Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φοβάμαι τους κλειστούς χώρους...π.χ ασανσέρ...

το κληρονόμησα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

Και να φανταστείς ότι χαζογελούσα με όσους πήγαιναν σκαλάτοι!!! :woohoo:

Φοβάμαι τα ύψη... :dry::ohmy:

Δημοσίευση

Τον ιλιγγο και την δυσφορια. Εμεινα κλεισμενη 1,5 χρονο στο σπιτι μου απο κρισεις πανικου μετα απο μια κριση ιλιγγου... Δεν θελω να το θυμαμαι :( Τωρα ομως φοβαμαι μονο μην παθει κατι το μωρο μου. Μονο αυτο. Τι τρομερους πονοδοντους εχω περασει, (να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ουρλιαζοντας,οχι αστεια) τι πονοκεφαλους, τι ημικρανιες... δεν μασαω. Το μωρακι μου αγκαλια και δεν φοβαμαι τιποτα!!!!

Δημοσίευση

Αχ από τότε που γέννησα έγινα φοβητσιάρα :unsure: . Εκεί που έτρεχα σαν τρελλή με το αυτοκίνητο τώρα μέχρι 120-130 να το πάω. Ακόμα και όταν είμαι μόνη μου το πατάω και μόλις συνειδητοποιώ ότι τρέχω το φρενάρω. Ναααα μου πάει μην πάθω κάτι και αφήσω το παιδί μου ορφανό.

Από την άλλη μου περνάνε ώρες ώρες κάτι σκεψεις μην παθει κατι το παιδί μου, ο άντρας μου (όλο τέτοια ακουω τους τελευταιους μήνες και έχω πηδηξει από την δυστυχία γύρω μου. Πολύ θανατικό λέμε :(:( )

Κατά τα άλλα τα μυαλά στα κάγκελα!!!! :blink::P

Δημοσίευση

Φοβαμαι πως με όλη αυτή την οικονομική κρίση που πλήττει και το σπίτι μας δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις των παιδιών μου.

Φοβάμαι επίσης μην προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δημοσίευση

φοβάμαι μην μείνω μόνη,μην πάθει κατι ο άντρας μου...φοβάμαι μην χάσω κάποιον απο την οικογένεια μου...φοβάμαι πώς όσα άσχημα περάσαμε δεν τελειώσουν εδώ και η ζωή μας επιφυλάσσει κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Φοβάμαι το αύριο γτ βλέπω πολλά ζευγάρια που παντρευτηκαν ερωτευμενα να χωρίζουν...φοβάμαι τις ανίατες ασθένειες που πλήττουν τον κόσμο,τον κάνουν να υποφέρει και να χάνει και την ζωη του. :( τελικά πολλά φοβάμαι...

Δημοσίευση

To μόνο πράγμα που φοβάμαι είναι οι ανίατες ασθένειες κοριτσάκια μου! :( Όχι μόνο για μένα,για την μικρούλα μου,για τον αντρούλη μου,γενικά για όόόλους όσους αγαπώ!!!!!

ΥΓΕΙΑ κ για όλα τα άλλα έχει ο Θεός...........

Δημοσίευση

mummydi To μόνο πράγμα που φοβάμαι είναι οι ανίατες ασθένειες κοριτσάκια μου! Όχι μόνο για μένα,για την μικρούλα μου,για τον αντρούλη μου,γενικά για όόόλους όσους αγαπώ!!!!!

ΥΓΕΙΑ κ για όλα τα άλλα έχει ο Θεός...........

ποσο δικιο έχεις!!!!ΥΓΕΙΑ να χουμε... :)

Δημοσίευση

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Παράθεση
Φοβαμαι πως με όλη αυτή την οικονομική κρίση που πλήττει και το σπίτι μας δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις των παιδιών μου.

Φοβάμαι επίσης μην προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Παράθεση
Το άγνωστο?τον θάνατο?τα φοβάστε?γενικα ποια ειναι η μεγαλύτερη φοβία σας?

Όλο περίεργα ποστ ανοίγεις καλέ εσύ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Μες στην απορία είσαι!!!

Εγώ φοβάμαι να γεννήσω, φοβάμαι αν θα γίνω καλή μάνα, σε τί κόσμο φέρνω το παιδί μου και αν θα μπορέσω να του προσφέρω όσα θα ήθελα. Και αν θα μπορέσω να κάνω δεύτερο (οικονομικά)... :dry::dry:

Αλλά δεν αφήνω τους φόβους μου να με κυριέψουν κι έτσι τα ξεπερνάω όλα!!! Είμαι φύσει αισιόδοξη!!!! (Υδροχόος άλλωστε!!!) :lol::lol:

• Προσθήκη...