Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προσωπικότητα ή εξωτερική εμφάνιση τελικά μετράει?από τα νέα παιδιά μέχρι τον εργασιακό χώρο βλέπω πως ο.τι και να λέμε άλλα μετρανε...Θεωρώ πολυ κενους τους ανθρώπους που στηρίζονται στην εξωτερικη εμφανιση και μονο,για σχεση,δουλεια ολα...Είμαι σκληρή λέτε?

Δημοσίευση

Σαν πρωτη εντυπωση πιστευω πως παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση. Αλλα μετα μετρανε κ αλλα πραγματα. Οι ανθρωποι που βασιζονται μονο στην εμφανιση ειναι κενοι κ εντελως επιφανειακοι.

Δημοσίευση

Αρχικά πιστεύω πως σε ελκύει ο άλλος για την εξωτερική του εμφάνιση, στην πορεία όμως όταν τον γνωρίζεις, αν δεις πως δεν έχει προσωπικότητα, χιούμορ, εξυπνάδα, και στηρίζεται μόνο στην εμφανισή του όλα λοιπόν καταρρίπτονται.

Δημοσίευση

Πραγματικά κ δυστυχώς έχεις δίκιο....

Κ εγώ πιστεύω οτι το πρώτο πιο σημαντικό προτέρημα του κάθε ανθρώπου σε όλους τους τομείς είναι η εξωτερική εμφάνιση!Ευτυχώς υπάρχουν πλέον κ άλλα στοιχεία ζητούμενα αλλα παντού παίζει πρωταρχικό ρόλο το πόσο εμφανίσιμος είναι κανείς..

Μη με θεωρήσετε ψωνάρα,αλλα 3 χρόνια πριν,όταν πήγα να ζητήσω δουλειά σε μια αεροπορική εταιρεία,δε θα ξεχάσω το ενθουσιασμένο ύφος της-μετέπειτα-προισταμένης μου...κορίτσια,δε μου ζήτησε ούτε πτυχία,τίποτα,απλά μου είπε,"Ναί,θα σε πάρουμε!!!!!"Παρόλα αυτά δεν ένιωσα κ ιδιαίτερα καλά που 4 χρόνια πάσχιζα για καλούς βαθμούς κ πολλές γνώσεις για να με προσλαμβάνουν επειδή έτυχε να είμαι εμφανίσιμη... :blush:

Δημοσίευση

Δεν νομίζω ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει τόσο καταλυτικό ρόλο στις συνανα-στροφές των ανθρώπων. Μπορεί σε μικρότερες ηλικίες να έχει σημαντική θέση λόγω προ-τύπων, αλλά μεγαλώνοντας βλέπω ότι τα κριτήρια διαφοροποιούνται. Αυτό που βλέπω εγώ να κυριαρχεί είναι η κοινωνικοοικονομική κατάσταση. Ναι εκεί έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι κατηγοριοποιούνται, μπαίνουν ταμπέλες και γενικά δημιουργούνται οι αντίστοι-χες παρέες. Ειδικά για μένα που μένω στην επαρχία βλέπω ότι η δουλειά που κάνεις, το μαγαζί που ψωνίζεις, η δουλειά του άντρα σου αλλά και των γονιών σου ακόμη, το αν έ-χεις δικό σου σπίτι ή αν ακόμη μένεις στο νοίκι σ΄αυτή την ηλικία, όπως και πολλά άλλα παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που σε αντιμετωπίζει ο άλλος. Βέβαια να μην παρα-βλέψουμε την προσωπική αξία και την προσωπικότητα κάποιου που μπορεί να αναδια-μορφώσουν το σκηνικό που δημιουργούν τα όσα προανέφερα. Πάντων εκ των πραγμάτων μια καλή κοινωνικοοικονομική κατάσταση σε βάζει εκ προοιμίου σε πιο πλεονεκτική θέ-ση. Εγώ αυτό το επίπεδο υστερώ κατά πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει καθό-λου. Πάντα βρίσκεις ανθρώπους να συναναστραφείς που θα ταιριάζουν τα χνώτα σας που λένε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...