Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα,

ειμαι σχετικα καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα να με βοηθησει καποια διευκρινιζοντας μου πως φαινεται η υπογραφη. Εχω φτιαξει για την μικρη μου αλλα ειναι απαγορευμενο πεδιο στο προφιλ. Τι εχω κανει λαθος? Μπορει να μου απαντησει καποια απο εσας?

Δημοσίευση

καλησπερα. λοιπον θα κανεις κλικ σε οποιοδηποτε τικερακι απο τα ποστ του φορουμ μας που σου αρεσει μετα θα πας στο θεμα που σε ενδιαφερει π.χ. παιδια(kids) θα κανεις κλικ και μετα θα πας full size ticker αυτο που λεει Commonly used for email and forum signatures, blogs, web sites and Active Desktop items.

θα διαλεξεις τα στοιχεια που σου αρεσουν ακολουθοντας τα βηματα , στο τελος τον βηματων καπου λεει Forum signatures εκει θα κανεις κλικ το PseudoHTML, UBBCode and BB Code και καπου σου βγαζει σε ενα κουτακι τον κωδικο. θα τον κανεις αντιγραφη και θα πας στο προφιλ σου, εκει θα πας επεξεργασια και θα πατησεις επεξεργασια προφιλ και θα πας στο φορουμ εκει λεει υπογραφη και το κουτακι αυτο θα κανεις επικολληση τον κωδικο απο το τικερακι και τελος θα κανεις ενημερωση.

ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα. ;)

Δημοσίευση

Ευχαριστω για την βοηθεια. Αυτο ειχα κανει κ διπλα απο το κουτακι που εβαλα το κωδικο μου εχει ενα εικονιδιο με το απαγορευεται. Το ξανακανα κ το ιδιο, το εχει απαγορευμενο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...