Μετάβαση σε περιεχόμενο

daskalakis - alexandras

marilu33

Recommended Posts

marilu o Γουμαλάτσος είναι ο γιατρός μου και πρώην καθηγητής μου.Τι θέλεις να μάθεις;είναι εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας,αυτός με ξεγέννησε και δεν τον αλλάζω.Για τον Δασκαλάκη άκουσα πολύ καλά λόγια απο την κοπέλα που γεννήσαμε μαζί στο Αλεξάνδρα και ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο προσωπικά δεν τον γνωρίζω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marilu 33 τον Γουμαλάτσο θα τον βρεις μόνο στα απογευματινά ιατρεία στο Αλεξάνδρα,η επίσκεψη κοστίζει 60 ευρώ δεν έχει ιατρείο έξω.Το μόνο αρνητικό είναι η αναμονή κάθε φορά στα ραντεβού του.Κάλεσε στο:1535 και πες το ονομά του.Έχει ιατρείο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.Με το καλό σου εύχομαι!

καλησπερα ο δασκαλακης γιωργος ειναι ο γιατρος μου ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...

εμεινα παρα πολυ ευχαρισμενη...ηταν συνεχεια διπλα μου σε ολα

οτι αλλο θες να ρωτησεις στειλε μου μνμ...

• 6 months later...

αν και το ειδα λιγο αργα,θα πω τη γνωμη μου.Το Δασκαλακη δεν τον αλλαζω με τιποτα!Τελειος γιατρος!Τον εμπιστευομαι απολυτα και τον συνιστω!!!!!Και ειναι και υπερ του φυσιολογικου τοκετου!

eleniF. έγραψε:

αν και το ειδα λιγο αργα,θα πω τη γνωμη μου.Το Δασκαλακη δεν τον αλλαζω με τιποτα!Τελειος γιατρος!Τον εμπιστευομαι απολυτα και τον συνιστω!!!!!Και ειναι και υπερ του φυσιολογικου τοκετου!

συμφωνω ειναι ολα τα λεφτα ;)

koritsia valte kai mena sto fan club tou daskalaki :):):)

apla den uparxei tou exw tifli empistosini :)

gennisa stis 17-8-10 mia uperoxi koroula kai itan sinexeia dipla mou par' oti ekeini tin wra gennousame tesseris dikes tou :woohoo:

na pw kai gw oti einai uper tou fisiologikou toketou pragma pou epivaiveothike sti periptwsi mou, par' oti eixa oligamnio de mou pire to paidi me kaisariki alla perimename dyo evdomades opou kai ta pragmata ekselixtikan fisiologikotata, eixa oksi toketo, oute kan episkliridio de prolavan na mou kanoun mesa se mia wra eixa gennisei :):):)

na sas pw oti den einai uper tis perineotomis gia psilou pidima opws oi perissoteroi pou se kovoun xwris na uparei logos :angry:

emena pantos de xreiastike na me kopsei, mou ekanan dyo mikra rammatakia ta opoia epesan oso imoun sto nosokomeio kai oute kan ponousan kai auta mou ta ekanan epeidi psilo skistika ati prospathia mou na katevw apo to krevati(logo ponou) tin wra pou idi evgaine to kefalaki tis mpoumpoukas mou :blush:

twra pou tha pigaina auto einai mia alli istoria :P

euxaristw to theo pou o antropos vrethike sto dromo mou na nai kala :)

sygnwmi gia to terastio post :blush::blush::blush:

αυτο που λες για την περινεοτομη εχεις δικιο.Εμένα στην πρωτη γεννα με εκοψε αναγκαστικα γιατι ηταν μεγαλη(4170)οποτε ηταν ρισκο να μην το κανει.και παρολο που αργησα κ κανονικα επρεπε να σχολασει κ να φυγει δεν με εβαλε καισαρικη κ το προσπαθησε.να φανταστεις η μανα μου απ'εξω επειδη αργουσα του ελεγε να μου κανει καισαρικη και αυτός τιποτα.αφου δεν υπαρχει λογος της ελεγε.αλλα αυτη τη φορα δεν με εκοψε.ασε που τα ραμματα απο την πρωτη γεννα ειναι σαν να μην υπαρχουν!δεν τα πιανω καν με το χερι!σαν να μην εμεινε σημαδι!Πραγματικα να είναι καλά ο ανθρωπος!

κ εγω για αυτο τον παω γιατι ειναι υπερ του φυσιολογικου γεννησα χωρις επισκληριδιο το τι λεγαμε εκεινη την ωρα οτι θες για να με κανει να ξεχαστω κ του λεω γιατρε δεν ειναι της ωρας τωρα ποναωωωωωωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα κορίτσια.bikxar εγω στην αρχη τον ψιλιφοβομουν λιγο,φαινόταν τόσο σοβαρος και λίγο αγριος(έτσι τον έβλεπα εγώ).Αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει,είδικά όταν γένναγα όλο αστεία έλεγε κ δεν το πίστευα!Σκεφτόμουν:είναι ο ίδιος?Όλο με πείραζε!άντε βλέπω να κάνουμε το fun club του Δασκαλάκη!Άλλη καμμία??

eleni mou s' euxaristw polu polu :kiss::kiss::kiss:

nai prwti genna :woohoo:

i genna mou xm... loipon eixa oksi toketo gennisa se mia wra 6.30 diastoli 1,5

kai 7.30 diastoli 9 :woohoo: :woohoo: :woohoo:

8 i wra i mikri mou eixe skasei miti :P

pou les kai mena arxika mou fanike mpampoulas, mia mera evala kai ta klammata meta katalavai o antrwpos oti me tromakse kai irthe kai mou ekane plaka, mou legane eisai mikroula pou na fantastei o antrwpos oti tha evazes ta klammata xaxaxaxa :laugh: :laugh: :laugh:

polu plaka eklaiga tote pou imoun sto nosokomeio kai eixa mathei gia to oligamnio, perasa olous tous diadromous tou aleksantras me ligmous, oi maies na me parigoroun mexri pou kapoia to sfirikse sto doctor kai irthe sto dwmatio na me dei legontas mou ena poulaki mou eipe oti klais...

rezili egina koritsia moy :blush:

alla einai korifi kai KATHOLOU fragkofonias :) a! oute pswnio einai pou alloi ama eixan kataferei oti autos i miti tous tha xe piasei tavani :angry:

nai sti dimiourgia fan club tou giatrouli mas :) :laugh:

eleniF. έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια.bikxar εγω στην αρχη τον ψιλιφοβομουν λιγο,φαινόταν τόσο σοβαρος και λίγο αγριος(έτσι τον έβλεπα εγώ).Αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει,είδικά όταν γένναγα όλο αστεία έλεγε κ δεν το πίστευα!Σκεφτόμουν:είναι ο ίδιος?Όλο με πείραζε!άντε βλέπω να κάνουμε το fun club του Δασκαλάκη!Άλλη καμμία??

ναι ετσι ακριβως εγω τι του λεγα για να σπασει ο παγος τιποτα εκεινος κ μετα απο το τελευταιο ραντεβου κ μεχρι κ τωρα οποτε τον βλεπω αλλος ανθρωπος εχει τρελο χαβαλε...

φοραει κ αυτη τη ποδια κ ειναι ολα τα λεφτα...

καλε κ μεις το κυνηγαγαμε να τον πλήρωσουμε κ μας λεει καλε τι αγχωνεστε???ερχοταν καθε μερα να με δει ενω στις υπολοιπες στο δωματιο περναγε ο γιατρος εφημεριας σε εμενα εκεινος ολα

κ εγω στο fan club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...