Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

το θέμα της φιλίας μ΄έχει απασχολήσει πολύ όπως και όλες. Πάντα θεωρούσα ότι όλοι οι άλλοι έχουν τις τρομερές παρέες, τις τρομερές ζωές, ότι βγαίνουν έξω με διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φορά, ότι τέλος πάντων υπάρχει ποικιλία ανθρώπων στη ζωή τους. Όσο όμως πιο πολλούς ανθρώπους γνώριζα καταλάβαινα ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο περιοριζόμαστε, ίσως είναι η φυσική ροή της ζωής. Πάντως εγώ που έχω ζήσει σε 3 διαφορετικές πόλεις που έπρεπε να δημιουργήσω σχέσεις απ΄την αρχή σε πληροφορώ ότι πάλεψα πολύ για να δημιουργήσω φιλίες. Πάντα εγώ έπαιρνα την πρωτοβουλία να τις πάρω τηλέφωνο και να τους προτείνω να βγούμε. Τώρα βρίσκομαι σε ένα ικανοποιητικο επίπεδο αλλά πάλι πρέπει να παλέυεις, να έχεις μια τακτική επικοινωνία γιατί μετά ξεχνιέσαι. Όσο για το γάμο που λες πίστεψε με κι εγώ ελάχιστες φίλες είχα τότε, πριν 7 χρόνια που παντρεύτηκα, οι συγγενείς ήταν αυτοί που γέμισαν τα τραπέζια. Και πάντα με στεχοχωρούσε όταν έλεγαν άλλες για το γάμο τους ότι "εμείς καλέσαμε κυριώε φίλους" ή ότι"ευτυχώς φύγανε νωρίς οι συγγενείς και μείναμε οι φίλοι και διασκεδάζαμε μέχρι το πρωϊ"

Δημοσίευση

Mamaxina μπορώ να πω πως μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο...ξέρεις ποιες έιναι οι πραγματικές μου φίλες; Οι ξαδέρφες μου και η γυναίκα του αδερφου μου...κι όμως..με τις υπολοιπες είμαστε απλώς γνωστές και αν βρρεθουμε θα βρεθουμε μονο και μονο για να κάνουν λίγη παρέα τα παιδιά μας..ΠΙστεψε με πολύ λίγες είναι αυτές που θα θες να κάτσεις να πιεις καφέ μαζί τους...θα το συνειδητοποιείς μετον καιρό...ασεπου και ακόμη και σε αυτές δε θέλω να ανοιγομαι...πολλές φορέςβρίσκωπαρηγοριά εδώ στομάμμυ..δεν ξερωγιατί..έχω αναρωτηθεί πολλές φορές και η αλήθειαείναιπως δεμου αρέσει να βρίσκω την παρηγοριάαπο άγνωστεςγυναίκες παρά απο κοντινά μου πρόσωπα...

Δημοσίευση

αχ ποσο σε καταλαβαινω!

με βλεπω να ξεκιναω ημερολογιο εδω στο μαμυ,να λεω τον πονο μου οπως στον ψυχαναλυτη!

πιο πολυ με ακουτε εσεις παρα καποιος αλλος!χαχαχαχα

νομιζω οτι καπως το επιδιωκουμε εμεις το να ειμαστε μονες!

σκεφτομαι οτι μπορει καποια αλλη γνωστη μας να ηταν στη θεση μας και πχ να μας πηρε τηλ να βγουμε και εμεις να "ριξαμε" ακυρο!οποτε φταιμε λιγο!

αλλα που μας οδηγει ολο αυτο?παμε καλα μωρε?

και οντως υπαρχει η μαμα σου για να συζητησεις...αλλα εδω δε της μιλαγα οταν ημουν μικρη για τα συναισθηματικα μου...θα της μιλησω τωρα?

πωπω ειμαι επιρρεασμενη και απο μια θεατρικη παρασταση "αττικη οδος"

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Ααααχχχχχχχ!!!

ΦΙΛΙΑ=Επένδυση και καταθεση ψυχής χώρις να σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχεις "απολαβές" από όλα αυτα.

Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να το κάνεις;;;;

Εχεις το χρόνο;;;

Εχεις τη δύναμη;;;;

Εγώ ψιλοντρεπομαι που το λέω αλλα τα έχω ψιλοφτύσει.

Εχω 3 με 4 πολύ καλές φίλες με τις οποιές έχω ζήσει πάρα πολλά αλλα τώρα πια έχουμε παιδάκια και μόνο τηλ άντε και κανά καφεδάκι.

Δεν υπάρχει αυτό το αυτοκόλλητο πια.Λόγω συνθηκών βέβαια.

Το θέμα είναι να είσαι σωστός και καλοπροαίρετος άνθρωπος. Α και να χρησιμοποιεις το μυαλό σου.

Εγώ δεν πιστευω ότι η καλοσύνη ισοδυναμεί με χαζομάρα.

Αν έχεις μυαλό μια χαρα καταλαβαίνεις τι καπνό φουμάρει ο άλλος. ;)

Δημοσίευση

EIMASTE STHN IDIA KATASTASH!!!OI GINAIKIES FILIES EINAI SPANIES!KAI POLY LIGES ALITHINES XWRIS ZHLIA!!DISTIXWS!!EGW OPOTE DINOMOUN FILIKA SE MIA KOPELA POU SIMPATHOYSA!!!THN PATOUSA!!!FILES-FIDIA!!!

H MONH FILH MOU EINAI H KSADERFH MOU!!!!KAI EIMASTE KOLLHTES!!!TO KALITERO!!EINAI SIGGENHS OPOTE DEN THA MOU FERTHEI POU@@@KA! :angry:

ASEEEEEEEEEE :silly:

Δημοσίευση

αυτο ειναι που με στεναχωρει οτι δεν εδωσα την ευκαιρια σε πολυ καλα ατομα να ερθουμε πιο κοντα!βλακεια μου αλλα δεν θα το ξανακξανω!

και εγω ελεγα οτι φιλες = φιδια αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλη ειναι και μια οχια αν περνας καλα μαζι της!χαχαχαχαχα

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

αυτο ειναι που με στεναχωρει οτι δεν εδωσα την ευκαιρια σε πολυ καλα ατομα να ερθουμε πιο κοντα!βλακεια μου αλλα δεν θα το ξανακξανω!

και εγω ελεγα οτι φιλες = φιδια αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλη ειναι και μια οχια αν περνας καλα μαζι της!χαχαχαχαχα

και egw etsi pisteua...alla distixwS!!!H OXIA ENIA DHLHTIRIWDH !!!

OTAN DEN THN PERIMENEIS SOU RIXNEI TO DILHTHRIO THS!!! :angry:

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ.ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑς ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΩΣΤΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙς ΓΥΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ Η ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΓΗΛΙΑ ΚΑΚΙΑ Η ΘΑ ΟΡΜΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΦΟς Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗς ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ .ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΟΛΙς ΓΕΝΗΣΕΙ 25 ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΧΑΛΙΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩς ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο.Κ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑς ΣΤΟ MAMYLAND ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΣΑς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑς ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕς ΣΑς. :):):):):)

Δημοσίευση

σκατζοχοιρακι πρεπει να νιωθεις πολυ τυχερη που ειχες μια τετοια φιλη που σε εκανε να δεις τι υπεροχο αντρα εχεις!

μαρινιωωωω ζωη μου αληθεια λες???αχ ποσο χαρηκα δε μπορεις να ξερεις!ετσι να αδειασει τελειως η χαζολιστα!

Δημοσίευση

η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω εχω φιλες, μονο ο αντρας μου εχει φιλους και πιστεψτε με δεν εχω νιωσει ποτε οτι ειμαι μονη μου. παρ'ολο που πολλες φορες ο αντρας μου μπορει να λειπει απο πολυ νωρις το πρωι μεχρι και τις 1-2 τα μεσανυχτα αλλα βρισκω διαφορα πραγματα να κανω. αμα θελω να βγω και εξω παω και περπαταω μονη στα μαγαζια γενικα. και ειλικρινα δεν εχω νιωσει ποτε οτι αχχχ θα ηθελα μια φιλη. μετα απο 2,5 χρονια που ειμαστε μαζι την τεταρτη θα ειναι η πρωτη φορα που θα παω για καφε χωρις τον αντρουλη μου, με τις ιουλιομανουλες :)

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω γιατί αλλά λίγο δύσκολο να βρείς φίλους σήμερα εχω μια φίλη απο το σχολείο και τα λέμε μόνο τηλ/κα γιατί μένει μακριά ,τώρα μέσα απο τη δουλειά(γιατί κακά τα ψέματα δεν υπάρχει αλλος χρόνος ) εχω προσπαθήσει με άτομα τα οποία τα ξεχώρισα αλλά παρόλο που προσπάθησα κατάλαβα οτι στο τέλος λόγω συμφέροντος κ θέσης στη δουλειά μου είχαν έρθει πιο κοντά μου αυτά τα άτομα ,και είχα δώσει κ χρόνο και προσπάθησα γιατι μου φαινόντουσαν

αξιόλογα άτομα ,αλλά δεν γίνεται να παίρνω πάντα εγω τηλ. κ αυτές ποτέ ,

δεν ξαναπήρα εγω κ δεν ξαναπήραν κ αυτες ,συγκεκριμένα μια φίλη μου απο τη δουλεια βγαιναμε κ για καφε κ στα μπουζουκια κ για φαγητό κ όπου δυσκολευόταν στη δουλειά τη βοηθούσα απο τότε που έμεινα έγκυος μόνο τον πρώτο μήνα με επισκέφθηκε κ πήρε κ τηλ. μετά εξαφανιστηκε την επαιρνα στη γιορτή της κ δεν απαντούσε κ μετά το έκλεισε το κιν. αυτό

ήταν κ το τέλος για μένα ,εχω μεχρι στιγμής περάσει δύσκολες καταστάσεις με την εγκυμοσύνη κ αυτη ούτε ενα τηλ.να δει τι κάνω ? δεν ξέρω λέτε να επενδύω πολύ σε ανθρώπους κ να νομίζω οτι ολοι είναι σαν εμένα ,ενω δεν αξίζουν ? Παντως φίλη απο τη δουλεια αποκλείεται εγω να ξανακάνω το έζησα το παραμύθι δεν θέλω άλλο τώρα για γνωστούς εχω πάρα πολλούς .Εχω οικογένεια(τον ανδρα μου ,σε λίγο το παιδάκι μου με το καλό ) ,τις αδερφές μου, κ είμαι καλυμενη απο την άποψη οτι άμα θέλω να πω κάτι σε κάποιον θα ξέρω τουλάχιστον οτι αυτός ο άνθρωπος νοιάζεται για μένα και με πονάει αληθινά τώρα για κάφε με τους ρυθμούς που τρέχουμε εμεις δεν προλαβαίνουμε να βγούμε οι δυό μας θα βγούμε κ με "φίλους".

Σωστα τα είπαν οι Κικιτσα 22 κ η Μαρινιω .

κ αν το σκεφτείς καλύτερα mama-xina καλύτερα μόνη σου παρά με μια φίλη=φίδι πάνε οι εποχές του σχολείου που είχαμε τις κολλητές μας

κάθε περίοδος της ζωής μας κ διαφορετική ,καθώς όσο μεγαλώνουμε

βάζουμε άλλα πραγματα σε προτεραιότητα ,μας καλύπτουν άλλα πραγματα

πλέον μας ενδιαφέρει πιο πολύ η οικογένεια ,η δουλειά (για άλλους )

και δεν έχουμε χρόνο να ψάξουμε κ για φίλους .

Αυτα απο μένα την πολυλογού :blush:

Δημοσίευση

Και γω πριν λιγο καιρο τα ιδια ελεγα..η αληθεια ειναι πως κολλητες φιλες δεν ειχα ποτε..

Μολις μπηκαμε στο σπιτι μας με τον αντρα μου (μενουμε σε συγκροτημα)ολα τα ζευγαρια ειναι πανω κατω κοντα οι ηλικιες μας και εχουμε κανει καλη παρεα..θα πιουμε καφεδακι θα βρεθουμε σε ολες τις γιορτες μας γενεθλια κι ειδικα το καλοκαιρι καθε μερα σχεδον..

Εγω πχ εχω κολλησει περισσοτερο με δυο ζευγαρια με το ενα γιναμε και κουμπαροι τους βαφτισαμε το μωρο το 2ο..με το αλλο γνωρισαμε τους κουμπαρους μας δηλ τον κουμπαρο που μας παντρεψε κ την κουμπαρα που θα τους παντρευε και τωρα το ζευγαρι αυτο θα τους παντρεψει και εμεις αυτους!!Κουμπαρομπερδεματα δηλ!!!

Παντα εχω να παω για καφεδακι οταν λειπει ο αντρας μου στη δουλεια η να μιλησω σε καποιον οταν το θελω..

Αυτο ομως το κολλητοι οπως φιλαρακια πχ δεν το χα ουτε εγω!!

Απο που ειστε??Εγω μενω Αρτεμιδα-Ραφηνα..

Δημοσίευση

αχ κοριτσια μου καλα και ομορφα...εμας στην πολυκατοικια μενουν οι θειοι του αγγελου,μια γεροντοκορη,μια γλυκια μεγαλο οικογενεια και ενας ναυτικος ποτης! σαν ανεκδοτο ειμαστε!!!οποτε φανταζεστε οι παρεες στη πολυκατοικια ειναι ανυπαρκτες!

αποφασισαμε με τον αγγελο να βγαινουμε με τα αδερφια μας και να κανονισουμε οδικο ταξιδι με γκρουπ για να κανουμε νεες παρεες!!!

πως σας φενεται???

εμεις μενουμε πειραια

Δημοσίευση

καλα, που να ερθεις να δεις την δικη μας πολυκατοικια! :laugh: :laugh: μονο με δυο ατομα μιλαμε απο ολους εδω. ο ενας μπαρμπας ειναι ο πλεον βρομιαρης και οποτε περπατας στη σκαλα ξερεις οτι εχει περασει γιατι μυριζει 94384748 κιλα κολονιας!!!! :silly: και οχι τιποτα αλλο μυριζει σαν κατσαριδοκτονο μπουααααχαχαχαχα :laugh: :laugh:

μια αλλη γυναικα ηλικιωμενη που μενη απο πανω ποτε δεν εχει μιλησει...ολο κοιταει λες και της εχεις σκοτωσει τη μανα. μια φορα καθως ανεβαινα με κοιταξε και σκονταψα στη σκαλα! :blink::ohmy: η γκαντεμο!! :laugh: :laugh:

παντως αυτο με τις εκδρομουλες που ειπες ειναι καλη ιδεα ;) θα γνωρισετε και νεα μερη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...