Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν μου ρευεται ευκολα...


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια...τη βοηθεια σας plz!Το μπεμπε μου δεν ρευεται ευκολα κ πολλες φορες αργει ποοοολυ να το κανει.Ειναι φυσιολογικο ή οχι?Να παρω την παιδιατρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θηλαζεις???τα μωρακια που θηλαζουν δε ρευονται παντα...εγω θηλαζω αποκλειστικα και εχω το ιδιο προβλημα.τις περισσοτερες φορες δε ρευεται καθολου με αποτελεσμα να εχουμε αναγωγες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ρεύονται πάντα τα μωράκια, μην σε αγχώνει όμως αυτό, αρκεί να το βάλεις μετά σε πλάγια θέση στην κούνια του.

Εμένα ο γιός μου ποτέ σχεδόν δεν ρευότανε το βράδυ, τον είχα όμως δίπλα στο κρεβάτι μου και αν κάτι τύχαινε θα τον άκουγα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω τον κραταγα αγκαλια και μια ωρα..δεν ρευοταν με τιποτα! Ηταν δυσκολος.Η παιδιατρος μου ειχε πει να μην προσπαθω πανω απο μισαωρο,αλλα φοβομουν.Τελικα μολις τον ακουμπουσα κατω ταβγαζε και πνιγοταν.Να το εχεις παντα διπλα σου για να το επιβλεπεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα κοριτσάκι μου...αχ,τι μου θύμισες τώρα... :S

Νύύύύχτες ατελείωτες,να θηλάζω,να την παίρνει ο ύπνος στο στήθος,να την έχω στον ώμο μου για ρέψιμο κ 1μιση ώρα...!!! :dry: Κ αυτή να μη ρεύεται,αλλα κ να μη ξυπνάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Τι βόλτες,τι χάδια,τι χτυπηματάκια στην πλατούλα,εγώ να προσκυνάω απ τη νύστα κ αυτή να μη ρεύεται κ να κοιμάται του καλού καιρού... :blink:

Κ βέβαια μόλις έπαιρνα απόφαση να την αφήνω στο κρεβατάκι της για να ξεκουραστώ λίγο κ εγώ,σε 2 λεπτά γινόταν χαμός απο αναγωγές!!Κ φυσικά η καημένη τρόμαζε,ξυπνούσε,κ άντε πάλι απ την αρχή!!! :ohmy:

Πού θέλω να καταλήξω??Οτι ο παιδίατρος θα σε βοηθήσει μόνο αν έχεις σοβαρό πρόβλημα με αναγωγές,όπως εμείς,διαφορετικά,μετά απο ένα τεταρτάκι την αφήνεις στην κούνια της στο πλάι κ απλά έχεις το νού σου..

Εγώ πάντως-ενώ έχουμε γίνει πλέον σχεδόν 8 μηνών-δεν έχω βασιστεί ακόμη να τη βάλω για ύπνο χωρίς να χει ρευτεί!Μετά απο αυτά που πέρασα.. :blink:

Φιλάκια πολλά :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H αληθεια ειναι οτι βγαζει καποιες γουλιτσες καποιες φορες αλλα οχι πολλες και πολυ μικρη ποσοτητα.Μπορει να της παρει και μια ωρα να ρευτει....ατελειωτες βολτες μεσα στο σπιτι!!!Την εχω διπλα μου στο κρεβατι!!Ευχαριστω κοριτσια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα μωρα που θηλάζουν δεν καταπινουν τοσο αερα οπως τα μωρα που πινουν απο μπουκάλι . Τα περισσοτερα δεν ρευονται και δεν μας ανησυχει αυτο .

Δεν καθησα ποτε 1 ωρα με την μικρη για να ρευτει και την εβαζα παντα ανασκελα για υπνο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ!!!!!

ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ....

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσια!Δεν θα την κραταω τοση ωρα πια γιατι η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες το παιδευα το μικρακι μου αυτο κοιμοταν κ εγω εκει ντε και καλα να ρευτει!! :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...