Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! :):):)

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΛΤΣΕΣ,ΠΕΤΣΕΤΕΣ,ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ..ΚΤΛ

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ Κ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ,ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ,ΣΑΛΙΑΡΕΣ..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ Κ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ "ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ"???

Δημοσίευση

ντινα μου καλημέρα .

ανάλογα και που απλώνεις τα ρούχα του μωρού .

αν τα απλώνεις μέσα στο σπίτι ναι δεν χρειάζεται όλα (εκτός και αν ειναι τσαλακωμένα)

αν τα απλώνεις έξω και μένεις σε μια περιοχή με πολλά αυτοκίνητα και σκόνες ,καυσαέριο και ρύπανση τότε ναι πρέπει .

αν τα απλώνει σε κήπο η κάπου που ειναι πιο "καθαρά" μπορείς να επιλέξεις .

εγώ προσωπικά ακόμα σιδερώνω όλα τα ρουχαλάκια λίγο ,εκτός τις κάλτσες ,όχι για αποστείρωση μόνο αλλά για να γίνουν πιο μαλακά και να ισιώσουν .πέρασα ώμος μια φάση που δεν τα σιδέρωνα όλα (κούραση πολύ ,κάπου εκεί που ήσαστε και εσείς)δεν έπαθε τίποτα το δεματάκι του .

καλό ειναι τα εσώρουχα να τα σιδερώνεις πάντα .

ακόμα και όλα τα ρουχαλάκια να τα περνάς έστω ένα απαλό σίδερο ,όχι λεπτομέρεια απλά ένα πεταχτό πάτημα.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ :)

ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ Κ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ;)

ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΤΛ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ..

ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΟ ΑΤΜΟ ΜΗΠΩΣ..ΜΙΑ ΤΣΑΦ Κ ΤΕΛΟΣ??!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!

Δημοσίευση

Ντινάκι μου καλημέρα!

Κ εγώ τα σιδερώνω όλα(μη φανταστείς μέσα-έξω κ τέτοιες υπερβολλές!)

Απλά σκέφτομαι οτι κ τα δικά μας δε τα σιδερώνουμε όλα??(εκτός απο τις κάλτσες)..Ιδίως οι πετσέτες νομίζω είναι πολύ σημαντικό να είναι "αποστειρωμένες",όπως κ τα φανελάκια..Τώρα για τα υπόλοιπα,it's up to you!! ;)

Φιλάκια πολλά :kiss:

Δημοσίευση

Μια ερώτηση και από εμένα, τα περισσότερα ρούχα της τα βάζω στο στεγνωτήριο, αυτό είναι σωστό ή όχι και την τελευταία φορά που τις τα έπλενα και τα έβαλα στεγνωτήριο, δεν τα σιδέρωσα, όπως ήταν ζεστά, τα δίπλωσα και ήταν μια χαρά. Ποια είναι η άποψη σας γι' αυτό?

Δημοσίευση

toniachristos έγραψε:

Μια ερώτηση και από εμένα, τα περισσότερα ρούχα της τα βάζω στο στεγνωτήριο, αυτό είναι σωστό ή όχι και την τελευταία φορά που τις τα έπλενα και τα έβαλα στεγνωτήριο, δεν τα σιδέρωσα, όπως ήταν ζεστά, τα δίπλωσα και ήταν μια χαρά. Ποια είναι η άποψη σας γι' αυτό?
νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση επειδη στεγνωνουν σε υψηλη θερμοκρασια δεν χρειαζεται :)
Δημοσίευση

toniachristos έγραψε:

νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση επειδη στεγνωνουν σε υψηλη θερμοκρασια δεν χρειαζεται :)
Δημοσίευση

βρε κοριτσια και εγω ολα τα σιδερωνω ακομα και τωρα που ειναι 18 μηνων!!!1

ατην αρχη τα σιδερωνα με πολυ λεπτομερεια και μεσα εξω ακομα και τα καλτσακια αλλα απο 6 μην και μετα ολα απλα απο μια πλευρα πραγμα που γινετε ακομα και τωρα...μα αν δεν τα σιδερωσουμε δεν θα ειναι τσαλακωμενα...οσο για τα καλτσακια για τον ιδιο λογο που ειπε η αφροδιτη για να ειναι πιο μαλακα

Δημοσίευση

Εγώ τις κάλτσες δεν τις σιδέρωσα ποτέ. Τα υπόλοιπα τα σιδέρωνα μέχρι 2,5 όχι ότι το θεωρούσα απαραίτητο αλλά από συνήθεια. Τώρα σταματησα γιατί βαρέθηκα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστό ή λάθος.......

Δημοσίευση

Εγω τα σιδερωνω ολα..εχει τυχει φυσικα μερικες φορες να μην προλαβω και να φορεσει κατι ασιδερωτο - δεν επαθε τιποτα αλλα..δεν μπορω να τα βλεπω μη πατικομένα στα συρταρια μεσα (αλλη λοξα και τουτη..). Και τα δικα μας ακομη, σιδερωνω τα παντα...

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΟΛΑ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ :S .ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΕΙΣ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ)ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ :P .ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ(ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ).ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΑΣΙΔΕΡΩΤΟ ΡΟΥΧΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...