Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοήθεια!!!Καφε υγρά 1 μέρα και μετά τίποτα.

Recommended Posts

Βοηθήστε με! Εχθές το πρωί 26 μέρα του κύκλου μου, μέρα που συνήθως αδιαθέτω είχα κάτι κάφε υγρά,σαν εκείνα που έχουμε συνήθως στο ξεκίνημα μιας περιόδου...Δεν γέμισα ούτε μια σερβιέτα όλη μέρα και μετά τίποτα.Σήμερα το πρωί έβαλα ένα ταμπόν και καταπερπάτησα την Ερμού το έβγαλα 5 ώρες μετά και τίποτα.Ελάχιστο καφέ στο ταμπόν και από εκείνη την στιγμή και μετά σταμάτησε εντελώς...Έκανα μια σπερματέγχυση στις 8 του μήνα...και πέρασα μια γαστρεντερίτιδα 24 ώρου ξημερώνοντας Πέμπτη.Τί έπαθα;μπαίνω σε κλιμακτήριο; Δεν έχω παιδί και προσπαθώ δύο χρόνια τώρα.Είχα μια αποβολή τον Μαιο του 08 και δεν ξανάμεινα.Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης χθές το πρωί πριν το καφέ, ένα που λέγεται Early pregnacy και ήρθαν με κάτι τεστ ωορυξίας που παρήγγειλα από την Αμερική και ήταν αρνητικό.Μπήκα σε εμμηνόπαυση;Βοηθήστε με παρακαλώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα μια απο τα ιδια...αυριο πρεπει να αδιαθετησω κανονικα.χτες το βραδυ 23:45 ειχα μια σταγονα αιμα...μετα τιποτα....στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ειχα αιμα καθε 2 ημερες απο μια σταγονα κ ημουν εγκυος....θα περιμενω κ θα δουμε.στο ευχομαι να εισαι....μπορει το τεστ να μην επιασε την χοριακη γιατι ισως να εγινε αργα η συλληψη.

Καταρχήν μην αγχώνεσαι!Δεν ξέρω πόσο χρόνων είσαι αλλά δεν πιστεύω να έχεις πατήσει τα 50!!Δύο περιπτώσεις υπάρχουν!Η ανωμαλία του κύκλου η εγκυμοσύνη!Εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα 10 μέρες ροζ υγρα αλλά περίοδος τίποτα!Έκανα τεστ βγήκε αρνητικό.Αλλά ήμουν!Αυτό που έχεις να κανείς είναι να περιμένεις καμία βδομάδα κ αν δε σου ρθει που στο εύχομαι τραβά για χοριακή!

καληποέρα! Και στα 2 μου παιδιά 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα καφέ υγρά. Όταν λες 'εκανες σπερμ/ση στις 8 του μήνα τι εννοείς;

Φαντάζομαι 8/2 σωστα? αν ναι, μη λαβεις το τεστ υπ όψη σου κ κάνε μια χοριακούλα! Μου μυρίζει μωρό! ;)

Γεια σου!Εγω 3 μερες μετα απο αυτο που περιγραφεις εκανα τεστ και ημουν εγκυος!!!Ευχομαι να συμβαινει το ιδιο και με σενα!!!Οσο για το τεστ δεν ξερω....παρε κανενα πιο γνωστο αλλιως χοριακουλα απο Δευτερα!Σου ευχομαι να ειναι κατι πολυ πολυ ευχαριστο! :)

Είμαι 38.Και παρακολουθούσαμε με το γιατρό ένα ωάριο στο μόνιτορ επί μια εβδομάδα που έφτασε στα 20 χιλιοστά ωοθηλάκιο και το χάσαμε στο τσάκ γιατί πηγαίναμε για φυσικό κύκλο και κάναμε αντί αυτου σπερματέγχυση.Που πήγε αυτό το ωάριο το έφαγα,άντε καλά έγκυος δεν έμεινα σχεδόν απίθανο με σπερματέγχυση αλλά που πήγε το ρημάδι.Αν δεν το είχα δει θα έλεγα πως έχασα ένα κύκλο γιατί δεν είχα ωορυξία.Τώρα;Κλιμακτήριος με ωορυξία γίνεται;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...