Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχομαι και εγώ χρόνια πολλα και καλα!!!

Να είναι γερό το όμορφο κοριτσάκι σου και να εχει στη ζωή του

υγεία,χαρές και καλούς φίλους!

Να είστε γεροί να την καμαρώνετε και σύντομα να της χαρίσετε και ένα αδερφάκι!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

ευχαριστω πολυ Αντρούλα μου !!ευχαριστω κ τα κοριτσια που ηρθαν στο παρτυ μας,ελπιζω να σας αρεσαν ολα!!!

Αιντε... Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Τώρα είδα το θέμα σας.. :blink:

Ε, να ευχηθώ κι από εδώ! ;)

Να ζήσει χιλιόχρονη γερή σαν τα ψηλά βουνά η Κωνσταντίνα μας! Το πανέμορφο αγγελούδι... :lol:

Εμείς ευχαριστούμε για την πρόσκληση!

Προσωπικά όχι μόνο μου άρεσαν, τα λάτρεψα όλα!!! :woohoo:

Πρώτη την εορτάζουσα και μετά την ..... τούρτα!!! Τελειότατη!!! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην διαβάζεις στο internet, θα αγχωθεις άδικα. Το έκανα και εγώ αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ξανά και ξανά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.  Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων που εχω μια καλή εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές και μπορώ και φροντίζω την κόρη μου παράλληλα. Αν και η κοιλιά μεγάλωσε πολύ τώρα που μπήκα επίσημα στον 7ο και κουράζομαι εύκολα, προσπαθώ να απολαύσω τις τελευταίες εβδομάδες αποκλειστικότητας με την μικρή μου. Νιώθω "ενοχές" που θα χάσει το 100% της προσοχής μου και ξαφνικά δεν θα είναι το μικρό μου μωράκι, αλλά η μεγάλη αδερφή. Ξέρω ότι είναι σκέψεις που λίγο πολύ οι περισσότερες μανουλες κάνουν, όταν περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους, και είναι λογικό. Από την άλλη ανυπομονώ να έρθει η μπέμπα και να ξαναζήσω αυτές τις μαγικές στιγμές της μωρουδιλας του νεογέννητου 🩷 Χάρηκα πολύ με τα νέα σου, καμία φορά γράφω βιαστικά γιατί η μικρή δεν με αφήνει και πολύ με το κινητό στα χέρια. Το ίδιο και για σένα κορίτσι μου @annie!. Με το καλό τα μωράκια σας 🩷🩷🩷 Ελπίζω αυτός ο μήνας να συνεχίσει με το σερί των θετικών όπως ο προηγούμενος!!
    • Κορίτσι μου μήπως βολέψει καλύτερα να αρχίσετε να κάνετε 1 ημερήσιο ύπνο? Να τον κρατάς δηλαδή λίγο περισσότερο ξύπνιο το πρωί κ να κοιμάται κατευθείαν για μεσημέρι, απλώς πιο νωρίς απ ότι έκανε πριν τον μεσημεριανό ύπνο.  Γύρω στο έτος μείωσε κ ο δικός μου τους 2 ημερήσιους ύπνους σε 1. Ναι μεν κοιμόταν μες στη μέρα κ τις 2 φορές αλλά το βράδυ με τίποτα.  Έφτανε 12 η ώρα για να νυσταξει οπότε κατάλαβα ότι πρέπει να κουράζεται περισσότερο μέσα στη μέρα κ του μείωσα τον έναν ύπνο κ ήρθαμε πάλι στα ίσια μας 😛
    • @Zaxaroulamakνα σου ζήσει το παιδάκι σου! Μεγαλώνει κ προσπαθει να φτιάξει τ προγραμμα του. Εγω θα σ προτεινα η να κοιμάται τ πρωι νωριτερα κ λιγότερο ή να τ κόψεις τ πρωινο ύπνο κ να κοιμάται για μεσημέρι πιο νωρίς. Να τρώει 2 παρα πχ κ 2.30 να κοιμάται. Μεσημέρι θελει οπωσδήποτε ύπνο σ αυτη την ηλικία. Τον πρωινο βαρια στο χρόνο θα τον κοψει από μόνος του. Ίσως θελει απλώς χρονο να το βρει.
    • Εμένα εχει ένα πλακούντα κ είναι σε ένα σάκο αλλά διαχωρισμένα με μεμβράνη..δεν ξέρω αν λέγεται ξεχωριστός σάκος Αυτή η μικρή μεμβράνη που τους διαχωριζει τ υγρό..
    • Μωρε εχω δοκιμασει να τον βαλω λιγο πιο μετα αλλα και παλι τιποτα στα καγκελα ειναι!!! Οσο για τη βολτα το σκεφτηκα να τον βγαζω μεσημερακι αλλα απ την αλλη σκεφτομαι οτι δε θα ηθελα να μαθει να κοιμαται μονο εκει και μονο στη βολτα και οταν ειμαστε σπιτι να χτυπιεται στην κουνια γιατι πχ τωρα π θα καλοκαιριασει δε θα μπορουμε να βγαινουμε μεσα στο μεσημερι. Σ ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...