Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω ενα τσουξιματακι εδω και 2 μερες και μ εχει βαλει σε υποψιες Χωρις να συνοδευεται απο χρωματιστα δυσοσμα υγρα ή οσμη Μονο το τσουξιματακι Λεω να κανω καλλιεργεια Εχει κανει καποια στην εγυμοσυνη;

Δεν πιστευω να βαζουν κολποδιασολεα

Οποια εχει κανει ας μου πει την εμπειρια της

Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσίευση

ναι εγω εκανα καλλιεργιεα...

στον 7 μηνα..κολπικη....

δε θυμαμαι το λογο ομως :blush:

παντωσ αυτο που θυμαμαι ει ναι οτι στη αρχη στησ εγκυμοσυνησ μου το ειχε δει κ ειεπ στο 7 να κανω καλλιεργεια...

ποσο μηνων εισια?

μη ανυσηχεις..δε ειναι κατι σοβαρο ;)

Δημοσίευση

Καλησπέρ ακαι απο 'μένα!!!!!!!!!!! Μήπως το τσούκσιμο είναι απο την συχνοουρία γιατί είναι συνηθισμένο φαινόμενο η ουρολοίμοξη στην εγκυμοσύνη και 'γω σε 10 μέρες που θα κάνω τις μηνιαίες εξετάσεις θα κάνω απο μόνη μου καλλιέργεια ούρων,επειδή με τσούζει το πιπί μου και νιώθω ότι είναι απο την συχνοουρία!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΆνναΜαρία έγραψε:

Καλησπέρ ακαι απο 'μένα!!!!!!!!!!! Μήπως το τσούκσιμο είναι απο την συχνοουρία γιατί είναι συνηθισμένο φαινόμενο η ουρολοίμοξη στην εγκυμοσύνη και 'γω σε 10 μέρες που θα κάνω τις μηνιαίες εξετάσεις θα κάνω απο μόνη μου καλλιέργεια ούρων,επειδή με τσούζει το πιπί μου και νιώθω ότι είναι απο την συχνοουρία!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω κανω συνεχεια για ουρολοιμωξη και θα ξανακανω και τωρα

Δημοσίευση

zouzou21 έγραψε:

Συμφωνα με τον γιατρο σου παντα..

αν εχεις οποιαδηποτε ενοχλησει τοτε να κανεις!

Εγω εκανα στον 8ο κ σε αυτην την εγκυμοσυνη εκανα στον 4ο.

Ευχομαι περαστικα!!

Ζουζου μου πώς ηταν η εξεταση;; Σου εβαλαν αυτο το μεταλικο που ανοιγει τον κολπο;

Δεν το θελω καθολου μπρρρρ

Ενοειται οτι θα τηλεφωνησω στον γιατρο μου να μου πει τη γνωμη του

Δημοσίευση

Καλησπερα. Τα συμπτωματα των μυκητιασεων , αποτελουνται απο εντονο κνησμο και ξηροτητα κολπικα. Τσουξιμο υπαρχει μετα την ουριση , μονο οταν λογω του κνησμου εχει δημιουργηθει πληγη. Απο οσο καταλαβα εσυ δεν εχεις τετοιο προβλημα. Καλο ειναι να κανεις μια καλλιεργεια ουρων. Αγορασε απο το φαρμακειο ενα αποστειρωμενο δοχειο συλλογης ουρων, πλυσου πριν ουρισεις με σκετο και αφθονο νερο, αφησε τα πρωτα ουρα να φυγουν και κρατησε τα υπολοιπα. Δεν χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα. Αν τελικα αποφασησεις να κανεις και καλλιεργεια κολπικου υγρου, μπορεις να ζητησεις απο τον γιατρο σου να παρει το δειγμα ο ιδιος. Ολοι εχουν στα ιατρεια τους Βαμβακοφορους στυλεους μεταφορας. Μοιαζει με την μπατονετα που χρησιμοποιουμε για τα αυτακια μας, αλλα ειναι πιο μακρυα και μπαινει σε ειδικη θηκη Αυτο μετα εσυ θα το πας στο μικροβιολογικο εργαστηριο της προτιμησης σου.

Δημοσίευση

ΆνναΜαρία έγραψε:

ΑνναΜαρια ,κι εγω το ιδιο ειχα την προηγουμενη βδομαδα και τελικα καταλαβα οτι ηταν απο τη συχνοουρια,ετσουζε η ουρηθρα μου για κανα πενταλεπτο καθε φορα που πηγαινα να ουρησω και αυτο συνεχιστηκε για 2-3 ημερες.Μονο μετα την ουρηση και για 5 λεπτα περιπου.μετα ησυχαζα.χωρις πονο.κι εγω σκεφτομαι να κανω μια καλλιεργεια ουρων.και να τα παω στο ιατρο μου στην επομενη επισκεψη.λες να επαθα τιποτα?

Δημοσίευση

apis έγραψε:

zouzou21 έγραψε:

Ζουζου μου πώς ηταν η εξεταση;; Σου εβαλαν αυτο το μεταλικο που ανοιγει τον κολπο;

Δεν το θελω καθολου μπρρρρ

Ενοειται οτι θα τηλεφωνησω στον γιατρο μου να μου πει τη γνωμη του[/quote:1aw5sxrr]

Ε,δεν ηταν κ τιποτα το τραγικο..σε σχεση με το παπ αυτο δεν ηταν τπτ!

Σου παιρνει δειγμα με τις μπατονετες..(τεραστιων διαστασεων φυσικα) :P

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΓΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΝΤΑΚΤΑΡΙΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΘΟΛΟΥ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΛΠΟΔΙΑΣΤΟΛΕΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΟΝΟ.

Δημοσίευση

Saς ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε αν με ενοχλει αρκετα να παω για "αεροβια αναεροβια" Αν οχι να μην κανω τιποτα Λεω να κανω αλλη μια καλλιεργεια ουρων καλου κακου γιατι δεν μπορω να προσδιορισω που ακριβως ειναι το τσουξιμο

Ιzaki ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Εχω καιρο να παθω κολπιτιδα και μυκητες αυτο που θυμαμαι ως βασικο συμπτωμα ηταν η απαισια οσμη των υγρων και η φαγουρα

Δημοσίευση

Όλα καλα θα πάνε και 'γω αυτό σου λέω να ξεκινήσεις με καλλιέργεια ούρων που είναι και πιο ανώδυνη ούτως ή άλλως!!!!!!!!

Εμένα μάλλον είναι απο την συχνοουρία,πλύθηκα απο κάτω κα ιμε λίγο χαμομήλι να μου πάρει την κάψα χωρίς βέβαια να το ξεβγάλω,κάτι έκανε!!!!!!!!!!!!Βέβαια εδώ και μήνες βάζω κολπικά πρωί και βράδυ utrogestan και μπορεί να έχει ερεθιστεί απο αυτό συν την συχνοουρία!!!!!!!!!! Είναι καμιά με ανάλογη εμπειρία με utrogestan κολπικά; είμαι τώρα στον 5ο μήνα!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ααα με την ίδια λογική τα έχω και εγώ.. αλλά δεν πρόλαβα τον ήλιο.. χαζά περιμένω.. Άμα πήρες στεγνωτήριο σώθηκες!! Εμάς δυστυχώς δε χωράει πουθενά!!
    • Α ναι εννοώ τα έπλυνα τα άπλωσα, έμειναν 2 μέρες έξω και μετά τα ξαναπλυνα γιατί δεν είχαν στεγνώσει και σκέφτηκα θα Χαν σκονιστει πολύ. Κάνουν και κάτι έργα στη γειτονιά και γίνεται χειρότερο. Ναι ναι Αθήνα είμαι, άντε να βγει λίγος ήλιος επιτέλους! Κι εγώ αυτό έκανα με τα καροτσια κλπ, μόνο από την καλαθουνα έβγαλα κι έπλυνα τα υφάσματα, όλα τα άλλα τα καθάρισα με baby planet και τα έβγαλα στον ήλιο. Κάποια που ήταν σκονισμένα κάτι τα είχα καιρό αποθήκη, καθόλου καλά αποθηκευμένα, τα έκανα πρώτα με λίγο ξύδι και μετά αφού στέγνωσαν τα πέρασα με baby planet. Μόνο το αυγό μου έχει μείνει, περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες, να πάμε το αυτοκίνητο για πλύσιμο και μετά θα το καθαρίσω να το βάλουμε απευθείας γιατί με την κόρη μου το πιθανότερο είναι να είναι το μωρό καλυμμένο με ψίχουλα και σουσαμια 😂 Εσείς πήρατε αυγό ή κάθισμα αυτοκινήτου?  
    • Έφτασε κορίτσι μου 🥰🙏🥰   Εγώ κορίτσια τα έπλενα κάθε μέρα από ένα πληντυριο και τα άπλωνα μέσα στο σπίτι και είχα το κλιματιστικό ! Πριν λίγες μέρες πήραμε στεγνωτήριο γτ με το μωρό χρειάζεται και λύνει τα χέρια και για στέγνωμα αλλά και για αποστείρωση  είναι ότι καλύτερο όμως δυστυχώς κοστίζουν αρκετά ! Τώρα όσο για το καρότσι ριλαξ  λίκνο εγώ έπλυνα το ύφασμα από το καρότσι που καλύπτει το στρώμα και το πέρασε με σπρέι baby planet απολυμαντικό  και τα έβγαλα στον ήλιο και επίσης και το ριλαξ γτ αν τα βάλουμε για πλύσιμο πιστεύω θα χαλάσουν ! Άσε που θα στρώνουμε από κάτω και πανούλα ή μουσελίνα οπότε δεν θα έρχονται σε επαφή τα μωράκια μας ! Το λίκνο έπλυνα πάλι το καλυμα  από το στρωματάκι και το καθάρισα το υπόλοιπο με baby planet και ήλιο! Το μόνο που μου έμεινε είναι το μαρσιπο το οποίο θα το πλύνω στο χέρι και θα το απλώσω στον ήλιο ! Τώρα για το σπίτι κάναμε γενική το δωμάτιο του και το δωμάτιο μας που θα τον έχουμε τον πρώτο καιρό από σκόνη πίσω από το κρεβάτι κτλ κουρτίνες πατάκια πλύσιμο σιγά σιγά σκέφτομαι να κάνω ένα πέρασμα τα χάλια σε όλο το σπίτι με ατμοποιητη( αν το λέω καλά😂)που θα δανειστώ από μια φίλη !
    • Μια χαρά! 4800??? Πωωωω! Αυτό μάλιστα είναι ένα τεράστιο μωρό!😂
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🥰εύχομαι και σε εσένα πολύ σύντομα να έρθει το μωράκι σου🙏❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...