Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ! :lol:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΧΘΕΣ Η ΜΑΜΑΧΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... :( ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ... ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΝΕΙ ΑΘΗΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! :( ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ;;;;;;; :ohmy: ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΘΕΝ! ΟΚ, ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΟΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΟΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΝΩ ΕΔΩ... :huh: ΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ) ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ! :blink:

• Απαντήσεις 423
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΒΡΕ....

Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ...

ΓΝΩΣΤΕΣ Κ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ...

ΑΛΛΑ ΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 2.Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝ Κ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ.

ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

ΒΕΒΑΙΑ Κ ΤΙΣ 1-2 ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΕΧΟΥΝ Κ ΜΩΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...

ΕΧΟΥΜΕ Κ 4 ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Δημοσίευση

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ:

για 4 άτομα ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ...

-500γρ. ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΟΥ

-90γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ

-ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

-2 κουτ.γλυκού ΡΙΓΑΝΗ

-0,5 κουτ.γλυκού ΠΙΠΕΡΙ

-2/3 φλυτζ.τσαγιού ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

-ΑΛΑΤΙ

ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙΣ.

ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ, ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ" ΤΗ ΜΥΤΗ!)

ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ!

Είναι πανευκολο και όντως "σπάει μύτη"!

Δημοσίευση

Συμπεθερα μουτ εδω ...στον αγονα!!!!

Να σου πω οτι και εγω εχω μονο μια φιλη...και αυτην την βλεπω σπανια λογω του οτι δουλευει πολλες ωρες.

ΟΙ αλλες δυο καλες μου φιλες ειναι στο εξωτερικο η μια Αμερικη και η αλλη Τσεχια.

Τις δυο κουμπαρες μπου τις βλεπω παλι σπανια γιατι εχουν δυο και τρια παιδια...και φιλη μου καλη ειναι μονο η μια και δεν εχει χρονο πολυ.

Αυτο νομιζω ισχυει για τους περισσοτερους. Οσοι αλλοι φιλοι μας- οι περισσοτεροι του αντρα ςμου ειναι ΟΚ για παρεα αλλα σοβαρα πραγματα δεν μπορεις να συζητησεις μαζι τους

Δημοσίευση

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ για 4-6 άτομα:

-1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ

-2 φλυτζ.τσαγιού ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ

-1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

-1/2 φλυτζ. ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΠΑΡΗ

-ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

-ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

-2 φλυτζ.τσαγιού ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

-ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

ΒΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙΣ, ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ.

ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.

ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΥ ΜΠΟΛ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΙΣ, ΠΕΡΙΧΥΝΕΙΣ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.

ΔΙΑΚΟΣΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΑΡΗ Ή ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.

(ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΤΟΜΑ! ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ)

Δημοσίευση

Η κοτοσαλατα σου ειναι μνιαμμμ..και κυριως οχι φορτομενεη με πολλα υλικα...μου αρεσεουν οι καθαρες γευσεις..θα την τιμισω..μετα το πασχα ομως!!!!!

Βρε κοριτισα, παιζει για Πασχα αν κατευουμε Αθηνα, να δουν το μωρο οι παπουδες του αντρα μου...πως να παμε, τρενο η αυτοκινητο;;;;

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΖΙΖΕΛ ΣΕ ΤΡΕΝΟ Ή ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΚΑ ΣΤΑ ΧΝΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΩΡΕ... :dry:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ. ΦΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΓΩ ΕΚΑΤΣΑ ΠΙΣΩ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΖΙΖΕΛ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

Καλημερουδια !!!!!!!!

Πολλα φιλάκια σε όλες σας!!!!!!

Χρύσα , ψηφίζω αυτοκινητο!!!!!

Καθεσαι οπως θέλεις,πιο ανετα,κανεις όσες στασεις θέλεις και γενικα

καταλαβαινεις με ενα παιδάκι,πιο βολικό είναι το αμαξι.

Θα ειναι το πρωτο μεγαλο σας ταξιδι?????

Αχ τι μου θυμισες.......εμεις το πρωτο ΄΄μεγαλο ΄΄ ταξιδι το καναμε οταν ηταν 3 μηνων που ειχαμε παει διακοπες....τις νοσταλγησα εκεινες τις στιγμες που ηταν μωρακι...

Αχ κοριτσια ρουφηξτε καθε τους στιγμη,περνανε τοσο γρηγορα και μη διστασετε να κανετε τα παντα μαζι τους , δε γυριζουν αυτες οι μερες!

Τις λαχταρησα ......θελω μωρουδελι!

Δημοσίευση

Ευη μου και εγω ψυφιζω αμαξι...αλλα θα δουμε..κατσε να παμε πρωτα.

Βασικα περοσσοτερο παμεν και για μια θεια του Οδυσσεα, που δεν εχει παιδια και ειναι ξετρελαμενη με τον Χριστοφορο και ειναι πολυ κατω ψυχολογικα..και φυσικα για την γιαγια παππου..αλλα

Δημοσίευση

ΕΥΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ! :kiss:

ΑΧ, ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ (ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ Φ.Τ.) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΙΝΑΚΙ!!!! :)

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αχ και εγω και εγω....λογω της καταρ...καισαρικης.

Μου κανε και την καρδια περβολι ο γυναικολογος....

Ειπε οτι στο 90% των περιπτωσεων ο φυσιολογικοσ μετα αο καισαρικη καταλυγει παλη σε καισαρικη..και οτι γεννικα και ειδικα εδω στην Ελλαδα φοβουνται οι γιατροι..

Του ειπα στην ΕΡυρωπη γιατι δεν φοβουνται...και μου λεει μην ακους αυτα που λενε..και εκει το ιδιο πραγμα κανουν, ειναι οι γεννικες οδιγιες που παορνουν οι γιατροι απλα μετα ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ!!! :angry:

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ'ΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΝ!!!! :S

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΛΔ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ(ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ) ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ-ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΔΗΛΑΔΗ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΝΩΜΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ"!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ -ΕΩΣ ΠΟΛΥ...- ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ!!! :angry:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ... :dry:

Δημοσίευση

tza!

Να μαι παλι!!!!

Εδω ειστε γλυκουλες?

Διονυσία θα βαλω μπρος τις μηχανες και πολυ αργησα νομιζω,αφου

κανω ομως μια εκ βαθεων συζητηση με τον αγαπητο συζυγοοοοοο. ;)

Καλα τη κορη εχεις....τι γατησιο βλεμμα ειναι αυτό και τι χρωμα!!!!

Χαμος θα γινεται στην πιατσα....

Βεβαια ελπιζω να κρατησει το συμπεθεριο με τον Χριστοφορο

διοτι και εκεινος ο κουκλακος απο ματι σκιζει!!!!!

Οσο αφορα τους γυναικολογους,χρειαστηκε να παρω τον δικο μου για μια απορια αλλα εξεταζε,αφησα μηνυμα και με πηρα πισω,με θυμοταν....εντυπωσιαστηκα,ηθελα να του πω : γιατρε τι ανταποκριση ηταν αυτη ουτε στον τοκετο δεν εισασταν τοσο αμεσος!!!!Μαλλον σου λεει,πελατεια εν οψει! ;)

Δημοσίευση

ΡΕ ΕΥΑΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΕΛΑΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ-ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ...- ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΣ, ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! :woohoo: ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ! ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ!!! :ohmy: ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ!!! ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ... ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;;; ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΟΥ;;; :dry:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!! :laugh: :laugh: :laugh: (ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑ...)

Δημοσίευση

Εμ Ευη μου...γιτι νομιζεις την καπαροσαμε απο τωρα...χιχιχιιχ, θα μας κανουν κατι εγγονακια...φτου φτου...και αλλη κουκου κουκου..χιχιχιχι

Ντενη μου εγω σε γενικες γραμμες τον εμπιστευομαι γιατι τον εχω χρονια και προ εγκυμοσυνης. Ειναι συζητησιμος, σου τεκμιριονει αυτα που λεει, δεν σε πανικοβαλει, περιμενε μεχρι τελος για την καισαρικη..και ας ηξερε οτι τελικα θα εκανα. Αλλα οταν πηγα με προσγειωσε..και μαλιστα μου ειπε οτι αν το κανω τωρα συντομα θα ειναι στανταρ προγραμματισμενο στις 38 ευδομαδες...και του λεω αν πευτουν χριστουγεννα η διακοπες...χαμογελοντας, οχι μου λεει στις 38 ευδομαδες, επειδη τον ξερω γεννικα, να φανταστεις περισυ δεν πηγε διακοπες γιατι ειχε πολλους τοκετους το καλοκαιρι, και γεννικα τον βλεπω και απο αλλες γυναικες που συνανταω στο γραφειο του..απλα εμενα η καισαρικη πολυ με χαλασε, νιωθω σαν να μην ειχα γεννησει.

Θελλω να νιωσω την γεννα βρε παιδι μου, να δω πως ειναι η αγονια, το σπασημο των νερων..ο πονος δε με νιαζει..αντεχω γεννικα τον πονο σαν πονο..αλλα αυτο το "σφαξημο" ειναι αλλος πονος

Τι να πω...ειδομεν..γιατι και εγω θελλω απο Σεπτεμβρη να βαλλω μπρος...να ξεπαιδιασω..να γινω παλη ξανθια ..χιχιχιχι

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΒΡΕ ΣΙΛΙΑ...

ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ! Ε, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ!!!

ΤΕΣΠΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ! ΤΕΣΠΑ , ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΣΜΟΥΤΣ :kiss:

Δημοσίευση

καλα μωρε...η αληθεια ειναι οτι εχω ενα σιδερο κατσε καλα..αλλα βαριεμαι. Το μεσιμερι κοιμηθηκα με τον μικρο, με εχει ταραξει η αλλεργια απο την σκονη- την Αφρικανικη, φτερνιζομαι συνεχεια, καινε και δακριζουν τα ματια, γι'αυτο και καθομαι. ο μικρος ειναι κατω στην πεθερα μου.

Ειναι παρα πολυ ωραια, εβαλες ωραια και την ζαχαροπαστα και τα αστερακια, και τα χροματα ειναι ωραια. Μπραβο , ειναι κουφετενια σαν την μαγουλιτσα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...