Καλημέρα κορίτσια!
@afr πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι, συμφωνώ με όσα είπαν πολύ σωστά όλες οι κοπέλες. Εγώ θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα. Προσωπικά, επειδή έχω χάσει 4 μωρά, όταν ακούω ακόμα και σήμερα για γέννα, με πιάνει μια θλίψη, μια ζήλεια να το πω. Ντρεπόμουν για το συναίσθημα αυτό, γιατί το ένιωσα για πολύ πολύ δικό μου άνθρωπο. Έκατσα, σκέφτηκα, έψαξα μέσα μου και κατάλαβα ότι δεν ζηλεύω την γέννα την ίδια των γύρω μου, αλλά χτυπάει ένα καμπανάκι για τις γέννες που δεν κατάφερα να κάνω εγώ, 4 φορές. Σαν να πενθω ξανά και ξανά τις απώλειες μου. Παρόλο που έχω ήδη ένα μωρό στην αγκαλιά μου. Το ίδιο και όταν βρέθηκα στο Έλενα, στο τμήμα καθεξιν αποβολών και άκουσα μωρά νεογέννητα να κλαινε σε κάποιον διάδρομο. Σφίχτηκε η καρδιά μου, γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα..
Είναι ανθρώπινα όλα αυτά που νιώθουμε, δεν χρειάζεται να ντρεπόμαστε, δεν είμαστε κακοί άνθρωποι απλά οι πληγές μας σε κάθε ευκαιρία ματώνουν ξανά και ξανά..
Το τεστ είναι θετικό αλλά καλό είναι να το κάνεις το μεσημέρι περίπου 14:00 -15:00 χωρίς να έχεις πάει τουαλέτα 2 ώρες και όχι με πρωινά ουρα, για να δείχνει πιο σωστά και να το αφήνεις 10 λεπτά να στεγνώσει τουλάχιστον τα home test που έκανα εγώ αυτά έγραφε στις οδηγίες και αν κάτι σε μπερδεύει ρώτα μας ☺️ λογικά μετά το θετικό τεστ σε 14-16 μέρες θα πρέπει να έρχεται περίοδος (ελπίζω να μην έρθει )εγώ πχ έχω 2 μέρες θετικό και μετά πέφτει όταν πέσει γίνεται η ωορρηξία καλό είναι να συνεχίσεις τα τεστ και τις επόμενες μέρες να δεις πως θα πάει και να τα κρατάς σε ένα τετράδιο να τα βλέπεις πως εξελίσσεται
όσο για τα συναισθήματα που νιώθεις είναι λογικό όταν θέλουμε και εμείς μια εγκυμοσύνη κάπως μας πιάνει το παράπονο
Εγώ στο πρώτο μου παιδάκι που έκανα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος και άκουγα από τους γύρο για εγκυμοσύνες με έπιανε ένα σφίξιμο για το αν θα τα καταφέρω και εγώ να μείνω..
Έχει ήδη 4 πάνω; Ουαου χαχαχ
εμεις προχθές βγάλαμε το 2ο κάτω!
Στην πρώτη δόση ναι έκανε σχεδόν 1.5 μέρα πυρετό, στην 2η δόση έδωσα ντεπόν προληπτικά και δεν έκανε! Δεν ξέρω αν δεν θα έκανε έτσι και αλλιώς πάντως μας είπε ο παιδίατρος να δώσουμε προληπτικά εφόσον στην πρώτη δόση έκανε. Πάντως έχω ακούσει και περιπτώσεις που δεν κάνουν πυρετό και απλά πονάει το πόδι σε εκείνο το σημείο ή είναι πρησμένο:/
Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Κ μια επαφή αρκεί. Πέρυσι είχα την πρώτη μου φυσιολογική σύλληψη με 1 μόνο επαφή, δεν προχώρησε οκ αλλά μου άνοιξε την πόρτα για κάτι που το θεωρούσα απίθανο κ φέτος με 2 επαφές πιάσαμε… Και αισίως σήμερα κλείνω τη 12η εβδομάδα… Θα έρθει να το ξέρεις!!! Απλά κάποιες κοπέλες ταλαιπωρούνται περισσότερο από κάποιες άλλες..