Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΥΛΟ ΜΩΡΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ??????????????


Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου φαινεται κ απο τον τίτλο τι με απασχολεί.

Ρωταω για τις εμπειριες σας μιας κ οι γνώμες διιστανται.

Εμενα μου ειπαν απο νωρίς οτι εχω δυο αγοράκια. Και ο γιατρός φάνηκε σίγουρος. Απο την άλλη πλευρά οταν ημουν έγκυος στην κόρη μου ημασταν πάλι σιγουροι οτι ηταν αγοράκι μεχρι την β επιπέδου που μας εσκασαν το μυστικό κ μας είπαν οτι ειναι κοριτσάκι κ κοιταζομασταν με τον αντρα μου σαν χαζά μεχρι να καταλαβουμε τι γινεται τελικά.

Τώρα ειμαι 17 εβδομάδων κ ο αντρας μου μου λεει παλι περιμενε λιγο ακομα να κανουμε κ την β επιπέδου κ μετα σιγουρευόμαστε.

Πολλοι λενε οτι το αγορακι φαινεται απο νωρίς αλλα η δική μου η πρώτη περιπτωση μου εδειξε οτι δεν ισχύει απολυτα.

Εχετε τετοια παραδειγματα?

Απο μια μικρή ερευνα που εκανα εδώ στο ίντερνετ για να δώ διαβασα οτι οι ορχεις του αγοριού κατεβαινουν 23η με 24η εβδομάδα οποτε κ ειμαστε 100% σιγουροι για το φύλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια εμπειρια την εχεις...

εμενα μου'πε ο γιατρος, γυρω στον 3ο μηνα, πως ειναι αγορακι... και στην αυχενικη το ιδιο... με σιγουρια μου το ειπανε(και οι 2 γιατροι-γυναικολογος και της αυχενικης)... συνεχιστηκε η κατασταση μεχρι ΚΑΙ τον 4ο μηνα... για αγορακι...

ΤΕΛΙΚΑ αρχες 5ου ...μου'πε ο γιατρος-γυναικολογος πως ηταν κοριτσακι...ΤΕΛΙΚΑ...περιμενα ακομη 2-3 βδομαδες οπου το επιβεβαιωσα στην β επιπεδου...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ!

σιγουρα δεν γινονται λαθη ευκολα στη σημερινη εποχη, εντουτοις το σιγουρο ειναι στην β επιπεδου!!!

ασε που εκανα και καποια "τεστακια" απο κατι "ιατρικες ιστοσελιδες" και οοοολες μου βγαζανε πως θα κανω αγορι....

και ασε που ενιωθα τοοοοοοοοσο εντονα πως θα εκανα αγορι.....

ΑΑΑ!!! και πως το ανακαλυψαμε πως ειναι κοριτσακι???εδω να γελασεις!!! ο παππους μου που ειναι τωρα 80χρ αλλα "κραταει γερα"... ΠΑΝΤΑ καταλαβαινει το φυλο του μωρου, απο 2 μηνων εγκυουλα που εισαι...απο το σχημα της κοιλιας(αν και στους 2 μηνες δεν φαινεται η κοιλια) αλλα και το προσωπο... και μου'λεγε απο την αρχη πως εκανε λαθος ο γιατρος και πως θα κανω κοριτσακι και επεμενε!!!

τελικα ειπα του γιατρου..."ο παππους μου πιστευει..." και οταν το ΞΑΝΑ-ειδε το φυλο ο γιατρος...τα'παιξε!!!

ασε που μου'πε πως θα δωσει πτυχιο του παππου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζετούλα μου κι εγώ δε ξέρω... 1 μήνα πρίν στον υπέρηχο μου είπε μάλλον αγοράκι, χθές δεν έβλεπε τι είναι...

Βασίκά νομίζω το μόνο σίγουρο είναι στη Β επιπεδου.Ας μας απαντήσει κάποια πιό έμπειρη μανούλα γιατί εγώ στο 1ο είμαι και μπορεί να λέω ανακρίβιες.

Καλή εγκυμοσύνη να χεις! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζετουλα μου οτι και να πω θα σε γελασωωωω :lol::lol::lol:

πραγματικα απο τα κοριτσια εδω στο μαμμυ εχω καταλαβει οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο μεχρι να γινει ο Β επιπεδου.εμενα μου ειπαν κοριτσακι,η διαισθηση μου ελεγε αγορακι :P ...ο Β επιπεδου μου ειναι στις 11 Μαρτιου οποτε τοτε θα σου πω με σιγουρια και την δικη μου εμπειρια !παντως εμενα 2 διαφορετικοι ιατροι ειπαν οτι ειναι κοριτσαρος!και οι 2 να κανανε λαθος? :blink: λιγο αδυνατο!αλλα και οι δυο μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουροι αρα αφηνουν περιθωρια λαθους οποτε την εχουν πατησει αρκετες φορες... ;) εγω να φανταστεις εχω παρει και την προικα του νινιου μου σε ροζ!!! :unsure: το κρεβατακι και τη συρταριερα σε ασπρο ευτυχως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην αυχενικη διαφανεια φαινεται,αν ειναι καποιος γιατρος εμπειρος θα στο πει,αλλα 100%θα φανει στην β επιπεδου!!!Εγω παντως στο επομενο δεν θα μαθω το φυλλο θελω να ειναι εκπληξη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να στε καλά κοριτσάκια μου κ καλή εγκυμοσύνη να εχουμε ολες μας κ με το καλό να παρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας.

Τι να σας πω δεν ειναι οτι δεν θελω να ειναι αγοράκια αλλα κραταω ακομα μια πισηνή οπως λένε

Κ με την κορη μου οταν ειχα παει για υπερηχο κ μαλιστα μεσα στο Μητέρα μου ελεγε αυτος που χειριζόταν τον υπέρηχο "να σας ζήσει κ θα κατουράει κ ορθιο" μετα πάμε για β επιπέδου κ μου λεει μια χαρά ειναι το κοριτσάκι σας.

Αφου μειναμε με τον αντρα μου να κοιταζομαστε του ειπα μονο να σας πω ειναι 100% σιγουρο? η με τον επομενο υπερηχο που θα ξανακάνω θα ειναι πάλι αγορι? χαχα ακομα το θυμαμαι κ γελάω

Τώρα εκανα υπερηχο την προηγούμενη εβδομάδα δηλαδη 16 εβδομάδων κ μου ειπαν οτι κ τα δυο μωρά μου ειναι αγόρια. Λετε να αλλαξει πάλι κατι μεχρι την β επιπέδου? αν δεν κάνω λαθος γινεται 22 εβδομάδων.

Εμας για να σας πω την αληθεια μας θα μας αρεσε να ναι ενα κ ενα αλλα δεν μας χαλάει αν ειναι κ δυο αγορια απλα θελουμε να σιγουρευτουμε

τελικά τωρα τελευταια εχω ακουσει πολλες ιστοριες για το φυλλο των μωρών.

Καπου ειχα διαβάσει οτι σε μια κοπελα της ειχε πει ο γιατρος της οτι αν η καφε γραμμη στην κοιλιά ειναι ολοισια προς τον οφαλό ειναι κοριτσι. Μα πώς μπορεί να ειναι εστω κ λιγο στραβή δεν καταλαβαινω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zetoyla γεια σου,απ ΄οτι ξερω στην 16η εβδομαδα αν ειναι αγορακι μπορει να σου το πει και να το επιβαιβεωσεις για σιγουρα στη β΄επιπεδου.αμα ειναι κοριτσακι στη β΄επιπεδου μονο.απλα τα αγορακια επειδη εχουν τσουτσουνακια φαινεται πιο γρηγορα.φιλακια και με ενα πονο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια μου...

Εγώ όταν ξεκίνησα στον γιατρό μου,τον είχα ρωτήσει πότε θα δούμε φύλο γιατι είχα ακούσει οτι φαίνεται απο τον 3ο κ μου απάντησε "μη μεταδίδεις τις ανοησίες που ακούς,3 μηνών δεν έχουν σχηματιστέι υτα γεννητικά όργανα"...Κ μου είπε οτι θα το δούμε μόλις κλείσουμε τον 4ο!

Η λαχτάρα μου για κοριτσάκι ήταν τόσο μεγάλη που όταν πήγαμε τη μέρα που έκλεινα τον 4ο κ μου είπε "ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ" έβαλα τα κλάμματα!!!Ο αντρούλης μου τότε τον ρώτησε τι ποσοστό λάθους υπάρχει κ η ψωνάρα ο γιατρός μας είπε κανένα!!!Για την ακρίβεια είπε"Ποτέ δεν κάνω λάθος,αν δεν είμαι σίγουρος,απλά δεν το αναφέρω καθόλου"!Κ πραγματικά,στα 25 χρόνια που είναι γιατρός δεν έχει κάνει κανένα λάθος σ αυτό το θέμα..

Με το καλό τα νινάκια σας ρε κορίτσια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτό εχω ακουσει κ εγω οτι τ αγορακια φαινονται νωριτερα κ στην κόρη μου που ειχαν κάνει λαθος ηταν ο ομφαλιος λωρος αναμεσα στα ποδαράκια κ μαλλον γι αυτο ειχαμε μπερδευτεί. Τι να πω κοριτσάκια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια! :cheer:

εγω στο πρωτο μου μωρακι το ειχε δει απο την αυχενικη οτι ηταν αγορακι...τωρα δεν ξερω αν σε αλλες κοπελες φενεται πιο μετα το αγορακι :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera koritsia egw pali to eida sto alfa test dhl gyro ston 5 mhna ekei moy eipe oti einai agoraki pio mprosta den fenotan egw pali eixa akoysei to antitheto toti to agori argei na dikth gero :) na einai kai oti einai

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα zetoyla μου.Eμάς φάνηκε οτι είναι αγοράκι από την αυχενική διαφάνεια αλλά κρατούσα μια πισινή γιατί πολλά τέτοια έχουν συμβεί στην αυχενικλη διαφάνεια.Στον επόμενο λοιπόν υπέρυχο από την αυχενική είχε ανοιχτά τα ποδαράκια του και μας φωτογράφισε κανονικότατα οπότε δεν είχαμε αμφιβολία καμία.

Αν δεν σου φάνηκε καθαρά στην αυχενική ή σε κάποιον απόμενο υπέρηχο σίγουρα θα σου φανεί στην Β΄'επιπέδου.

Με το καλό να το δεχτείτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου οταν κάναμε τον τελευταίο υπερηχο μου ειπε οτι ειναι κ τα δυο αγόρια κ στο ενα μου εδειξε μάλιστα κ τα προσόντα του. Απο την άλλη κρατάω κ μια πισινή γιατι κ με την μικρή μου έλεγαν απο την αρχη οτι εχει κ τριτο πόδι κ θα κατουραει ορθιο κ τετοια κ τελικα στην β επιπεδου μας εκανε την εκπληξη η μελισουλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα.εγω μου το χαν βρει απο την αυχενικη που ειχα κανει οτι ηταν αγορακι αλλα μου χαν πει να μην το δεσω κιολασ.μου διναν 90% πιθανοτητα.και χτες που εκανα την β επιπεδου μου παν 1000%.εχω αγορακιιιιιιιιιιι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΡΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ . ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Κ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ. ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ .

ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΠΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ 2-3 ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ :P;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 100 ΤΙΣ 100 ΣΙΓΟΥΡΗ.ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ?

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΕΛΙΑ.ΕΞΑΚΡΙΒΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας γραψω και εγω την εμπειρια μου?

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, οταν εκανα την αυχενικη, μου λεει ο γιατρος αν θελουμε αγορακι και εγω τον ρωταω γιατι, φαινεται απο τωρα? Μου λεει βρε θελετε αγορακι? Και του λεω ε, ναι, θελουμε και μου λεει ε, τοτε το εχετε. Ο μικρος μου Γιωργακης ειναι τωρα 2,5 ετων...

Τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη, εκανα πριν 1 εβδομαδα αυχενικη και μου λεει ο γιατρος ολα καλα με το μωρο, αλλα εχει 3 ποδαρακια... Εγω αμεσως επιασα το νοημα, ο αντρας μου αργησε λιγο! Τωρα θα δουμε και στην β επιπεδου... Παντως, τι να πω, εχω την εντυπωση οτι αφου το βρηκε στην πρωτη, και μαλιστα τοσο νωρις, γιατι οχι και στην δευτερη? Σιγουρα βεβαια γινονται λαθη, αλλα ξερω και εγω καμια φορα? Εξαλλου, αν δεν ηταν σιγουρος γιατι να μας πει το φυλο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πιστεύω μόνο τη Β' επιπέδου! Στη αυχενική δεν μας είπε ούτε ο γιατρός του υπέρηχου, ούτε η δική μας. Απέφευγε γιατί ήταν πολύ νωρίς. Σιγουρεύτηκε λίγο πριν τη Β' επιπέδου και το είδαμε κι εμείς στον υπέρηχο.

Από γιατροσόφια να σας πω τα δικά μου:

Η μαύρη γραμμή στην κοιλιά μου είναι ολόισια μέχρι τον αφαλό.

Με κια φίλη μου συγκρίναμε τους παλμούς του μωρού και στην αυχενική ήταν ακριβώς ίδιοι. Αυτή έκανε κορίτσι κι εγώ έχω αγόρι!

Σας κατέρριψα κάποιους μύθους!!!

Το μόνο που έχω και έχω ακούσει ότι ισχύει συνήθως, είναι ότι έχω μόνο κοιλιά μυτερή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα στην αυχενικη διαφάνεια μου ειπα 90% ειναι αγορι μας εδειξαν τα προσοντα μας δεν σου περιγραφω καμαρι ο πατερας ανεβηκες 10 πατωματααααα.... :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στον πρωτο μου γιο το ειδαμε το τσουτσουνι του στην 16 εβδομαδα και το επιβεβαιωσαμε στο β επιπεδου.και σε αυτο το ειδαμε 3 εβδομαδες μετα την αυχενικη διαφανεια οτι ειναι αγορακι και περιμενω να το δουμε στο β τωρα το μαρτιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά με βλεπω να περιμένω την β επιπεδου για να ειμαι απόλυτα σίγουρη αν κ νομιζω οτι φαινονται τα αγορακια αρα αγορακια θα ναι. Απλα μιας κ ο μπαμπας θα ηθελε κ αλλο κοριτσάκι κρατιεμαι κ εγω ακομα μπας κ μια στις χιλιες ειναι τελευταια στιγμή το ενα κοριτσάκι.

Αυτο για την γραμμή της κοιλιάς καπου το διάβασα κ μου φάνηκε κ εμενα κουφό δηλαδη πως γινεται να μην ειναι ολοισια προς τον ομφαλό????

τι να πώ θα δείξει. Τώρα οσο για τους χτύπους με το μηχάνημα που εχω κ τ ακουω απ εξω γινεται ο κακος χαμός οπότε παλι δεν ξέρω τι ισχυει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα στην αυχενικη μου ειπε "μαλλον αγορακι",μετα πηγα ξανα για υπερηχο 17 εβδομαδων και μου ειπε παλι οτι ειναι αγορακι το μωρο..

την τεταρτη που μας ερχεται θα κανω την β επιπεδου και θα ξερω 10000%,αλλα εγω το εχω δεσει κομπο τωρα!!!!

αγορακι θα κανω τελος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζετούλα στην β επιπέδου θα ξέρετε σίγουρα αυτό είναι βέβαιο.Σε εμένα έτσι μου έλεγαν όλοι οι γιατροί και έτσι και έγινε αν και το είχε δει ο γιατρός μου πριν και απο την αυχενική.Με το καλό το μωράκι σου! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...