Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μην πτοείσαι. Πολλοί είμαστε πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση. Και μεις με το μαγαζί παλεύουμε. Είναι σκατοχρονιά αυτή. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να το διακωμοδώ και να κάνω καλαμπούρι. Λέγαμε στα καρναβάλια να ντυθούμε μπατίρηδες. Αλλιώς θα μας πάρει από κάτω. Τι να κάνουμε τροχός είναι θα γυρίσει. Εσείς κοιτάξτε να κάνετε τη δουλειά σας σωστά και να μένουν οι πελάτες ευχαριστημένοι. Μην στεναχωριέσαι μακάρι τα προβλήματα του κόσμου να είναι μόνο οικονομικά. Αυτό σκέφτομαι και δεν μασάω. Να είστε εσεις καλά και μια γροθιά και όλα τα άλλα θα μπουν σε μια σειρά.

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γλυκα τι υπεροχα πλασματα που εισαστε.....

δ εχω λογια 100000000000000 φορες σας χιλιοευχαριστω

νομιζω πως η θετικη σας σκεψη μας βοηθησε κοριτσιαααααααααααα

δ ξερετε τι βαρος μου εφυγε απλα δ μπορειτε να φανταστιτε...

ο λογιστης μας.....τα καταφερε .......

τους επισε αυτους απο το ικα να παραγραφτει το προστιμο

οταν με πειρε η αγαπουλα μου κ μου το ειπε εκλεγα....

οσο για την πεθερα μου ....ειμαι ανθρωπος καλος η κακος που δ κρατα

κακια σε κανεναν δ ειναι κακια αλλα στενομυαλη δ ξερω γιατι αλλα δ μπορω να της κρατησω κακια οσο κι αν στεναχωριετε κ αγχωνετε το καμαρι μου....δ ζητησε βεβαια ποτε χρηματα η κατι τετοιο απο εκεινη πως θα

μπορουσε αλλωστε χωρισμενη με 3 μικρα παιδια να τρεχει απο δουλεια σε δουλεια να μην τους λειψει τπτ ξοφλησε το σπιτι που παρατησε ο ανεπροκοπος πρωην εφτιαξε ξοχικο ΜΟΝΗ ΤΗΣ δουλευοντας ως κ σημερα σαν καθαρηστρια...γιαυτο σας λεω δ μπορω να της κρατω κακια μεγαλωσε το ανδρακι μου κ τον εκανε ανθρωπο κ μας εκανε κ δωρο γαμου (πολιτικο) 10.000ε δ ειναι κ λιγα τα ειχε για τον θρησκευτικο αλλα μας τα εδωσε οταν ανοιξαμε το μαγαζι...

κουκλιτσα με ρωτησες αν το κλειναμε...παλεψαμε πολυ για να το ανοιξουμε κ να το κρατησουμε εγω ημουν αυτη που οταν αυτος φοβοταν οτι ηταν μεγαλο βημα του ελεγα οχι... αν δ ρισκαρουμε τωρα για ενα καλυτερο μελλον δ θα το κανουμε ποτε ...προχωραμε μαζι κ μαζι θα παλεψουμε

οχι λοιπον μετα απο οοοοοοοολα αυτα δ θα πω ενα απλα το κλεινουμε οοοχι

μαρακι 1982 ποσο σε καταλαβαινω δ ξερεις στα 20 μου ανοιξα κ γω ενα μαγαζι κ ξερω απο πρωτο χερι ολα οσα μου λες οταν ολα τα παιδια της ηλικιας μου γλενταγανε εγω ημουν εκει ...κ παλι οταν το εκλεισα δουλευα σχεδον 2 χρονια μονο για να ξοφλησω !!!!!!κ τωρα 6 χρονια μετα με πηρε τηλ η εφορια να τους δωσω 2000ε για την περεωση λεει για κλεισιμο βιβλιων κ καραφλιασα οταν το ακουσα (ακομα δ τα εχω δωσει φααντασου)

ευχομαι ολα να σας πανε καλα κ με εναν πονο μαρακι!!!

βικακι μου γλυκο μου γειτονακι οχι δ το εχουμε στο περαμα το μαγαζι

χαχαχαχχα αλλα κ μονο που μου το ειπες μου εφτιαξες το κεφι

παντως τον καφε θα τον πιουμε ειναι σιγουρο χαχαχαχχα :P:D :D :D

ειδικα τωρα που θα ειμαι κ με αδεια γιατρου 1 εβδομαδα χαχαχχα

αμεεεεεεεεεεεεεεεε εχουμε κ τετοια αυχενικο κ βαριας μορφης τενοντητιδα

αμε αμε σε παρακαλω να μην μας αφησει σε ηρεμια

υγ παντως να σας πω?????μετανιωσα παρα πολυ σημερα που τα εβαλα κ με τον θεουλη δ ξερετε ποσο :(

σας ευxαριστω κ παλι που εισασταν διπλα μου στο ξεσπασμα μου :P

Δημοσίευση

Είδες τελικα, όλα φτιάχνονται και το μπεμπέ θα έρθει όταν πρέπει να έρθει! ;)

Ο άντρας μου , μου λέει συνέχεια να έχω θετική σκέψη για όλα, και ενω με εκνευρίζει(αναίσθητο τον λέω εγώ) :laugh: έχει δικαιο!!

Όλα είναι κύκλος και όπως με τα άσχημα(το ενα ακολουθούν και άλλα) , ετσι κ με τα καλά.

Τώρα θα σας γυρίζει ο τροχός...εμείς είμαστε μαζί σου!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλή μου μπουγάτσα ένα έχω να ΣΕ πω.....πίστη....και όχι στον Θεό απαραίτητα, αλλά στην αγάπη σας και στις δυνάμεις σας!

Σας έτυχαν πολλά μαζεμένα και λογικό να σπάσετε και οι 2 κάποια στιγμή.

Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα!!! :):kiss:

Δημοσίευση

me ekneyrizei para ma para poli otan asxetoi antropoi mplekontai se ksenes douleies.......................poioi HLITHIOI ΜΠorei na htan pou sas karfwsan les kai trwte apo thn dikia toys tsepi lefta.!!!!poli ekneyrizomai me aythn thn roufiania tou ellhna....ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ti na sou pw bre kouklitsa mou...mipws na ebriskes kapou allou douleia esi????pisteyeis oti tha boithouse???

Δημοσίευση

Γεια σου κι από μένα. Διάβασα το ξέσπασμα σου όπως το χαρακτήρισες καθώς και την δεύτερη μεγάλη σου απάντηση που λες πως βρέθηκε καποια λύση μέσω του λογιστή σας. Αυτό που ήθελα να σου πω είναι πως παρόμοια ξεσπάσματα έχω κάνει κι εγώ για τους ίδιους λόγους. Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και γενικά πολλά πράγματα στη ζωή μου περιστρέφονται γύρω απ΄αυτή. Ο τρόπος που σκέφτομαι, που λειτουργώ, οι κινήσεις και οι επιλογές που κάνω. Σίγουρα ξέσπασες μία φορά, θα ξαναξεσπάσεις, θα ηρεμήσεις και ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται. το θέμα είναι να βρεις τον τρόπο να διαχειρίζεσαι καταστάσεις στρεσογόνες σαν αυτές που αντιμετωπίζεις τώρα και πάντα τα συζητάς αυτά που σε πιέζουν με τον άντρα σου. Στο λέω γιατί βιώνω όλο αυτό που περιέγραψες 5 χρόνια τώρα.Αυτό όμως που κατάλαβε τώρα τελευταία είναι ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη γιατί η ζωή είναι τρομερά απρόβλεπτη.Αυτά και εύχομαι καλές δουλειές.

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

me ekneyrizei para ma para poli otan asxetoi antropoi mplekontai se ksenes douleies.......................poioi HLITHIOI ΜΠorei na htan pou sas karfwsan les kai trwte apo thn dikia toys tsepi lefta.!!!!poli ekneyrizomai me aythn thn roufiania tou ellhna....ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ti na sou pw bre kouklitsa mou...mipws na ebriskes kapou allou douleia esi????pisteyeis oti tha boithouse???

EMENA NA DEΣ ποσο με εκνευριζει δ μπορεις να φανταστεις

φοβουντε καταλαβες ???????

οι πλυντηριαδες γυρο μας (αρκετα μακρια) γιατι ο ανδρας μου αυτην την δουλεια την κανει απο 17 ετων κ ειναι 33 οπως καταλαβαινεις

εχει κανει πολλα για να φτασει στο σημειο που ειναι σημερα

ακομα κ σεμιναρια

οποτε οι πελατες οταν βλεπουν την δουλεια που κανει

ξαναρχοντε κ δ πανε αλλου κ αυτο ποναει γιαυτο σου λεει θα σε φτιαξω αλλιως εχω

οσο γι την δουλεια εγω δουλευω αλλα λογο ωραριου δ μπορω να βρω 2η

Δημοσίευση

Αχ βρε Πωλινάκι μου... Έλα να σμίξουμε τα προβλήματα..

Εμείς είχαμε αναψυκτήριο εκεί που έγιναν τα περισσότερα επεισόδια πέρσι το Δεκέμβριο.. δεν πάθαμε πολλές υλικές ζημιές, πάθαμε όμως μεγάλη ζημιά στο τζίρο γιατί τα περισσότερα από τα μαγαζιά που κάηκαν ήταν πελάτες μας. Από τη μια μέρα στην άλλη είδαμε τεράστια πτώση - φτάσαμε σχεδόν στα επίπεδα που ήταν το μαγαζί όταν πρωτοάνοιξε το 2004 και φυσικά εκεί σ'αυτά τα επίπεδα ένα μαγαζί "μπαίνει μέσα" χοντρά. Η περιοχή μέχρι τώρα δεν έχει ανακάμψει.

Αυτό το μαγαζί μας έχει πάει 10 χρόνια πίσω... Καταρχήν ήταν η αιτία να καθυστερούμε το θέμα "παιδί". Πάνω που άρχισε να στρώνει και να δείχνει ότι θα πάει καλά, βάλαμε μπρος για παιδί κι ήρθαν οι δυο αποτυχημένες εγκυμοσύνες..

Και μετά ήρθαν τα πάνω κάτω και οι προσπάθειες για παιδί ξεχάστηκαν..

Η σχέση μας δοκιμάστηκε ιδιαίτερα.. πολλή ένταση, πολλά νεύρα, άγχος, απογοήτευση, στρίμωγμα... τα όνειρά μας να απομακρύνονται όλο και πιο πολύ.. ο άντρας μου ήταν στα πρόθυρα κατάθλιψης (κυριολεκτικά). Με όλα όσα συνεπάγονται από αυτό...

Άσε που το μαγαζί ήταν μια επιλογή του άντρα μου στην οποία δεν είχα συμφωνήσει καθόλου αλλά τον είχα στηρίξει έτσι κι αλλιώς.. γιατί ήταν ένα βήμα που ήθελε να κάνει και τότε δεν άκουγε κανέναν και τίποτα.. Και ξέρεις τι είναι να γεμίζει η ζωή σου προβλήματα από μια απόφαση που δεν είναι δικιά σου;; Ξέρεις τι μου λένε όλοι, ακόμα κι από την οικογένειά του; Να ‘ταν άλλη γυναίκα στη θέση μου, θα την είχε «κάνει μ’ ελαφρά πηδηματάκια»…

Να 'ξερες πόσες φορές είχα φτάσει να αισθάνομαι όπως εσύ στο αρχικό σου μήνυμα... Ξέρεις πόση πίκρα και απογοήτευση νιώθω ώρες ώρες;; Λέω "μα γιατί σε μας τόση ατυχία".. είμαστε μαζί (κάθεσαι;; ) 18 ολόκληρα χρόνια... από συμφοιτητές.. Θα΄χα παιδί στο λύκειο...στο γυμνάσιο, έστω στο δημοτικό! τέλος πάντων..

Κι αντί τα πράγματα να φτιάχνουν, πηγαίνανε από το κακό στο χειρότερο εδώ και καιρό.. Αντί να χαρούμε τα νιάτα μας, να φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις, να κάνουμε ωραία πράγματα, παλεύουμε με όλα αυτά..

Ο άντρας μου προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το μαγαζί ανοικτό.

Δεν ήθελε να δώσει ένα τέλος, το πονούσε το μαγαζί, είχε ρίξει αγώνα να το στήσει, δεν άντεχε να βάλει ένα χ σε όλα και να πάει παρακάτω..

Τελικά όμως το έκλεισε το μαγαζί τέλος Νοεμβρίου γιατί δεν αντέχαμε άλλο την "αιμορραγία"... πόσο πια να στηρίξεις ένα μαγαζί που μόνο ζητάει;; Φυσικά, τα χρέη είναι τεράστια.. Αλλά τουλάχιστον έχουν σταματήσει να αυξάνουν.

Είχε μπει σ' ένα ταξί λίγο καιρό πριν το κλείσει και είχε πιάσει την κουβέντα με τον ταξιτζή. Κι εκείνος του είπε την εξής ατάκα: "Ξέρεις πόσα σπίτια έχουν κλείσει για ένα μαγαζί που ίσως κάποια στιγμή "θα" πάει καλά;;". Κι αυτή η ατάκα ήταν που τον ταρακούνησε και τελικά πήρε την απόφαση να το κλείσει.

Θέλω να ελπίζω πως από δω και πέρα τα πράγματα θα φτιάξουν.. ξεκίνησε νέα δραστηριότητα ο άντρας μου, σχετικό με τους υπολογιστές (κάτι που το έκανε ως μερική απασχόληση πριν για να βγάζει κάποια χρήματα που φυσικά κι αυτά στο μαγαζί τα έριχνε). Μακάρι να'χε ξεκινήσει από την αρχή με αυτό το αντικείμενο - και το αγαπούσε πάντα και έχει τις γνώσεις και την εμπειρία... είναι αυτό που λέμε "να έκανε το χόμπι του δουλειά"..

Καμιά φορά οι λύσεις είναι μπροστά μας και δεν τις βλέπουμε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και για τις δυο μας… εμείς οι γυναίκες είμαστε που μπορούμε να κρατήσουμε ένα γάμο.. Με την υπομονή μας, την υποστήριξή μας και την αγάπη μας… Ή να τον διαλύσουμε σε χρόνο dt… με τον εγωισμό μας!

Πω πω.. ολόκληρη έκθεση έγραψα πάλι.. :P Δεν πειράζει, την αφήνω, για να δεις ότι δεν είσαι μόνη σου…

Άντε, έλα στην επόμενη συνάντηση να τα πούμε από κοντά…και να ανταλλάξουμε απόψεις περί επιχειρήσεων! :P :laugh:

Φιλάκια πολλά! :kiss:

Δημοσίευση

.

crazy συμφωνώ απόλυτα σ΄΄ όλα όσοα γράφεις, βιώνω το ίδιο ακριβώς κι ας μην 'εχουμε μαγαζί. Τα προβλήματα και τα συναισθήματα είναι ακριβώς τα ίδια μ΄αυτά που περιγρά-φεις. Ας κάνουμε υπομονή, ελπίζοντας γιατί αν κάτσω και σκεφτώ τα πράγματα στις πραγ-ματικές τους διαστάσεις είναι να πάω να κοπανηθώ σε κανέναν τοίχο.

Δημοσίευση

ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΣ

ξερεις υπομονη εχω ???/πολυ αλλα καποιες στιγμεσ με πιανει απελπισια

κ δ το αντεχω αυτο προσπαθω να ειμαι διπλα του να τον στηριζω

κ να τον ηρεμω....χθεσ ομως με το ικα δ αντεξα....

ηρθε το βραδυ κ μου λεει οτι πηρε 200 χαρτζηλικη για να μην

μας γραψει...

ΕΚΕΙ ΕΣΠΑΣΑ εβαλα τα κλαματα κ εβριζα αυτον τον @#$%$%@#

που εστειλε το ικα στο μαγαζι μας ....

το ενα προβλημα πισω απο το αλλο

εχθες κρατιοταν για να μην βαλει τα κλαματα τον ειδα

κ μου λεει "γιατι σε μας"

ελπιζω να εχω αρκετο κουραγιο για να τα αντεξω ολα

κ το ανδρακι το ιδιο μου λεει ρουλιτσα...αν ηταν αλλη

δ θα με αντεχε....!!!!! θα εφευγε!!!

οσο για τις συνατησεις δ εχω ερθει για οι περισσοτερες

εχουν γινει σαββατο κ γω τα σαββατα δ μπορω

γιατι η που θα δουλευω η που θα ειμαι στο μαγαζι μας

ελπιζω καποια κυριακη αν κανονισετε να μπορεσω να ερθω

κ εκει ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ :P :p :D :D

Δημοσίευση

ksaderfoulaaaaa mou!!!!!!!!

min milas gia daneia!!!emeis na deis...

ase!!!ena drama!!!!

kai emeis kathe mina 500 euro aera!!!den pame ekdromes tipota!

emeis epileksame na kanoume mpempe!

twra pws tha ta vgaloume pera auto einai allo erwtima!!

perimeneis voitheia?????apo pethera???Xaxaxa kalooo!!!emas oute 1 euro den mas dinei gia voitheia!!!Thee mou tsigkounia kai kakia!!!ta paidia tous einai!!den katalavainw giati ta kanoun auta!!! :angry::angry:

elpizwwwwww ola na kaliterepsoun!!!

MHN ta vazeis me ton Theo!!ta idia kanei kai o dikos mou kai tou fwnazw!!kai meta mou leei den me noiazei...giati afou mas vlepei den kanei tipota kai mpla mpla mpla...egw den xanw tin pisti mou...

ola gia kalo ginontai.. ;)

Δημοσίευση

Πωλινάκι μου θα κάνουμε την επόμενη συνάντηση Κυριακή especially for you!!!! :P :laugh: Κανόνισε την πορεία σου!!! :P

Όσο για αυτό που λες για το ΙΚΑ.. άστα.. τα'χω ζήσει κι αυτά.. 2 φορές! Βάλε και τον δήμο, βάλε κι όλους τους άλλους που'ρχονται με τα νταβατζιλίκια.... ουουουουου.. έχω να σου λέω ιστορίες.... :P

Άρτεμη, κι εγώ όπως τα λες.. να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο.. αλλά τι θα βγάλουμε;;; Ένα καρούμπαλο ξεγυρισμένο! :P :laugh: Τουλάχιστον προβλήματα προβλήματα.. αλλά τη μόστρα μας να την έχουμε όμορφη!! :laugh: (πλακίτσα για να χαλαρώσουμε.. :) )

Δημοσίευση

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μονο για μενα?????:P :P :P:D :D

θα βαλω τα δυνατα μου ρουλιτσα κ θα προσπαθησω να ερθω

το θελω παααααααααααααααρα

πολυ ομως δ υποσχομαι τπτ ακομα τουλαχιστον

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου δυστυχώς οικονομικά προβλήματα έχουμε λίγο πολύ οι περισσότεροι απο μάς...Θα σε συμβούλευα να το ανοίγετε το μαγαζί σας κάθε Κυριακή κ αν μπορείτε να κάνετε κάποια προσφορά για να προσελκύσετε κι άλλους πελάτες,όπως π.χ.μπορείτε να εκτυπώσετε καρτελάκια μικρά κ να τα σφραγίζετε σε κάθε πλύσιμο κ όταν π.χ μαζέψει κάποιος 5 πλυσίματα να έχει 1 δώρο ή τις μέρες ή ώρες που έχετε λιγότερη κίνηση να τα πλένετε με καλύτερη τιμή.Επίσης θα σου πρότεινα να πάτε στον Οαεδ κ να ρωτήσετε αν δίνουν κάποια επιδότηση σε καινούργιες επιχειρήσεις,ψάξτε το.. ή να πάρετε κάποιο άτομο μέσω Οαεδ..

Αυτά...όλα θα σας πάνε καλύτερα..μπόρα είναι κ θα περάσει..!!!

Δημοσίευση

βασουλα μου γλυκια :D αυτο με την προσφορα το εχουμε σκεφτει κ εμεις

ειναι στα σκαλια για να γινει ....

τις κυριακες το δοκιμασαμε ομως σωματικα Δ ΑΝΤΕΞΑΜΕ

επιδοτηση ...κοιταμε οταν βγει με το καλο κ αν... να την παρουμε

οσο για ατομο μεσο οαεδ δ γινετε τουλαχιστον προσωρινα γιατι το παλικαρακι μου δουλευει σε εμας δ εχει καρτα ανεργειας

παντως σε ευχαριστω πολυ για τις ιδεες σου σε φιλω :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...