Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KALHSPERA KORITSIA.KAI EGW STO 'CLUB' EIMAI KAI DIABAZA TWRA TA MHNYMATA SAS.KAPWS ETSI NIWTHW KAI EGW.KONTEYOYME 8 MHNES PROSPATHEIWN. O GIATROS MOY PROTEINE EPEIDH ME BLEPEI AGXWMENH NA KANW PARAPERA EKSETASEIS OPWS ORMONOLOGIKES, YPERHXOYS KAI SALPIGGOGRAFIA...MEXRI TWRA EXW KANEI KAPOIES AIMATOLOGIKES KAI YPERHXOYS ALLA DEN EIXAN DEIKSEI KATI...O ANTRAS MOY DEN THELEI AKOMA NA KANEI EKSETASEIS KAI EIPA NA MHN TON PIESW AKOMA...EYXOMAI KALH DYNAMH SE OLES MAS!!!! :)

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα.ας πω και εγω την δικη μου ιστορια

εμεις προσπαθουμε απο τοτε που παντρευτηκαμε δηλαδη το 2007.βεβαια δεν ειχα ιδεα τοτε για γονιμες απλα ειχα ακουσει οτι ειναι καθε 15η μερα η ωορρηξια(τι χαζη :P ) και ετσι ειχαμε τοτε επαφες αλλα δεν μας εκατσε.δεν ειχα καθολου αγχος απλα περνουσε ο καιρος χωρις να το καταλαβω!ετσι μετα απο 1.5 χρονο αποφασισαμε να ψαχτουμε να δουμε τι φταιει.εκανε ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα και του βγηκαν ολα οριακα και επαιρνε κατι χαπια και βιταμινες.ετσι σε αυτο το διαστημα εκανα και εγω οτι εξετασεις χρειαζοταν για να μην καθυστερουμε.ολα πεντακαθαρα απο την πλευρα μου και μετα απο 3 μηνες ξανακανει ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα για να δουμε πως ειναι το σπερμα μετα την θεραπεια αλλα πηγαμε σε αλλο μικροβιολογικο.εκει τα ειδαμε ολα :blink: πολυ χαμηλη κινητικοτητα και αριθμο!μου ειπε η γυναικολογος μου να παμε Αθηνα να ξανακανει επειδη τα αποτελεσματα ειναι το ενα τελειως αντιθετο με το αλλο και μου μιλησε και για εξωσωματικη :ohmy::blink: ετσι αποφασισα να φυγω απο αυτην και να παω σ'εναν αλλο γιατρο που αυτος μας ειπε να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα στο εργαστηριο του εχει ενα μηχανημα πολυ καλο αν και αυστηρο.εκανε και εκει και το αποτελεσμα?δεν εδειξε καν αριθμο και κινητικοτητα :blink: μας ειπε οτι ισως επειδη ειναι πολυ χαμηλος να μην εδειξε και να παμε Αθηνα στο μητερα να κανει αλλο και αναλογος το αποτελεσμα θα μας πει τι να κανουμε.εμεις ομως δεν πηγαμε αλλαπηγαμε σε ουρολογο και ειπε να κανει ενα υπερηχο οσχεων πρωτα.τον εκανε και βρεθηκε κιρσοκηλη!ετσι τωρα πρεπει να ξαναπαει να κανει ενα αλλο σπερμοδιαγραμμα να το παμε στον ουρολογο να το δει και μετα θα μας πει ποτε να κανει την επεμβαση.μετα την επεμβαση θα αρχισω να ελπιζω πιο πολυ οτι το θαυμα του Θεου θα ερθει και σε εμας.

συγνωμη αν σας κουρασα απλα ηθελα να σας πω την ιστορια μου για ολες εσας που δεν εχετε καν κλεισει χρονο προσπαθειων.μην απελπιζεσται και μην αγχωνεστε οσο μπορειτε.εγω αγχωθηκα πολυ οταν μετα απο ενα χρονο παντρευτηκε η φιλη μου και εμεινε εγκυος αμεσως.εκει ζηλεψα πολυ...φυσικα δεν ηθελα να παθει κακο το μωρο της αλλα ελεγα εγω γιατι ακομα δεν εχω μωρο ενω εκεινη αμεσως εμεινε?ε και μετα η μια μετα την αλλη οι εγκυμοσυνες ερχοταν,τρελαθηκα!τωρα πια εχω συνηθισει και απλα περιμενω καθε μηνα να μου ερθει.θα κανουμε αυτο που πρεπει και αμα θελησει ο Θεος θα μας στειλει ενα μωρακι δεν θα τρελαθω κιολας.υπομονη,πιστη και επιμονη κοριτσια ολες θα γινουμε μαννουλες καποια μερα ειτε φυσιολογικα ειτε οχι ;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλημέρα.... Μάλλον άκυρος ο συναγερμός!! Έκανα εχθές κ άλλα τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά ακόμη κ της ίδιας εταιρείας!!😢😢 Δεν ξέρω τι έγινε;; Ακόμη δεν έχω έρθει περίοδο δεν ξέρω αν από το άγχος ή έστω δύο φορές που πρόλαβα να βάλω προγεστερόνη κολπικά μετά από σύσταση της γυναικολόγου!!  Αυτή την στιγμή επειδή μας απασχολεί κ ένα άλλο θέματακι που χρήζει διερεύνηση δεν με απογοήτευσε τόσο πολύ ( πρέπει βέβαια να έρθω περίοδο για να πάω σε συγκεκριμένες ημέρες κύκλου να κάνω μια μαγνητική στο στήθος !! )  Υ.Γ. με αγχωνει λίγο η ηλικία επειδή είμαι 39 , έχω αλλά δύο παιδάκια μεγάλα 20-21 χρόνων. Απλά με τον σύντροφό μου θέλουμε άλλο ένα παιδάκι γτ εκείνος δεν έχει !! Βέβαια λέγαμε μετά τον γάμο ο οποίος θα γίνει πρώτα ο Θεός 25 Απριλίου! Απλά κάνουμε ελεύθερα μήνες τώρα και δεν έχει έρθει και εκεί προβληματίζομαι!! 🥴🥴🥴
    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...