Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!

Το θέμα σίγουρα έχει θιχτεί και αλλού, αλλά ξαναρωτώ για να είμαι σίγουρη μιας και με το γιατρό θα μιλήσω το βράδυ.

Επηρεάζεται ο θηλασμός σε περίπτωση που έρθει περίοδος και πώς?

Και αντίστροφα, το γεγονός ότι θηλάζω έχει επίπτωση στον κύκλο από δω και πέρα?

Από χτες το βράδυ μάλλον επέστρεψε η... παλιά γνώριμη αλλά με πολύ ελαφρυά συμπτώματα και αναρωτιέμαι :blush:

Ο μπέμπης πάντως δεν δείχνει να ενοχλείται και το γάλα δεν φαίνεται να έχει μειωθεί.

Ευχαριστώ :)

Δημοσίευση

Να σου ζησει το μωρακι!!!!!!!

εχω περιοδο δυστηχως εδω και 5 μηνες!!!!!δεν προλαβα να ξρεμησω απο την λοχεια και τσουπ να σου η καταραμενη!!!!!!

δεν επηρεαζεται εφοσων βαζεις το μωρακι σου στο στηθος οποτε σου δειχνει οτι πειναει

Δημοσίευση

Εμενα μου ηρθε περιοδος στους 2 μηνες..δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα νομιζω οτι το γαλα μου μειωθηκε..η μπεμπα εκλαιγε σπαραχτικα μετα απο λιγη ωρα φαγητου, ετρωγε συνεχεια, πνιγοτανε κιολας...της αρχισα και ξενο οταν ηταν 3 μηνων σχεδον γιατι ηταν και ελλειποβαρες (τωρα εχει γινει γουρουνιτσα). Γρηγορα σταματησε να πινει απο το στηθος. Εβγαζα 2 μηνες γαλα με το θηλαστρο, 3 μπουκαλια τη μερα απο τα 5 που επρεπε να πινει..αργοτερα 2 (παρολο που καθε 3 ωρες εβαζα το θηλαστρο, μεγαλη ταλαιπωρια..).Κρατησε αυτη η κατασταση 2 μηνες, μετα σταματησα πια γιατι δεν ειχα και καμμια βοηθεια..ολη μερα ασχολουμουνα με το μωρο και το θηλαστρο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...