Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχα...σταμααααααταααααααα :laugh:

Καλε μου μαμησατε τα καρματα.... το πρωι ειχα 26 και λεω μπραβο...ρε ποτε τα εφτασα, ειχα απο το 20 να το κοιταξω ή απο πιο πριν δεν θυμαμαι...και τωρα μου το κατεβασαν στο 25!!!!! :laugh: :laugh:

αυτη που το κατεβασε με εκανε να σκασω...να πλανταξω στο κλαμα...μου εδωσε να καταλαβω...το πηρα το μαθημα μου, πως το λενε!!!!! Τωρα με αυτην την παρατηρηση θα γινω καλυτερος ανθρωπος!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

ευχαριστωωωωωωω....ευχαριστωωωωω...μου αρεσουν οι παρατηρησεις ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ!!!! :laugh:

Δημοσίευση

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΛΕΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ.. ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ....... ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΟΥΛΕΥΩ....... ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ...... ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ... ΑΣ ΜΠΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ.

ΙΣΩΣ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.... ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ " Ζ Α Χ Α Ρ Ε Ν Ι Α " ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.....ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ. :P (ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ....ΈΤΣΙ;;;;;; )

Δημοσίευση

ναι ζαχα ελα....μου εδωσες και λογο να φυγω απο ελλαδα..και μονο στη σκεψη μιας συναντησης μαζι σου :P:P:P:P:P:P

πες τα ρε ελενακι με το μπεμπακι...ολο μακακιες κανει..τιποτα σωστο...μονο να βλεπει ποιες μπαινουν στα θεματα της..η ψωναρα :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

liberty, μόνο ο ΑΥΤΙΑΣ και η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ μπορούν να έχουν άποψη για το ασφαλιστικό. :P

εδω εχουμε τοσα αλλα φλεγοντα ζητηματα. συναντηθηκε ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΛΑΤΣΙΟΣ και που την πηγε παρακαλω;;;;; για ΣΟΥΣΙ. μπλιάχ..... :S

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

mmmmmm kryades

ρε ξερεις τι ξυλο εχω φαει απο μικρη να συνηθισω το σουσι???????

:laugh:

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ (μπλιάχ....μπλιάχ....μπλιάχ....) Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι. γι' αυτό φάε τώρα που μπορείς..... :P

εγω προτιμω τα ελληνικα παραδοσιακά φαγητά....π.χ.ΜΟΥΣΑΚΑΣ

ΕΊΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ "ΜΑΡΗ" ΣΟΥΣΙ;;;;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...