Μετάβαση σε περιεχόμενο

DEN KOIMATAI TA BRADIA KATHOLOU!!!TI NA KANV??

Recommended Posts

KALHMERA KORITSIA,APOFASISA NAGINV MELOS STH PAREA SAS ELPIZV NA ME THELETE :) EIMAI 27 XR.PANTREMENH K EXV ENA KORITSAKI MOLIS 2 MHNVN..TO PROBLHMA MOU EINAI OTI DEN KOIMATAI TA BRADIA SXEDON KATHOLOU,ME APOTELESMA NA KOIMATAI TO PRVI,KOMMATIA PLEON EGV K THN UPOLOIPH MERA NA EIMAI SAN KOTOPOLOULO K NA MHN EXV KOURAGIO GIA TIPOTA :(:( SYN OTI OTAN KOIMATAI TO PRVI KOIMAMAI K EGV MAZI THS ALLA KATHE 2 VRES PERIOU KSUPNAEI,KSUPNAV K EGV TH TAIZV KSANAKOIMATAI KSANAKSUPNAEI K PAEI LEGONTAS :( DEN TH PALEUV ALLO..ESEIS ME TA MVRAKIA SAS TI KANETE?KSERETE KANA KOLPAKI NA MOU PEITE K MENA??PVS NA TH KANV NA KOIMATAI TA BRADIA????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ Η ΚΑΘΕΤΕ ΞΥΠΝΙΑ ,ΠΙΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ,ΠΟΣΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ,ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ? ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

mpempula2009 καλως ορισες!κατα την γνωμη μου το παιδι εχει μπερδεψει την ημερα με την νυχτα,σου το λεω αυτο επειδη και το δικο μου μωρακι κοιμοταν στις 03:00 τα ξημεροματα και εγω προκειμενου να κοιμηθω δεν ανοιγα τα παραθυροφυλλα μεχριτις 14:00 το μεσημερη.το πρωτο πραγμα που εκανα οταν συνηδειτοποιησα τι φταιει ειναι να μην δεχομαι κανεναν στο στιπι μετα τις εννεα το βραδυ διοτι η φασαρια τον αγριευε,δευτερον,ενα μπανακι κατα τις 21:00 τον χαλαρωνε και δεν τον κρατουσα στο σαλονι,τον πηγαινα στο δωματιο του σε ημιφως και τον νανουριζα..αυτο που καταφερα μεχρι στιγμης(ειναι 3 μηνων)ειναι να μου κοιμαται 22:30.επισης αν και πολλες φορες νυσταζω προσπαθω να ανοιγω νωρις το πρωι τα παραθυρα ωστε να καταλαβαινει οτι ειναι μερα.αυτα εκανα εγω,ελπιζω να βοηθησα λιγακι... :):):)

LOIPON KORITSIA MOU,DEN TH THILAZV,THS BAZV PIPILA TH FTUNEI THS TH KSANABAZV TH KSANAFTUNEI K PAEI LEGONTAS..AMA DEN THS BALV PIPILA XTUPIETAI K VRUETAI..THS BAZV PIPILA STAMATAEI!!!TO MATI GARIDA OLH NUXTA :ohmy: AKOMA K ME TH PIPILA BRE KORITSIA PVS TA KATAFERNEI K KLAPSOURIZEI PARALLHLA????HSUXH DEN KATHETAI!!!!MOLIS TH PARV AGKALIA PSILOSTAMATAEIM ALLA DEN MPORV NA THN EXV K OLH NUXTA AGKALIA,DEN MPORV,NUSTAZV THELV NA KOIMHTHV :(:(

ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΛΥ ,ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΔΙΝΑ Κ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3-4 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ Κ ΞΑΝΑ ΕΤΡΩΓΑΝ 6-7 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΞΥΠΝΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΑΓΟΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΦΑΙ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΕΠΕΦΤΑΝ ΞΕΡΑ. ΑΡΧΙΣΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ Κ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ (ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ)Κ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΓΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΠΛΑΙ Η ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΝ.

ΒΑΛΕ Κ ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΒΡΑΔΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Ε ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤV ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ :blink:

ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ?ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟΥΣ ΜΑΛΩΝ .

ΠΙΠΙΛΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΙΣ CHICCO ΜΕ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ Κ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ Κ ΛΙΓΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΜΥΡΙΖΑΝ Κ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Κ ΤΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ

SEYXARISTV POLU THENA MOU GIA THN APANTHSH..KAKAKIA KANEI KATHE MERA,KOLIKOUS DEN NOMIZV NA EXEI DEN DEIXNEI NA PONAEI..ALLA BRE THENA TVRA P.X KOIMATAI OSO K NA PROSPATHV NA TH KSUPNHSV DEN KSUPNAEI ME TIPOTA..MOU KOIMATAI STA XERIA :( TH SKOUNTAV,TH PEIRAZV TIPOTA :( EXV DOKIMASEI NA TH KOIMHSV STHN AGKALIA MOU TH NUXTA, KOIMATAI K MOLIS TH BAZV STH KOUNIA KSUPNAEI,DEN KSERV TI THELEI,PIPILA THS BAZV THS CHICCO,TH PAIRNEI K META TH FTUNEI MONH THS K XTUPIETAI :huh: TVRA PHGA NA TH KSUPNHSV TIPOTA,..AFOU OLH NUXTA HTAN KSUPNIA TVRA KSERATHIKE :(

ΑΣΤΗΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΥΘΕΙ ΑΛΛΑ 8-11 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΡΙΞΤΗΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Η ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤV ΑΝΟΙΧΤΗ K ME ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΗ ΥΠΝΟ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΝΟ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΛΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΘΕΙ :laugh: :laugh:

therw oti i nektarini ta eipe ola...kai me kalipse apolytws...eytyxws emena me eixe proeidopoiisei i paidiatros kai tin mera panta ton eixa me ton ilio sta moutra tou kai to bradu apla me ena lampaki...ayta ta oragmata eginan apo tin prwti mera pou pigame spiti...kali epitixia elpizw na ta katafereis

ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , Η ΤΟΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΟΝΩΝ Η ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΠΙΛΗΨΙΑ .

Κ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ Η ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ , ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΗ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ , ΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑ.

ΥΠΟΜΟΝΗ Κ 8Α ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΕ ! ;)

Γεια σου κι από εδώ μπεμπούλα :)

Από ότι κατάλαβα το θέμα σου δεν είναι ότι δεν κοιμάται αλλά ότι κοιμάται λάθος ώρες...σωστά?

Νομίζω ότι θα βοηθούσε να ακολουθήσεις μια ρουτίνα ύπνου και να την ακολουθείς πιστά κάθε μέρα. Δηλαδή μπανάκι κάθε μέρα την ίδια ώρα, μετά μασαζάκι, μετά να την παίρνεις στο δωμάτιο που την κοιμίζεις, να χαμηλώνεις τα φώτα, να την ταίζεις και να ....κάνεις την προσευχή σου να κοιμηθεί :P

Μην την αφήνεις να κλαίει στην κούνια αν δεν κοιμάται.....σήκωνέ τη αλλά μη τη βγάζεις από το δωμάτιο και μην ανάβεις τα φώτα. Επίσης μην της μιλάς-γελάς...μπορείς να της τραγουδάς απαλά ένα συγκεκριμένο τραγουδάκι :)

Μες τη μέρα βέβαια όπως είπαν και τα κορίτσια, φώτα, μουσικές (όχι τηλεόραση !!!) παιχνιδάκια, βολτούλες έξω κτλ...

Έχεις δοκιμάσει να την πάρεις να κοιμηθείτε μαζί στο κρεββάτι σου? Αφού λες ότι κοιμαται στην αγκαλιά σου μπορεί όταν την έχεις κοντά σου να συνεχίσει να κοιμάται. Εμένα κοιμόταν πάνω μου ή δίπλα μου θηλάζοντας για 1μιση μήνα! Όταν πήγαινα να την αφήσω στην κούνια της ξυπνούσε!

Το να την ξυπνάς τώρα και να μην την αφήνεις να κοιμηθεί δε νομίζω ότι βοηθάει...ίσα ίσα που θα την εκνευρίζει και πάλι δε θα κοιμάται...

Υπομονή :) Πού θα πάει... θα φτιάξει το πρόγραμμά της.

μαλλον εχει μπερδεψει τη νυχτα με τη μερα....

εγω καθε βραδυ κατα τις 8:30 τα εκανα μπανακι...καθε μερα!!κ μετα γαλα κ υπνο...

πρεπει να την βαλεις σε ενα συγκεκριμενο προγραμμα,ιδιο καθε φορα!!

αμα κοιμαται σχεδον ολη μερα δεν μπορει να ξανακοιμηθει τη νυχτα!

κ μενα καποιο διαστημα ειχε μαθει ετσι το πρωτο μου παιδακι...κ συμφωνα με τις συμβουλες της παιδιατρου μου επισημανε οτι εχει κανει τη νυχτα μερα...

ετσι λοιπον την επομενη μερα τον εβαλα για υπνο μονο το μεσημερι 2-3 ωρες..περιπου 2-4 κ μετα ολη την υπολοιπη μερα δεν τον αφηνα να κοιμηθει...παιζαμε,γελαγαμε κ ξεχνιοταν...

σε καμια βδομαδα ειχε πια συνηθισει!!δοκιμασε το!!!πιστευω θα πετυχει!!μην την αφηνεις να κοιμαται πολυ μεσα στην ημερα!! :)

εμενα ξυπναγε παλι κατα τις 8-9 το πρωι...μετα παλι καμια ωρα 11-12 κ μετα 2-4...αυτα...κ μετα στις 9 το βραδυ!!

Η Μανούλα3 με κάλυψε κοριτσάκι μου..

Βασικά οι οδηγίες που είχα εγώ απο την παιδίατρό μου ήταν να μη την αφήνω να κοιμάται πάνω απο 2 ώρες συνεχόμενες κατα τη διάρκεια της μέρας,ν ακολουθώ ένα τυπικό πρόγραμμα όπως είπαν κ τα κορίτσια πριν απο μένα,με το μπανάκι την ίδια ώρα πάντα,μασαζάκι αμέσως μετά,ύστερα να χαμηλώνω τα φώτα,να την ταίζω γαλατάκι πάνω κάτω την ίδια ώρα κ την ώρα που θέλω να κοιμάται να της μιλάω χαμηλόφωνα,να μην ανάβω δυνατό φως,να της λέω τραγουδάκια ψιθυριστά...

Μετά απο όόλη αυτή την ακολουθία,αυτό που καταφέραμε απο τον 3ο ήδη μήνα είναι να κοιμάται το Ολινάκι μου απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το επόμενο πρωί!! :woohoo: :woohoo:

Καλή επιτυχία κ καλή συνέχεια!!Κυρίως-μην αγχώνεσαι,της το μεταδίδεις!!!!

ΑΧΧ,MUMMYDI MH TO PEIS OYTE STOY PAPA :) EYXARISTV GIA TIW APANTHSEIS SAS KORITSIA,THA PROSPATHISV NA KANV AYTA POY MOU EIPATE AN KAI MPANIO THS KANV KATHE BRADU,KAI MASAZAKI KAI GALATAKI META ALLA..TIPOTA,EKEI!!!PANTVS OUTE K THN HMERA KOIMATAI POLU DHL.NA PV OTI ANAPLHRVNEI UPNO K DEN NUSTAZEI TO BRADU!!! :S:S THA DOKIMASV TRAGOUDAKIA OPVS EIPATE KOUNHMA K TH PROSEYXH MOU :blush:

Όχι κούνημααααα!!!!!! :ohmy:

Αν μάθει να κουνιέται με κούνημα την πάτησες φιλενάδα!!!!

Απλά πέρνε την αγκαλίτσα κ χωρίς να την κουνάς,μόλις τη βλέπεις να γλαρώνει βάζε την στην κούνια της..Εκεί πρέπει να την παίρνει ο ύπνος..Τα μωράκια θυμούνται πού είχαν αποκοιμηθεί με αποτέλεσμα αν ξυπνήσει κ νιώσει οτι δεν είναι στην αγκαλιά σου να τρομάξει κ να μη μπορέσει να κοιμηθεί ξανά!

Καλό κουράγιο.. :kiss:

να σου ζησει το μωρακι σου. να ξερεις οτι καθε μωρο ειναι διαφορετικο θα σου πω τι εκανα εγω στην μικρη μου που ειναι τωρα 5 μηνων. απο την πρωτη μερα που την εφερα στο σπιτι ειχαμε μια ρουτινα. στις 8.30 την εκανα μπανιο μετα μασαζακι και γαλα στο δωματιο μας με ενα φωτακι. ανακαλυψα μετα απο 3 μερες οτι δυσανασχετουσε στην καλαθουνα της γιατι ηθελε να βλεπει τριγυρω συν το οτι χτυπαγε τα χερια της και τα ποδια της δεξια και αριστερα ( δεν χωρουσε) και ετσι την μεταφεραμε στο δωματιο της στο κρεβατακι της. απο τοτε το παιδακι μου κοιμαται κανονικα χωρις προβληματα. εννοειται με το πατζουρι κλειστο και το φωτακι μας παντα ανοιχτο. επισης της τραγουδαγα για να την παρει ο υπνος και τωρα το κανω καμια φορα.

να εχεις σχετικη ησυχια οταν πας να την κοιμισεις και να μην μπαινοβγαινουν ολοι στο δωματιο να δουν αν κοιμηθηκε η μικρη. να την κρατας λιγακι παραπανωγια να κοιμηθει καλα.Ενα αλλο που μου ειχε πει η παιιατρος τοτε ηταν αν ξυπνησει να την χαιδεψω λιγακι και να της πω οτι ειμαι διπλα της και να Μη την αφηνω να κλαιει πολυ το βραδυ στην κουνια της.

Και κατι τελευταιο. εγω δεν της εδωσα καθολου πιπιλα την μονη μερα που της εδωσα ανακαλυψα οχι μονο οτι δεν κοιμοτανε αλλα καθε 2 λεπτα εκλαιγε γιατι τις επεφτε οποτε και μας τελειωσε. Καλη δυναμη και υπομονη ολα θα φτιαξουν μην στεναχωριεσαι....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...