Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γιατι με το παραμικρο και το πιο ευτελες και ασημαντο θεμα,οπως ειναι η τηλεοραση που χαλασε ας πουμε,ο αντρας μου αγχωνεται...¨δεν μπορω αλλες ευθυνες και αγχη"λεει....και εγω κοριτσια μου τρελαινομαι...τρομαζω...οταν γινει πατερας τι θα κανει???οταν οι ευθυνες θα ακουμπησουν κοκκινο τι θα γινει τοτε?θα τα σπασει ολα?αν φωναζει για κατι τετοιο τωρα..μηπως δεν ηταν ετοιμος για γαμο?ολα αυτα σκεφτομαι... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις. Η γέννηση του παιδιού θα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση τόσο για σένα όσο και γι΄αυτόν και όπως δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις εσύ άλλο τόσο δεν μπορείς να προβλέψεις, να μαντέψεις ή να προδικάσεις και τη δική του αντίδραση. Συνήθως οι άνθρωποι γίνονται πολλοί υπεύθυνοι μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί όχι και ο δικός σου άντρας? Άσε τον καιρό να περάσει, να χαρείς την σχέση σου. Αν έχεις όμως αμφιβολίες, αν σε βασανίζει η όλη του συμπεριφορά τότε συζήτησε ανοιχτά μαζί του. Αν απλά τα σκέφτεσαι όλα αυτά έτσι για να τα σκέφτεσαι και να έχεις κάτι να προβληματίζεσαι τότε προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις μέσα σου τι πραγματικά φταίει

Δημοσίευση

Ax μωρε Ελευθεριτσα μου μη σκεφτεσαι ετσι κ αγχωνεσαι κ εσυ!!!

Προσωπικα εγω ειμαι παρα πολυ αγχωδης σε σημειο υστεριας(!!!!!!) :woohoo: σε αντιθεση με τον καλο μου που ειναι "αναισθητος" κ ηρεμος σε σημειο...υστεριας κ παλι :woohoo:!! !!Καπως ετσι ομως λεμε οτι υπαρχει μια ισορροπια στη σχεση μας γι'αυτο κ τα καταφερνουμε ;)

Θεωρω πως οταν με το καλο ερθει ο γαμπρος μου :P ...ναι μεν μπορει να αγχωνεται κ παλι για πολλα θεματα αλλα πιστευω οτι ενστικτωδως θα ειναι σε θεση να τα αντιμετωπισει!Αλλαζουν πολλα τοτε...ο τροπος σκεψης γυρναει 360 μοιρες...Δε μπορεις να φανταστεις ποσο υπευθυνη ενιωσα κ εγινα...εγω που μονο να περναω ωραια κ καλα ειχα να με απασχολει!

Κ ενταξει αλλο η τηλεοραση,τα υδραυλικα,το αμαξι,οι λογαριασμοι,οι δουλεια...κ αλλο ενα πλασματακι δικο σας που θα του εχετε δωσει ζωη εσεις...!Σιγουρα ακομα ειναι δυσκολο να καταλαβεις ισως αυτο που θελω να σου πω αλλα οταν θα συμβει θα καταλαβεις...κ πραγματικα νομιζω οτι κ ο αντρας σου θα καταλαβει τοτε...!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα με την ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ και ειδικα στο οτι δεν μπορείς να προβλέψεις, να μαντέψεις ή να προδικάσεις και τη δική του αντίδραση.

και οσο και να με πληγωνει που θα το πω ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ !!!! :laugh:

Μηπως εχει και πολλα στο μυαλο του με δουλειες κλπ και απλα με την τηλεοραση ξεσπασε...αφορμη δηλ ηθελε???

Ο δικος μου κι αυτος ΑΓΧΩΔΗΣ δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ομως! Τα σωματοποιησε τα αγχη του και ολα καλα...και γεμισαμε ενα συρταρι φαρμακα!!! Ασε με μωρε!!! :angry:

Δημοσίευση

ακριβως αυτο ζαχα....το εχουν οικογενειακως το αγχος..ο πατερας του ειναι με χαπια χρονια τωρα...και φοβαμαι οτι εκει θα παει και ο αντρας μου...ξεσπασματα πολυ και αγχος ακομα και στο περιπτερο να παει

Δημοσίευση

ΑΧ δε το πιστευω!!!!!Ζω μεγαλες στιγμες.......η Ζαχαρενια συμφωνει μαζι μου!!!!! :P:P:kiss::kiss::kiss:

Παντως κοριτσια το αγχος ειναι μεγαλο προβλημα...κ μενα Ζαχαρενια ο αντρας μου μου λεει να χαλαρωνω γιατι θα αρρωστησω πια!!!Για το πιο χαζο πραγμα εγω αγχωνομαι!!Ελεος!!Μεχρι κ εγω δε με αντεχω ωρες ωρες,πραγματικα!!

Ειναι καποιες καταστασεις ομως,οπως η γεννηση ενος παιδιου(κ γενικα μεγαλα γεγονοτα)που ενω νομιζεις οτι δε θα ξερεις πως να τα χειριστεις,ο εαυτος σου σε εκπλησσει!!

Θα δεις Ελευθερια...ολα καλα θα πανε :)

Στειλ'τη κ εσυ αυτη την τηλεοραση για service να τελειωνουμε :P !

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ...ΑΓΧΩΘΗΚΕΕΕΕΕ???ΧΑΧΑ

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΚΙΑ ΤΙ ΑΓΧΩΔΗΣ ΕΙΜΑΙ ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΑΧΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ....

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΟΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ!!!! ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!! ;)

Δημοσίευση

Το αγχος ειναι καλο ως ενα σημειο.Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην αγχωνεται για κατι. Να του πεις γλυκα και ωραια να χαλαρωσει λιγο για να μην γινει σαν τον αντρα μου που απτο τρελο αγχος εφτανε να παθαινει κρισεις πανικου και τον τρεχαμε για το τιποτα....Τωρα ομως που του πηγε..να χαλαρουιτα!!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια κατι πρεπει να κανουμε με το αγχος...ολοι!!!Η ζωη ειναι μικρη...για να ειναι θλιβερη ;)

Ελευθεριτσα με καποιο τροπο ηρεμο κ ομορφο να του το επισημαινεις...!

Εγω οταν με πιανει ο αντρας μου κ με ταρακουναει γι'αυτο το θεμα συνερχομαι λιγο!!!Παραειμαι κ εγω αγχωδης,για ολα,οπως λεει και η Ζαχαρενια κ κυριως για να ευχαριστησω τους αλλους!!Γεμιζω κοκκινιλες,σφιγγω τα δοντια μου στον υπνο...ασε!!

Κ αμα κατσεις κ το σκεφτεις λιγο σοβαρα,δεν αξιζει!!!!!!!

Να τον ταρακουνησεις κ εσυ γλυκα κ ομορφα!!Τι αξιζει δλδ πες του,να αρρωστησουμε?

Κ οσο για το μωρο...εμεις μπορει να βιωνουμε τη μητροτητα αλλα κ αυτοι αυτοματα γεμιζουν απο ευθυνες που και "πρεπει" και που και πιστεψε με κ "θελουν"! ;)

:kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ το μαλλι.....!!!!!Ριζικη αλλαγη εκανα!!!Το εβαψα στο φυσικο..το εκοψα στους ωμους(που το ειχα μακρυ)..κ το ισιωσα(που το ειχα σγουρο) :woohoo: Εκτονωθηκα!!Η μπεμπα με κοιταγε καλα καλα μολις μπηκα κ δεν αντιδρουσε :laugh: :laugh: Ο αντρας μου προσπαθει να με συνηθισει :P:P

Δημοσίευση

Κ εγω σ'αγαπαω Ζαχαρενια μου :P:P:P !!!!!!

Θα ειμαι ομως η πιο ξεχωριστη φωκια ;) !!!

Αλλαξα χρωμα,απο σγουρα τα εκανα ισια,απο μακρυα εγιναν σουπερ κοντα....ενταξει Ελευθερια αν δε το προσεχε κ αυτο θα ελεγα οτι εχουμε προβλημα :laugh: !!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...