Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

neni μεγαλο δεν ειναι..απλα το σημειο που το εχω δεν ειναι για νετ...δεν ειναι ακριβως μεση..λιγο πιο κατω..αν με πιανεις ;) :silly: :silly: η μαμα αν τυχει και το δει τωρα...ακομα κανει κατι..."ειιιιιιιιιιι παιδι μου...α πα πα πα" :P:P:P:P:P:blink::blink::blink:

Σε πιάνω..σε πιάνω...χαχα γέλασα με την μαμά σου!Σημασία έχει οτι αρέσει σε σένα!

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

neni86 έγραψε:

zouzou21 έγραψε:

Καλό σημείο αυτό πάνω από τον ποπό,έχω δει πολλές κοπέλες να έχουν σε αυτή την περιοχή.

Πως χώρεσω ολόκληρο το "Ελευθερία" στον καρπό σου;[/quote:3b9yzidh]

κι ομως χωρεσε..κ ειναι τελειο!!!

Δημοσίευση

neni86 έγραψε:

bikxar έγραψε:

Να σου ζήσει ο Χάρης σου γλυκιά μου.Τι άλλα tatoo έχεις δεν μας έγραψες.Σε τι ηλικία άρχισες να κάνεις;[/quote:1j0cgyld]

στα 19 εκανα το πρωτο μια πεταλουδα στο δεξι ποδι μετα απο λιγο καιρο εκανα κατι σαν τραιμπαλ περιπου στο αριστερο ποδι απο τη μεσα μερια κ μετα εκανα μια μαργαριτουλα στο χερι κατω απο τον αντιχειρα

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

Όσο για τον πόνο, μακάρι να ήταν όλοι οι πόνοι έτσι. Αυτός είναι και λίγο εθιστικός. Ή εγώ είμαι περίεργη :dry:

Χαχαχα και εγώ το ίδιο νιώθω!! Αφού μετά το πρώτο μου, ήθελα στο καπάκι άλλα δέκα!! Το παιδί που μου έκανε το δεύτερο, μου είπε "Ελπίζω να σε δω μετά από ένα χρόνο τουλάχιστον!!"... Είχαν βαρεθεί να μου κάνουν τατού και piercings! :PPP

Δημοσίευση

neni86 έγραψε:

dimitroula29 έγραψε:

Δημητρούλα,σε ευχαριστώ κοπέλα μου για την συμβουλή σου.Ειλικρινά με βοηθάτε πάρα πολύ με την κουβέντα σας.Σε τι ηλικία το έκανες;[/quote:25l74jml]

Το εκανα στα 25. Βεβαια αν δεν ηταν και ο αντρας μου ισως να μην ειχα κανει και ποτε! Απλα ηθελε και εκεινος να κανει οποτε ειχα και παρεα! :P :laugh:

Δημοσίευση

καλησπερα,λοιπον σημαινει: η θυμιση/αναμνηση σου μεγαλωνει/αναπτυσεται μεσα μου.

σας μπερδεψα???

ειναι κ αυτο ψυχολογικο θεμα για μενα γιατι ο μικρος πεθανε μεσα μου οποτε το νιωθω καπως ετσι και νιωθω οτι με εκφραζει η φραση κ εννοειται οτι θα την γραψω στα ισπανικα που ειναι κ μητρικη μου γλωσσα.

θεωρω οτι το τατου το κανεις οταν πραγματικα το εχεις αναγκη!οταν πιστευεις μεσα σου οτι ξερεις αυτο θελω να το θυμαμαι!

τωρα καποια που γινονται για αισθιτικους λογους βλ.νεραιδες και τετοια εγω τα παω τα κοριτσια που το κανουν οταν δεν ειναι για να αντιγραψουν καποιον αλλα γιατι εχουν αυτοπεποιθηση και το θελουν πραγματικα!μπραβο!!!!

πριν γεννησω ελεγα οτι θα εκανα το ονομα του στο δεξι χερι!εμ τωρα αλλαξανε τα πλανα μου.το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα το μετανιωσω!

κατι για να γελασετε: εμενα η μητρικη μου γλωσσα ειναι τα ισπανικα οπως ξαναματαλεω θελω λοιπον να σας ρωτησω εαν πχ ησασταν στη κινα και ερχοταν μια κινεζα και σας ρωταγε αν το τατου της ειναι ωραιο (και ηταν γραμμενο στα ελληνικα) τι θα της απαντουσατε στη περιπτωση που ηταν ο ορισμος της ανορθογραφιας?λοιπον ειχα παει σε ενα κομμωτηριο και μια κοπελα με ρωτησε καταγωγη κ της λεω λατινικη αμερικη κ μου λεει αρα ξερεις ισπανικα κ μου δειχνει το τατου της....και με ρωταει αν μου αρεσει...ε κοριτσια οχι απλα ηταν ανορθογραφο αλλα και το νοημα ηταν λαθος!αχ θεε μου ημουν ετοιμη να βαλω τα γελια αλλα μου κανει η καημενη το εχω αφιερωσει σε ενα ατομο που εχασα.οποτε εκανα μοκο!να προσεχετε τι γραφετε εεεεε!

Δημοσίευση

εγω κοριτσια παντως τατοο δεν θα εκανα. ποτε δεν μου αρεσαν! ουτε ενα δα μικρουλη δεν θα εκανα.

αυτο που θα εκανα ομως (ασχετο με ταττοο) ειναι το σχεδιο της κοιλιας μου οταν θα ειμαι 9 μηνων. το εχω δει στο youtube που το κανουν, σου βαζουν κομματακι-κομματακι γυψο απανω σου (νομιζω γυψος ειναι) και το αφηνουν λιγο και μετα απο λιγη ωρα στεγνωνει!! αυτο ειναι το link εχει πολυ πλακα!!

ειναι ωραιο ενθυμιο της εγκυμοσυνης!! και αμα θελεις οταν στεγνωσει το βαφεις και βαζεις σχεδιακια αν θελεις!!! :woohoo: :woohoo:
  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

neni86 έγραψε:

Elenitsa_2 έγραψε:

Δεν ανοίγει ο σύνδεσμος που έχεις βάλει γλυκιά μου για να δούμε το τατοο σου,αν είναι ξαναπροσπάθησε να το ξαναβάλεις.

Με το καλό το δεύτερο![/quote:2cvcyw3b]

ελπίζω να φαίνεται τώρα :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...