Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΟΝΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ....

ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΜΩ ΝΕ ΧΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΙΝΙ...

ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ.... ;)

Δημοσίευση

καλημερα!

εγω εχω μονιμα!

αρχικα εκανα την τινκερμπελ(μιας κ της εχω λατρεια απο πολυ μικρη)λιγο πιο πανω απο τον πωπω..

κ πριν 6 μηνες εκανα το ονομα της κορουλας μου απο τη μεσα μερια του χεριου μου..

πρωτα ο Θεος κ γεννησω με το καλο κ την επομενη κορουλα θα κανω κ εκεινης το ονομα στο αλλο χερι :)

παντα ηθελα να κανω τα ονοματα των παιδιων μου tattoo..

τωρα αν κανω κ αλλο θα πιασω κ τα ποδια.. :laugh:

Δημοσίευση

εγω εχω κανει και το εχω σκυλομετανιωσει! Τωρα θελω να παω να το αφαιρεσω! ρωτησα εναν φιλο γιατρο για λειζερ και μου ειπε οτι δεν εχει καλο αποτελεσμα και οτι ειναι πολυ χρονοβορο...η καλυτερη λυση ειναι η πλαστικη(κοψιμο,ραψιμο...). Στην κοιλια το εχω , μια πεταλουδα αλλα μου τη δινει στα νευρα! Το χαρηκα οσο ημουνα πιτσιρικα αλλα οσο σκεφτομαι να βγαινω στην παραλια με το τατουαζ με μωρο παιδι..με πιανει κατι σε αναγουλα!

Αλλα επειδη περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αν θες να κανεις σκεψου το πρωτα πολυ καλα και σε βαθος χρονου!Χωρια αν δεν σου βγει οπως ακριβως το ονειρευοσουνα

Δημοσίευση

Ναι εχω και εγω και ευχαριστως θα ξανακανα!

Εχω ενα μεγαλο ξωτικο στη μεση μου. Το μονο που θα σου ελεγα να προσεξεις ειναι το σχεδιο για να μην το μετανιωσεις καποια στιγμη.

Δημοσίευση

ifiγενεια τα ημιμονιμα ειναι και καρκινογονα..τι εννοω..το ημιμονιμο φευγει μετα απο 2-3 χρονια τμηματικα..ασε που σου χαλαει το σχεδιο..και μετα που παει αυτο που φευγει;;αποραφφαται απο τον αργανισμο..και τα υλικα δεν ειναι οτι καλυτερο..το εχω ψαξει το θεμα..το θελμα ειναι να κανεισ τατοο μεγαλη σε ηλικια..αφου θα το εχεισ σκεφτει..και σε καμια περιπτωση δεν ειναι βρωμια..\

και επεισης τι σημαινει η μανα με τατοο;;κακια μανα;;τι λες ρε κατ κατ;;υπαρχουν και σημεια που δε φαινονται..

Δημοσίευση

Οχι ρε Σωσω κακια μανα...ημαρτον!!! Απλως εμενα δεν μου κολλαει η εικονα,δεν ξερω που το ψωνισα αυτο το ψυχολογικο...απο την πεθερα μου μαλλον!!! χωρια που θα εχει και πατημα η μικρη στο μελλον να μου ζηταει τατουαζ!!

Δημοσίευση

Δημητρούλα το έχω δει το δικό σου και είναι πολύ ωραίο.

Εγώ ήθελα να κάνω τατουάζ από τα 20 χρόνια. Ήθελα μια πυξίδα. Τελικά την έκανα στα 30 μου για να γιορτάσω την νέα μου 10ετία. Την έχω κάτω από τον αυχένα. Δεν φαίνεται πάντα. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ο άντρας μου δε, έχει ξετρελαθεί. Δεν είναι μεγάλο, 8Χ8εκ.

Το έκανα ενώ είχα ένα παιδί. Όταν το πρωτο έκανα, πριν ακόμα φυγουν οι κρούστες, το είδε η μικρή (τότε ήταν 16 μηνών), πήρε μια πετσέτα και το έτριβε για να φύγει.

Δημοσίευση

το τατουαζ πρεπει να γινεται σε σημειο που δεν θα το βλεπεις,ετσι μετα απο καιρο θα ξεχνας οτι το χεις και δεν θα περασεις την φαση να σου την δινει και να θες να το αφαιρεσεις,εγω εχω στην μεση ενα καβουρι,απο το ζωδιο μου,υποτιθεται εκανα ημιμινιμο που φευγευ σε 2-3 χρονια,το εχω 10!και ειναι οπως ηταν ,το πιστευεται δεν το πιστευεται,παιζει ρολο το σημειο,εκει που το χω δεν τριβεται γι'αυτο!μια φιλη μου που καναμε μαζι το ειχε στην κοιλια και εφυγε σε δυο χρονια,τριβοταν απο την ζωνη και τα παντελονια..

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

το τατουαζ πρεπει να γινεται σε σημειο που δεν θα το βλεπεις,ετσι μετα απο καιρο θα ξεχνας οτι το χεις και δεν θα περασεις την φαση να σου την δινει και να θες να το αφαιρεσεις

Δεν συμφωνώ με αυτή τη θεωρία!! Το τατού το κάνεις επειδή σε εκφράζει και επειδή το γουστάρεις... Αν είναι να το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά ή να βασανίζεσαι επί χρόνια για το σωστό σχέδιο και το σωστό σημείο, τότε καλύτερα να μην το κάνεις!!

Εγώ έχω δύο και μόλις γεννήσω θα κάνω και τρίτο! Τα λατρεύω και τρελαίνομαι να τα βλέπω!!!

Δημοσίευση

Αχ τατού!!!!!!Πολυαγαπημένα μου τατού!!!

Από 5 χρονών ήθελα να κάνω.

Στα 19 μου χτύπησα ένα σκορπιό χαμηλά στο γοφό.

Τώρα τρώγομαι να κάνω και άλλο ,αλλά ο άντρας μου δε πολυθέλει. :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Καλά, μέχρι να μου τη βαρεσει!!!!Μη νομίζετε ότι θα κάτσω και να σκάσω. :P:P

Ζαχ το δικό μου εκεί που είναι δε μπορώ να το φωτογραφήσω.

Δημοσίευση

Κι εγώ έχω ένα στο ύψος της μέσης,

έξω δεξιά.

είναι μια ξωτικίνα με ανέμελο-μοιραίο μαλλί που το φυσάει ο

αέρας...

θα σας το ποστάρω.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=9 ... =746562357

θα κάνω το 2ο μόλις μπορέσω, το σχέδιο το έχω βρει και

έχει σχέση με το μπεμπέ μου :woohoo:

Δημοσίευση
Mamoli έγραψε:Δεν συμφωνώ με αυτή τη θεωρία!! Το τατού το κάνεις επειδή σε εκφράζει και επειδή το γουστάρεις... Αν είναι να το σκέφτεσαι διπλά και τριπλά ή να βασανίζεσαι επί χρόνια για το σωστό σχέδιο και το σωστό σημείο, τότε καλύτερα να μην το κάνεις!!

Εγώ έχω δύο και μόλις γεννήσω θα κάνω και τρίτο! Τα λατρεύω και τρελαίνομαι να τα βλέπω!!!

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

Βέβαια εμένα χτυπάει tattoo ο σύζυγος, οπότε καταλαβαίνετε πως εγώ τον παρακαλάω! χεχεχε

Έχω ήδη 3 και μόλις γεννήσω πάω για το τέταρτο.

Δημοσίευση

tsofi έγραψε:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!

Βέβαια εμένα χτυπάει tattoo ο σύζυγος, οπότε καταλαβαίνετε πως εγώ τον παρακαλάω! χεχεχε

Έχω ήδη 3 και μόλις γεννήσω πάω για το τέταρτο.[/quote:c4tc9nx3]

Πωπω, τι τυχερή που είσαι!!! Αν είχα σύζυγο σε αυτό το επάγγελμα, νομίζω πως θα είχα γεμίσει!!! Χεχεχεχεχε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...