Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας !

Εχω καιρο να γραψω!

Ενω βρισκομουν στην 35 w ο γυναικ. διεγνωσε στον υπερηχο εμβρυικες ταχυπαλμιες και μμου εκανε εισαγωγη στο νοσ/μειο στις 16/01/10.

Στις 23/01/10 και ενω ημουν ακομη στο νοσ/μειο παρασκευη 21:45 σπασαν τα νερα και Σαββατο πλεον 00:05 γεννησα με καισαρικη τον γιο μου 2160 gr.

Ολα εγιναν τοσο γρηγορα που δεν προλαβα να καταλαβω σχεδον τιποτα.

Πηρα τηλ. τον συζυγο και την αδελφη μου ,μετα μου εβαλαν καρδιοτοκογραφο ξυρισμα κ.τ.λ. και με μετεφεραν στην αιθουσα τοκετων.Εκει μου εβαλαν ορους και περιμεναμε εως 11:45 ,μετα πηγαμε στο χειρουργειο με τον ειδικευομενο γιατρο την μαια και την αναισθησιολογο μου εβαλαν καθετηρα(πριν την επισκληριδιο, πονος οχι αστεια,αν τον εβαζαν μετα δεν θα καταλαβαινα τιποτα αλλα .....)και μετα εγινε η ναρκωση.

Σε λιγο αφου ειχε γινει ολη η προετοιμασια ηρθε ο γιατρος μου μαζι με τον νεογνολογο και τον παιδοκαρδιολογο (ξερουμε οτι το παιδι μας πασχει απο συγγενη καρδιοπαθεια)και ξεκινησαμε!

Λιγο μετα ακουσα ενα αχνο και παραπονεμενο κλαμα, ακομα ηχει στα αυτια μου.....δεν περιγραφεται με λογια αυτο!

Μου τον εδειξαν για ενα λεπτο και μετα πηγε στην ΜΕΝΝ για εξεταση.

Τωρα 3 εβδ. μετα ειμαστε ακομη στην ΜΕΝΝ με καποια προβληματα αλλα ελπιζω συντομα να γυρισουμε σπιτι

Δημοσίευση

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το χαιρεσαι καλη αναρωση σου ευχομαι γλυκια μου και γρηγορα ολη η ταλαιπωρια του μωρου και η δικη σου να γινουν μια μακρινη αναμηνση!!!!!!!!!φιλακια στον πριγκηπακο σου!!!!

Δημοσίευση

να σου ζησει, σαν τα ψηλα βουνα να ειναι γερος και δυνατος...υπομονη καρδουλα μου κανε και μην ξεχνας σε θελει δυνατη τωρα διπλα του ο μπεμπακος σου....δεν θα καταλαβεις πως θα περασει ο καιρος που χρειαζεται να ανναρρωσει γιατι ο ''κυριος'' μας ηταν βιαστικος και ηθελε να βγει να γκομενισει χαχαχαχα..για να σοβαρευτω λιγο τωρα!!! (ξερουμε οτι το παιδι μας πασχει απο συγγενη καρδιοπαθεια)τι ειναι αυτο δηλαδη κατι κληρονομικο- συγγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι ασχετη, και θελω να ειμαι ενημερη.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ Ε???

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1950.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

Να σου ζήσει!!!

Έυχομαι να περάσει τις δυσκολίες το συντομότερο και να είναι πάντα γερός!!!

Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί!!!

Σε σκεφτόμουν αυτόν τον καιρό και συγκεκριμένα χθες.

Θυμόμουν την περίπτωση σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...