Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ?ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΣ ΞΑΝΑΠΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5-2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ (ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ) ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΛΗ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ-ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ-ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ-ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ (13Η ΜΕΡΑ) ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΟ?ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 27-ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ.

ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ.

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ Ε?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΟΣ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΤΟ ΟΤΙΕΙΣΑΙ 27 ΔΕΝΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΕΞΑΛΛΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΤΟ ΟΤΙΕΙΣΑΙ 27 ΔΕΝΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΕΞΑΛΛΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Charoula μου,

Γιατί τόσο άγχος?? ΄Ξέρεις τί λένε εδώ τα κορίτσια ? Αν μείνεις μια φορά έγκυος τότε σίγουρα θα ξαναμείνεις !!!!!!!

Όσο για την ωορρηξία μπορεί να κάνεις αργότερα απο τον 13η μερά ή και νωρίτερα ! τίποτα δεν είναι απόλυτο !!

Εγώ θα σε συμβούλευα να χαλαρώσεις λίγο ...... να ευχαριστηθείς τον άντρα σου και όλα θα πάνε καλά !!!

Και εγώ στην ίδια προσπάθεια μ'εσένα είμαι ! Ελπίζω να τα καταφέρουμε και οι δυο μας γρήγορα !

Φιλιά ...

Δημοσίευση

Charoula μου,

Γιατί τόσο άγχος?? ΄Ξέρεις τί λένε εδώ τα κορίτσια ? Αν μείνεις μια φορά έγκυος τότε σίγουρα θα ξαναμείνεις !!!!!!!

Όσο για την ωορρηξία μπορεί να κάνεις αργότερα απο τον 13η μερά ή και νωρίτερα ! τίποτα δεν είναι απόλυτο !!

Εγώ θα σε συμβούλευα να χαλαρώσεις λίγο ...... να ευχαριστηθείς τον άντρα σου και όλα θα πάνε καλά !!!

Και εγώ στην ίδια προσπάθεια μ'εσένα είμαι ! Ελπίζω να τα καταφέρουμε και οι δυο μας γρήγορα !

Φιλιά ...

Δημοσίευση

Charoula μου,

Φιλιά ...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ (ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ)ΕΚΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕΝΩ...ΑΠΛΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΧΓΟΝΟΜΑΙ"ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΚΙ ΟΣΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΘΑ ΜΕΝΟΥΕ ΠΙΣΩ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ (ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ)ΕΚΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕΝΩ...ΑΠΛΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΧΓΟΝΟΜΑΙ"ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΚΙ ΟΣΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΘΑ ΜΕΝΟΥΕ ΠΙΣΩ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΡΗΤΗΤΗ Η 13Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 13-14Η ΜΕΡΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΧΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΧΝΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ 9-10Η ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ.ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 9Η ΜΕΡΑ ΑΧΝΗ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ 15-16 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 18Η ΠΑΛΙ ΑΧΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ 15Η ΠΑΛΙ ΦΩΣ ΕΙΠΑ ΑΣΤΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΑΜΠΩΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ?ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΛΑΡΑ(ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΩ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ)

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΡΗΤΗΤΗ Η 13Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 13-14Η ΜΕΡΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΧΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΧΝΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ 9-10Η ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ.ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 9Η ΜΕΡΑ ΑΧΝΗ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ 15-16 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 18Η ΠΑΛΙ ΑΧΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ 15Η ΠΑΛΙ ΦΩΣ ΕΙΠΑ ΑΣΤΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΑΜΠΩΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ?ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΛΑΡΑ(ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΩ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

filos`ifigen ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?

ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ-ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΧΝΟ ΠΙΟ ΑΧΝΟ...

ΤΟ CLEARBLUE ΠΗΡΑ.

ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΤΟ CLEARBLUE ΠΗΡΑ.

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΤΟ CLEARBLUE ΠΗΡΑ.

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια και απο μενα!! Εγω τι να πω που πηρα και το ψηφιακο απο δω και τα τεστακια απο την Αμερικη τα εκανα και τα δυο ταυτοχρονα για να ειμαι 100% σιγουρη ειναι ο τριτος μηνας προσπαθειων αλλα μου χει μπει αυτη η ιδεα και θελω τοσο πολυ να τα καταφερουμε!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια και απο μενα!! Εγω τι να πω που πηρα και το ψηφιακο απο δω και τα τεστακια απο την Αμερικη τα εκανα και τα δυο ταυτοχρονα για να ειμαι 100% σιγουρη ειναι ο τριτος μηνας προσπαθειων αλλα μου χει μπει αυτη η ιδεα και θελω τοσο πολυ να τα καταφερουμε!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 28 ΜΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΒΡΩ ΔΕΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 28 ΜΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΒΡΩ ΔΕΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...