Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παρούσα!!!!

Εχω να δηλώσω οτι είμαι διπλά ερωτευμένη

με δυο γλυκίτατους άνδρες!!!! :kiss:

Ο ένας είναι 30 ετών και ο άλλος σήμερα έγινε 7 μηνών!!!!

Τους λατρεύω και τους δύο!!!

Αραγε θα μου κάνουν σήμερα καμία εκπληξούλα??????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εμανα μου ειπε οτι τον πηρανε τηλ εκτακτως απο την δουλεια του και εφυγε ξαφνικα !! φυσικα γυρησε με λουλουδια και δωρα για ολες μας !!!! βλεπεις μας εχει και 3 ολοκληρο χαρεμι !! βεβαια τα σοκολατακια τα τσακισαν οι μικρες εγω μονο 1 προλαβα να φαω !!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

...Καλημέρα και από μένα!!!!

...Και εγώ δηλώνω παρούσα και ερωτευμένη...(14 χρόνια)!!!! ;)

Χρόνια πολλά σε όλες σας και σας εύχομαι να γιορτάζετε τον έρωτα κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα.... :P;)

Δημοσίευση

Καλημερα κ χρόνια πολλά

κ εγω ερωτευμενη με 2 τρελά αντράκια ο μικρός με πούλησε έφυγε διήμερο ο μεγάλος μου ετοιμαζει ρομαντικο δείπνο για το βράδυ κ βολτούλα....

Καλά να περάσουμε όλες!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα κ απο μέναααα!!!!!!!Χρόνια πολλά σε όλες..

Είμαι κ εγώ πολύύύύ-πολύ ερωτευμένη..Κάθε μέρα κ περισσότερο,με τον σπιρτούλη μου(αυτος είναι ο αντρούλης μου) κ με το μικρό μου μπουμπουκάκι!!!!

Να περάσουμε τέλεια όλες!!!!Φιλάκια αγαπες μου!!

Δημοσίευση

καλημεραααα....χρονια πολλα σε ολες...

εγω με το που ξυπνησα με περιμενε δωρακι απο τα swarovski με καρδουλες....και μεσημεριανο καπου εκλεισε εξω... :laugh: :laugh: :laugh:

Να περασετε ολες τελεια σημερα με τους αντρες σας και οσες εχετε παιδακια και με τα παιδακια σας....

Δημοσίευση

KALHMERA KAI APO EMENA!!!

BALTE ME KAI EMENA STO CLUB!!! :)

ERWTEYMENH ME TON PAVLINO MOU 10 OLOKLHRA

XRONIA!!! KAI ME THN KOROULA MOU FYSIKA!! :)

DWRO DEN PHRA AKOMA...DOULEVEI APO TO PRWI

MEXRI TO VRADY SERI KAI MALLON THA TO PARW

AYRIO!! AN KAI EIMAI LIGO KATA AYTHS THS GIORTHS... :unsure:

NA PERASETE TELEIA SE OTI KAI NA KANETE SHMERA!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

και μένα και μένα στη λίστα! είμαι πολύ ερωτευμένη με τον αγαπούλη μου! Τα δωράκια θα αργήσουν εμάς γιατί ενώ είχαμε αποφασίσει να μην ανταλλάξουμε δώρα μετά είπαμε να κάνουμε κάτι μικρούλη για το καλό. :silly: εγώ του παρήγγειλα ένα παιχνίδι για το playstation (τι μανία και αυτή... :woohoo: ) και έκανα την τουρτίτσα ferrero roche που σας έδειξα φοτο

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ!!!!!!!

ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ!!

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Χ..ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ!! :laugh: :laugh:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..............

...............ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blush:

• Προσθήκη...