Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παρούσα!!!!

Εχω να δηλώσω οτι είμαι διπλά ερωτευμένη

με δυο γλυκίτατους άνδρες!!!! :kiss:

Ο ένας είναι 30 ετών και ο άλλος σήμερα έγινε 7 μηνών!!!!

Τους λατρεύω και τους δύο!!!

Αραγε θα μου κάνουν σήμερα καμία εκπληξούλα??????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εμανα μου ειπε οτι τον πηρανε τηλ εκτακτως απο την δουλεια του και εφυγε ξαφνικα !! φυσικα γυρησε με λουλουδια και δωρα για ολες μας !!!! βλεπεις μας εχει και 3 ολοκληρο χαρεμι !! βεβαια τα σοκολατακια τα τσακισαν οι μικρες εγω μονο 1 προλαβα να φαω !!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

...Καλημέρα και από μένα!!!!

...Και εγώ δηλώνω παρούσα και ερωτευμένη...(14 χρόνια)!!!! ;)

Χρόνια πολλά σε όλες σας και σας εύχομαι να γιορτάζετε τον έρωτα κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα.... :P;)

Δημοσίευση

Καλημερα κ χρόνια πολλά

κ εγω ερωτευμενη με 2 τρελά αντράκια ο μικρός με πούλησε έφυγε διήμερο ο μεγάλος μου ετοιμαζει ρομαντικο δείπνο για το βράδυ κ βολτούλα....

Καλά να περάσουμε όλες!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλημέρα κ απο μέναααα!!!!!!!Χρόνια πολλά σε όλες..

Είμαι κ εγώ πολύύύύ-πολύ ερωτευμένη..Κάθε μέρα κ περισσότερο,με τον σπιρτούλη μου(αυτος είναι ο αντρούλης μου) κ με το μικρό μου μπουμπουκάκι!!!!

Να περάσουμε τέλεια όλες!!!!Φιλάκια αγαπες μου!!

Δημοσίευση

καλημεραααα....χρονια πολλα σε ολες...

εγω με το που ξυπνησα με περιμενε δωρακι απο τα swarovski με καρδουλες....και μεσημεριανο καπου εκλεισε εξω... :laugh: :laugh: :laugh:

Να περασετε ολες τελεια σημερα με τους αντρες σας και οσες εχετε παιδακια και με τα παιδακια σας....

Δημοσίευση

KALHMERA KAI APO EMENA!!!

BALTE ME KAI EMENA STO CLUB!!! :)

ERWTEYMENH ME TON PAVLINO MOU 10 OLOKLHRA

XRONIA!!! KAI ME THN KOROULA MOU FYSIKA!! :)

DWRO DEN PHRA AKOMA...DOULEVEI APO TO PRWI

MEXRI TO VRADY SERI KAI MALLON THA TO PARW

AYRIO!! AN KAI EIMAI LIGO KATA AYTHS THS GIORTHS... :unsure:

NA PERASETE TELEIA SE OTI KAI NA KANETE SHMERA!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

και μένα και μένα στη λίστα! είμαι πολύ ερωτευμένη με τον αγαπούλη μου! Τα δωράκια θα αργήσουν εμάς γιατί ενώ είχαμε αποφασίσει να μην ανταλλάξουμε δώρα μετά είπαμε να κάνουμε κάτι μικρούλη για το καλό. :silly: εγώ του παρήγγειλα ένα παιχνίδι για το playstation (τι μανία και αυτή... :woohoo: ) και έκανα την τουρτίτσα ferrero roche που σας έδειξα φοτο

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ!!!!!!!

ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ!!

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Χ..ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ!! :laugh: :laugh:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..............

...............ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blush:

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...