Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μου ηρθε αιμα εχθες...πηγα στην γιατρο μου, ακουσαμε την καρδουλα,ειμαι ξαπλα και παιρνω ουτροτζεσταν και μου πε και μαγνησιο..αποκολληση δεν φαινεται,δεν ξερω τι να σκεφτω...σημερα ειχα καφετια αλλα λιγα,μου πε πως το μονο που φοβαται ειναι μην παλλινδρομησει,αχ δεν ξερω,εχω κουραστει...δεν θελω αλλη ταλαιπωρια δεν αντεχω :(

Δημοσίευση

vaster mou prospa8hse na parameineis hremh kai mh se agxwnei auto..3 evdomades upomonh kai 8a exeis fugei entelws apo ton kinduno.egw den eixa ka8olou aima alla parola auta eixa akousei pws einai eepikinduna tous 3 prwtous mhnes kai ton perissoetro kairo ton perasa ksaplwmenh.mhn agxnwsesai ka8olou!ola 8a pane uperoxa.isws ekanes kamia apotomh kinhsh pou na to prokalese.isws na kourasthkes.mhn kseftesai arnhtika!

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ!! :):):)

Το ίδιο είχα κι εγώ (μετά από 2 αποβολές) και με ξάπλα και πολύ ξεκούραση για 3 εβδομάδες, πέρασαν όλα και τώρα είμαι στον 7ο.

Ηρεμία θέλει, να κοιμάσαι πολύ για να σκέφτεσαι λίγο.

Είναι δύσκολο το ξέρω...αλλά αξίζει τον κόπο να το παλέψεις.

Σε φιλώ γλυκά στο κούτελο :):kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ! ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ! ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΤΕΛΙΚΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

να σου στειλω κι εγω ενα φιλακι :kiss:

και να σου πω να ηρεμησεις,να μεινεις ξαπλαωμενη,να παρεις τα φαρμακακια σου και πανω απ ολα να δωσεις δυναμη στο μωρακι σου.

ολα καλα θα πανε!μη σε αγχωνει τιποτα,πολλες κοπελες το επαθαν και πηγαν ολα καλα.

θετική σκεψη και μια προσευχουλα στο Θεο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...