Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε κοριτσακια μου καλα εσεις που παντα βοηθατε...πηγα χτες στον γιατρο....και οπως λεει το tickeraki μου και οπως ηξερα και εγω..ετσι μου ειπε και αυτος οτι ειμαι στην 33 βδομαδα κυησης....

ΑΛΛΑ το μωρο μου ετσι οπως το μετραει ειναι σαν να ειναι στην 35 εβδομαδα κυησης...εκεινη την ωρα μα να μου δειχνει το ενα μια το αλλο ξεχασα να τον ρωτησω τι σημαινει αυτο.....

εσεις ξερετε????δηλαδη μπορει να επιασα και πριν την 23/6/2009 που ειχα την τελευταια περιοδο??????

Δημοσίευση

αχ thena και στον κωνσταντινο μου...1 σεπτεμβριου εμπαινα στον μηνα μου και γεννησα 3....τωρα τελος μπαινω στον μηνα μου παλι..μακαρι να γεννησω νωρις...αν και αυτο μου ειπε και αυτος οτι θα γεννησς νςριτερα απο 30 μαρτιου που μου εχει π.η.τ

Δημοσίευση

κοριτσακι και εγω την τεταρτη ειχα ραντεβου και οπως μου ειπε ο γιατρος η εγκυμοσυνη μου μετραει 33 εβδομαδες και 1 μερα σημερα αλλα το μωρακι μου πηγαινε 1 εβδομαδα αργοτερα....αλλα ο γιατρος δεν ειπε τιποτα ολα καλα.......

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια πρέπει να είναι κάτι συνηθισμένο γιατί και εγώ στην αρχή είχα ΠΗΤ 06/04, μετά έγινε 31 Μαρτίου... και παρόλα αυτά κάθε φορά που πάμε στον γιατρό, με βγάζει υπερηχογραφικά 1 εβδομάδα αργότερα! Τι να πω...

Δημοσίευση

ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΝΟΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΗΤ 6-7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 26-6 ΜΕΤΑ 23-6 ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 29-6ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση

εγώ είχα ΠΗΤ 06/04

ο υπέρηχος ακόμα και απο τον β επιπέδου έδειχνε 10 μέρες νωρίτερα ενώ έτυχε να γνωρίζω ημερομηνία σύλληψης

απ΄ό,τι κατάλαβα έχει να κάνει με το έμβρυο κι όταν είναι μεγαλούτσικο δείχνει νωρίτερα

τελικά γέννησα και νωρίτερα 38+3 στις 26/03, 3900 ο μπέμπης!

Δημοσίευση

προσωπικα ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα με τις βδομαδες...και στις 2 εγκυμοσυνες παντα τα ζουζουνια μου συμβαδιζαν με πητ και υπερυχο....

αλλα δεν υπαρχει θεμα...μια βδομαδα πανω μια βδομαδα κατω δεν παιζει ρολο...εξαλλου εινα λογικο δεν γεννιουνται ολα με το ιδιο βαρος... :)

Δημοσίευση
:) έχουμε ακριβώς την ίδια περίπτωση. Και η εξήγηση είναι ότι οι μετρήσεις που γίνονται στο έμβρυο δεν είναι πάντα υπερακριβείς, δλδ ένα χιλιοστό στον υπέρηχο να ξεφύγει του γιατρού βγάζει άλλη ημερομηνία. Πάντως ενώ εμάς μας έβγαλε αρχικά ΠΗΤ 14/4 τώρα στην 33η εβδομάδα δείχνει ημερομηνίες από 26/3 :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...