Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ποια απο τα δυο μαιευτηρια ειναι καλυτερα για να κανεις υπερυχο??Βρισκομαι αθηνα για λιγο καιρο και επειδη ειμαι εγκυος με ενδιαφερει η αποψη σας σε ποιο απο τα δυο να παω για να μου παρακολουθουν την εγκυμοσυνη μου.να φανταστω οτι και στα δυο εχει καλους γιατρους...κατατοπιστεμε λιγακι..

Δημοσίευση

ραν μου με ολο το θαρρος εγω θα σου προτεινα να βρεις εναν επιστημονα κ να κανεις εκει τους μεγαλους υπερηχος κ θα ασχολειται με το εμβρυο...συνηθως στα μαιυτηρια δεν ασχολουντε κ παρα πολυ...αρκετη ωρα δηλαδη...

Δημοσίευση

ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ...ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΡΗΧΟ....ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΠΤ... ;)

ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ!! :lol::kiss:

Δημοσίευση

ran είμαι λίγο επηρεασμένη από κάτι που προέκυψε σε μια φίλη και δεν το είδαν σε υπέρηχο(ως όφειλαν) σε γνωστό και πολυδιαφημησμένο κέντρο στο κέντρο.Το οτι πρέπει ο γιατρός που θα στο κάνει να είναι καλός σε αυτό θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.Στα μεγάλα είναι ίσως και θέμα τύχης που θα πέσεις.

Αν πάντως αποφασίσεις στο ΜΗΤΕΡΑ πες μου να σου στείλω pm 1-2 ονόματα γιατρών να κλείσεις με αυτούς.Μου είπε ο γιατρός μου να ζητήσω αυτούς και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! :)

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω που στειλατε με βαλατε στο κλιμα με λιγα λογια να καταλαβω τι παιζει.σαφως και δε θελω να με ξεπεταξουν και ειδικα στην περιπτωση μου με θρομβοφιλια η αιματολογος μου το ειπε ξεκαθαρα οτι θελω στενη και καλη παρακολουθηση οτι αφορα κυριως με τον πλακουντα,οποτε δεν ειμαστε για τετοια,απλως ηλπιζα επειδη ειναι μεγαλα μαιευτηρια και τα σκας για εναν απλο υπερηχο θα σε ειχαν στα ωπα ωπα.ραφαελ και ρουμπελα θα ηθελα να μου στειλετε ενα pm για τα στοιχεια,μενω νεα μακρη τωρα που βρισκομαι και που πρεπει να παω ειναι ενα θεμα,να ΄ναι καλα τα GPS :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...