Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συρραφή τραχήλου


Pjunior

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

είμαι σχετικά νέο μέλος στο mammyland και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα τολμήσει να γράψω γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Βλέπετε είμαι μόλις 13 εβδ. και ταλαιπωρήθηκα αρκετά μέχρι να φτάσω ως εδώ.

Πριν από 2 χρόνια περίπου πέρασα μια αποβολή (παλίνδρομος κύηση)που απ'ότι φαίνεται μου άφησε τα σημάδια της.Σύμφυση στον τράχηλο! Μετά από αρκετές επισκέψεις σε 4-5 γιατρούς που φυσικά δεν είδαν το πρόβλημα ή δεν το θεώρησαν ως τέτοιο, παρόλλο που φαινόταν στην υστεροσ/φία και αφού βέβαια η 1η τους κουβέντα ήταν σπερματέγχυνση, κατέληξα στον τελευταίο, που μετά από μια διαστολή τραχήλου τα καταφέραμε να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο.

Εγκυμοσύνη με αίμα από την αρχή, στο κρεβάτι με Ultrogestan μέχρι και σήμερα φυσικά, αφού μετά από μια αυχενική καλή (Δόξα το Θεό) διαπιστώθηκε ότι το μήκος του τραχήλου είναι μόλις 24mm (λόγω της σχετικής ταλαιπωρίας) ενώ θα ΄πρέπε να είναι τουλάχιστον 35mm. Σύμφωνα λοιπόν με το γιατρό πάμε για συρραφή τραχήλου, για καλό και για κακό!

Μήπως γνωρίζει καμιά σας κάτι γι αυτό?

Ελπίζω να μη σας κούρασα,

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω τιποτα αλλα σου ευχομαι ολα να πανε καλα με την εγκυμοσυνη σου και να κρατας σε λιγους μηνες το μωρακι σου αγκαλια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΡΑΦΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστω πολυ Ελισσαβετ μου για τις ευχες!!!❣️❣️❣️ Μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα κ να ερθει/ουν τ@ θαυματακι@ μας γερ@ στην αγκαλια μας!!!!🙏🥹✨️🧿 Κ να γεμισει η ομαδα μας απο δακρυα ευτυχιας κ τελειομηνες εγκυμοσυνες!!🙏🙏🙏🌈
    • Με το καλο ολα Λευκη μου!!!! Ευχομαι καθε υπερηχος ν σε κανει κ πιο ευτυχισμενη!!!✨️🤰🙏❤️🧿 Ειδα ανοιξες κ το θεματακι για μωρακια κ συγκινηθηκα!!!🥹 Ολα με το καλο κ με Υγεια!!!   
    • Λυπάμαι για την εξέλιξη αυτήν κορίτσι μου 😞 Έχεις μιλήσει μαζί με τον γιατρό ; Τι σου είπε; Θα περιμένεις να αδιαθετήσεις ; 
    • Μου είπε ότι πλέον το κεφάλι του μωρού έχει περάσει κάτω από τον τράχηλο και πως πιστεύει πως θα ανέβει κι άλλο τις επόμενες βδομάδες. Θέλει λέει πάνω από 2.5 εκ απόσταση από τράχηλο και εμένα έφτασε στα 2.  Θα πάμε στις 32 βδομάδες για Doppler και θα το ξαναδούμε. Ο εμβρυολογος που μου έκανε και τη β επιπέδου είχε πει ότι θα το δούμε τότε (32 εβδομάδες) αν ανέβηκαν και βαριά στις 36 εβδομάδες. Αν ούτε τότε ανέβει θα πάω για καισαρική! Πιστεύω ότι έστω και τελευταία στιγμή θα ανέβει! 
    • Συνέχισε  τα τεστ μέχρι την 19 ημέρα του κύκλου σου.. να τα κρατάς έστω και τώρα σε τετράδιο να τα κολλάς πάνω  η εφαρμογή δεν είναι πολύ βοηθητική εγω δεν την χρησιμοποίησα καμία φορά είναι λίγο μπέρδεμα  και είναι αρχή ακομα μην σε παίρνει από κάτω με τα τεστ θέλει λίγο χρόνο 😊 Για αυτό λέμε να κρατάς και τα τεστ να μας στέλνεις φωτο εκείνα να μπορούμε να σε βοηθαμε και εμείς από την εφαρμογή δεν μπορούμε να καταλάβουμε να τα δούμε καλά 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...