Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ 13 ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ...ΠΗΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΙ(ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΟ)...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 20 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ :) ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.......ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα Μαρινάκι,

μην απελπίζεσαι...άλλωστε το άγχος είναι ο χειρότερος παράγοντας...βάλε κάτω τον αντρούλη σου και ξέχνα οτι υπάρχει απώτερος σκοπός ;);)

καλή δουλειά

Δημοσίευση

Μας κάνει κόλπα η άτιμη.........

Εμένα πριν απο 5 μήνες περίπου την 28η μερα είχα πονάκια και νομιζα πως θα μου έρθει..οι μέρες περνούσαν και να οι χοριακες , να τα τεστ εγκυμοσύνης τίποτα. Την35η λοιπόν πήγα στο γιατρό και μου είπε οτι εκεινη τημέρα δεν πονούσα απο περίοδο, αλλα απο ωορρηξία :blink:

Αβυσσος...... :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις

• Λοιπόν το βάζω και στη φρουτοκρεμα και στο φαγητό .Στη φρουτοκρεμα πχ κόβω ένα φρούτο από τα τρία βασικά μπανάνα αχλάδι μήλο και βάζω αβοκάντο .Σε πληροφορώ δε μένει τίποτα .Και από άλλα μωράκια που ακούω τρελαίνονται .Στο φαγητό επίσης πχ φτιάχνω κοτόπουλο αβοκάντο καρότο κολοκύθι ή και με πεπονακι ή και με γλυκοπατάτα ή βρώμη κάνω διάφορα ..Λοιπόν πηγαίνω Σκλαβενίτη και παίρνω βιολογικά αβοκάντο τα οποία είναι δύο δύο συσκευασμένα τα οποία έχω βρει έναν μανάβη εκεί ο οποίος μου δίνει γινωμένα γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι δε μεγάλωσα με αβοκάντο εγώ το γουακαμολε που τρώω έξω ήξερα γενικά όμως μ αρέσει πάρα πολύ φτιάχνω κ εγώ τίποτα για μένα τώρα που παίρνω🤣🤣🤣 
    • Καλα είναι ,καλά πάει και η εγκυμοσύνη αν και δε σου κρύβω ότι κούραση πολύ κούραση , δουλειά,σπίτι παιδιά .. και άντρα.. συν χαμηλό σίδηρο 
    • Καλή επιτυχία κορίτσι μου για αύριο! Ευχομαι μια θετική χοριακή! 🎉🩷🩵
    • @pennaki @almira Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! Αχ ναι δεν το πιστεύω οτι έφτασε η μέρα κ πραγματικά φοβάμαι να πάω στο μικροβιολογικο για τεστ δεν το συζητώ καν δεν τολμάω να κανω... Εχω και κατι πονακια περιόδου που πάνε κ έρχονται.. λέω θα μου έρθει περίοδος.
    • @Kiddo ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες με τις τροφές, αν κολλήσουμε θα σου πω! Έχεις πολύ μεράκι με το blw! Όχι μέλι φυσικά δεν έχουμε δώσει απλά δεν του έδωσα σημασία γιατί λέω σε κάνα δίμηνο θα το δοκιμάσουμε κι αυτό Γενικά έχει πάρει μπρος με το φαγητό και με κυνηγάει όλη μέρα και μου λέει μαμ μαμ 😂 μου φαίνεται και πιο βαριά οπότε πρέπει να πέρασε κάποια φάση που έβαζε βάρος γι αυτό πεινουσε. Βρήκα κι εγώ ευκαιρία και της έδινα ο,τι φαγητό μου έφτυνε 😅 Οπότε έχουμε αρχίσει κι εμείς να προσπαθούμε να κάνουμε ένα φαγητό για όλους που βολεύει άπειρα.  Περάσαμε νέα ίωση δεν πρωτοτυπησαμε 😂Τωρα ειχε πυρετο και πολυ μπουκωμα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μήπως τα κολλάμε στις παιδικές χαρές 🤷‍♀️ κρατάω μόνο ότι τουλάχιστον χτίζει ανοσία για όταν ξεκινήσει σχολειο @_piripiri_ έχουμε βάλει κάτι γωνιες εντωμεταξυ στα τραπεζια απο αφρολεξ και τις μασουλαει, φαινεται σαν να εχουμε κουνελι. Και θυμηθηκα που ελεγες για το τρωκτικο και γελουσα μόνη μου 😂 Επίσης πήγαμε βρεφικο θεατρο και περάσαμε τέλεια κορίτσια. Δεν ξέρω που μένει η καθεμία αλλά στο Μέγαρο Μουσικης έχει πολύ ωραία πράγματα για μωρα, σας τα προτείνω! Δεν φανταζόμουν ότι θα την έβλεπα να παρακολουθεί έργο κι όμως! Γενικά εχω να πω οτι όσο μεγαλώνει μου αρέσει πολύ που γίνεται παιδάκι, κάνουμε πράγματα, καταλαβαίνει πιο πολλά και την καταλαβαίνω κι εγώ καλύτερα, μου δειχνει τι θελει, με μιμειται κτλ. Μου αρέσει αυτή η φάση τώρα στους 10 μηνες 😊 ελπιζω μολις περπατησει να μην τα βρούμε ζόρικα 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...