Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΓΟΡΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΙ......ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!!

ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΛΕΓΕΤΑΙ PINK OR BLUE!!!

ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ?

ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!!!

ΑΧ...ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ TO ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.p ... ts_id=3663

Δημοσίευση

ξερω οτι υπαρχει εξεταση αιματος που φανερωνει το φυλο...αλλα ειναι πανακριβη...τωρα γι αυτο το τεστ προφανως βασιζεται σε αυτη τη μεθοδο..

αντε ας το παρει καποια να μας πει αν εχει δικιο :laugh:

Δημοσίευση

Ναι μωλε,έχει δίκιο η Σωσώ...Τι αγοράκι,τι κοριτσάκι,γερά παιδάκια να είναι μόνο...Εννοείται οτι σε βγάζει απο μια αγωνία που όσο να πεις για διάφορους λόγους θα την έχεις σαν μανούλα,αλλα κ πάλι υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό απο την υγεία??Ιδίως όταν πρόκειται για νινάκι..

Φιλάκια κοριτσάκια μου

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

συγγνωμη που επεμβαινω..αλλα καλο θα ητανε να υπαρχει τεστ που να λεει αν ειναι γερο το παιδι και οχι το φυλο...ολα τα αλλα ειναι μπουρδες(συγγνωμη και παλι)

Συμφωνω!!

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΕΟΣ.......

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΌΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Η' ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ :huh:

Δημοσίευση

βρε κοριτσια πως κανετε ετσι;;;; :huh::ohmy: σαφως και αυτο που προεχει ειναι η υγεια....

αλλα αν δεν ενοιαζε καμοια μας τοτε δεν θα ρωταγαμε το φυλο του παιδιου μας,αλλα θα περιμεναμε να γεννηθει για να δουμε οτι πρωτα ειναι γερο και μετα το φυλο του ;)

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ¨"ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ" -ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΝΑ ΜΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ! ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ!

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...