Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΓΟΡΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΙ......ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!!

ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΛΕΓΕΤΑΙ PINK OR BLUE!!!

ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ?

ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!!!

ΑΧ...ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ TO ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.p ... ts_id=3663

Δημοσίευση

ξερω οτι υπαρχει εξεταση αιματος που φανερωνει το φυλο...αλλα ειναι πανακριβη...τωρα γι αυτο το τεστ προφανως βασιζεται σε αυτη τη μεθοδο..

αντε ας το παρει καποια να μας πει αν εχει δικιο :laugh:

Δημοσίευση

Ναι μωλε,έχει δίκιο η Σωσώ...Τι αγοράκι,τι κοριτσάκι,γερά παιδάκια να είναι μόνο...Εννοείται οτι σε βγάζει απο μια αγωνία που όσο να πεις για διάφορους λόγους θα την έχεις σαν μανούλα,αλλα κ πάλι υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό απο την υγεία??Ιδίως όταν πρόκειται για νινάκι..

Φιλάκια κοριτσάκια μου

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

συγγνωμη που επεμβαινω..αλλα καλο θα ητανε να υπαρχει τεστ που να λεει αν ειναι γερο το παιδι και οχι το φυλο...ολα τα αλλα ειναι μπουρδες(συγγνωμη και παλι)

Συμφωνω!!

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΕΟΣ.......

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΌΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Η' ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ :huh:

Δημοσίευση

βρε κοριτσια πως κανετε ετσι;;;; :huh::ohmy: σαφως και αυτο που προεχει ειναι η υγεια....

αλλα αν δεν ενοιαζε καμοια μας τοτε δεν θα ρωταγαμε το φυλο του παιδιου μας,αλλα θα περιμεναμε να γεννηθει για να δουμε οτι πρωτα ειναι γερο και μετα το φυλο του ;)

Δημοσίευση

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ¨"ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ" -ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΝΑ ΜΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ! ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ!

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...