Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φιλεναδες μουυυυυυυυ γεια σας!

ενα μεγαλο φιλι ειδικα στο γιουλακι....! με συγκινησες πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!! αχ τι μου εκανες σημερα!!!!!!!!

τοσο καιρο σας σκεφτομουν- ελεγα να μπω...να μη μπω....τελικα σημερα δεν αντεξα και επεστρεψα στα λημερια μου... γιατι χαθηκα ΄μεγαλη ιστορια...σημασια εχει πως ειμαι παλι εδω- και ισως μου φερει γουρι το μαμμυ , φανω τυχερη καποια στιγμη και μπω τελικα και εγω στην πιο ομορφη λιστα ολων...εκεινη των μελλουσων μαμαδων!

μου λειψατε αληθεια ολες σας!!!!!! ευχες πολλες πολλες για ολες τις μανουλες μα ,για ολες τισ εγκυουλες που αφησα στην προσπαθεια και τησ βρηκα με επισκεψεις απο τον πελαργο, μα πιο πολυ και μη με αδικησετε στισ φιλεναδες μου που βρισκονται στην προσπαθεια γιατι εχουν ισως αναγκη πιο πολυ απο ολουσ να τις στηριζουμε και να τις αγαπαμε !

σας αγαπω πολυ πολυ πολυ ολες!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!! το μηνυμα σου ηταν η αφορμη να επιστρεψω στο μαμμυ!!!!!!

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

τυφλα να χει η ΝΙΚΟΛΟΥΥΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

nai nai!!!!!! tyfla tyfla!!!!!!!! geia sou vre gioulaki nikoloulh!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Προσθήκη...