Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως γνωρίσατε το σύζυγο?

Recommended Posts

πολυ ωραιες ιστοριες, :):) ,να πω και γω την δικια μου λοιπον.

Ηταν 22-11-2007,εγω δουλευα στο μαγαζι του αδερφου του,ειχε τελιωσει η βαρδια μου και καθισα να περιμενω να ρθει η ωρα για να παρω το λεωφορειο για να παω στο χωριο μου,ξαφνου μπαινει ενας καστανος,νεος και ζηταει το αφεντικο μου,τον αδερφο του δηλ. μεχρι τοτε δεν ειξερα καν οτι υπαρχει,ο αντρουλης μου,τοτε τον ειδα για πρωτη φορα.Ο αδερφος του ελειπε και αυτος αντι να φυγει εκατσε στο μαγαζι μετα απο λιγο ηρθε η ωρα να φυγω και σηκονομαι και λεω πρεπει να πηγενω και γω να προλαβω το λεωφορειο για το χωριο μ,εκεινος προσφερθικε να με παει αυτος και δεχτικα.Σε ολη την διαδρομη μιλουσαμε,εμενα μου αρεσε και στην πορεια με αυτα που λεγαμε του αρεσα και γω και ενω ειχαμε φτασει στη μεση της διαδρομης,μου λεει θα ξαναγυρισω πισω και θα παμε να τελιωσω μια δουλια που εχω,και μετα θα σε γυρισω.Κατσαμε ωρα μαζι συζητισαμε τελειωσε και τη δουλια του και με γυρισε στο χωριο μου στην πορεια μου ειχε πει οτι τα εχει με ενα κοριτσι 1 μερα,και μαλιστα τις ειχε παρει και δωρο.Με αφηνει και μου λεει αν γυρισω σε 1 ωρα να σε παρω θα ειμαστε για παντα μαζι αλλιως δεν θα με ξαναδεις ποτε ξανα και μου σκαει ενα φιλη και φευγει,μετα απο μια ωρα ειρθε με πειρε απο το χωριο μου,ειχε χορισει την αλλη κοπελα,και πηγαμε βολτα

κατσαμε ωρες μαζι σε ενα ρομαντικο μερος,ειπαμε οτι θα ειμαστε μαζ, καναμε πρωτη φορα ερωτα και μετα απο

7 μηνες αραβονιαστικαμε,ιουλιο-2008

και 21-2-2009 παντρευτικαμε και σε 3 μηνες θα κανουμε το κοριτσακι μας!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama_xina έγραψε:

ναι ναι ειμαι χαρουμενο πατρινο καρναβαλι!

Αφού είσαι πατρινό καρναβάλι, μπορείς να περάσεις να φιλήσεις και την πεθερά μου, πλιιζ;

mama_xina έγραψε:

η απο πανω ^^^^^μπουρικε1983 (βαριεμαι να αλλαζω σε αγγλικα) ειναι ψευτικο προφιλ!

μα ποια σοβαρη γυναικα θα παρατουσε τον δεσμο της και θα εβγαινε με αλλον! απαπαπα σιγουρα ειναι ψευτικη!

ετσι για να ειμαστε και στο κλιμα!

αχ διαβασα ολες τις ιστοριες και κοριτσια μπραβο...ας μπει και εδω ο αγιος βαλεντινος!!!!

ερωτα ω ερωτα μουυυυυυυυυυ

ναι ναι ειμαι χαρουμενο πατρινο καρναβαλι!

καλα δεν ντρεπεσαι να με λες ψευτικη;;;;σου μοιαζω εγω για fake;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: επειδη εχω δυο παιδια και μαλιστα το ενα σχεδον νεογεννητο και μπαινω ολη την ωρα στο μαμυ η γιατι μηπως δεν εχω facebook...τσ τσ τσ τσ :P

ασχετο....εχασες ωραιο επεισοδιο σημερα στη ζωη της αλλης...εγω δεν χανω....αλλωστε πως θα περνω μαθηματα :laugh: :woohoo:

πολυ ωραιες ιστοριες, :):) ,να πω και γω την δικια μου λοιπον.

Ηταν 22-11-2007,εγω δουλευα στο μαγαζι του αδερφου του,ειχε τελιωσει η βαρδια μου και καθισα να περιμενω να ρθει η ωρα για να παρω το λεωφορειο για να παω στο χωριο μου,ξαφνου μπαινει ενας καστανος,νεος και ζηταει το αφεντικο μου,τον αδερφο του δηλ. μεχρι τοτε δεν ειξερα καν οτι υπαρχει,ο αντρουλης μου,τοτε τον ειδα για πρωτη φορα.Ο αδερφος του ελειπε και αυτος αντι να φυγει εκατσε στο μαγαζι μετα απο λιγο ηρθε η ωρα να φυγω και σηκονομαι και λεω πρεπει να πηγενω και γω να προλαβω το λεωφορειο για το χωριο μ,εκεινος προσφερθικε να με παει αυτος και δεχτικα.Σε ολη την διαδρομη μιλουσαμε,εμενα μου αρεσε και στην πορεια με αυτα που λεγαμε του αρεσα και γω και ενω ειχαμε φτασει στη μεση της διαδρομης,μου λεει θα ξαναγυρισω πισω και θα παμε να τελιωσω μια δουλια που εχω,και μετα θα σε γυρισω.Κατσαμε ωρα μαζι συζητισαμε τελειωσε και τη δουλια του και με γυρισε στο χωριο μου στην πορεια μου ειχε πει οτι τα εχει με ενα κοριτσι 1 μερα,και μαλιστα τις ειχε παρει και δωρο.Με αφηνει και μου λεει αν γυρισω σε 1 ωρα να σε παρω θα ειμαστε για παντα μαζι αλλιως δεν θα με ξαναδεις ποτε ξανα και μου σκαει ενα φιλη και φευγει,μετα απο μια ωρα ειρθε με πειρε απο το χωριο μου,ειχε χορισει την αλλη κοπελα,και πηγαμε βολτα

κατσαμε ωρες μαζι σε ενα ρομαντικο μερος,ειπαμε οτι θα ειμαστε μαζ, καναμε πρωτη φορα ερωτα και μετα απο

7 μηνες αραβονιαστικαμε,ιουλιο-2008

και 21-2-2009 παντρευτικαμε και σε 3 μηνες θα κανουμε το κοριτσακι μας!! :):):)

αμε και θα την φιλησω τα παω καλα με ολες τις πεθερες του κοσμου εκτος απο τη δικη μου!!!

εισαι ψευτικη ναναναννα και εγω θα το πω στη κυρια λενα να δει απο που γραφεις και θα αποκαλυφθει ποσα ταξιδια εχεις κανει στο εξωτερικο!χαχαχαχα

πωπω θα με βρισουν ολο μπαινω και ενοχλω οπου μου ρθει!

αχ μου ειπανε ενα σαιτ να βλεπω τα επισοδιαααα δε σε ζηλευω!

χαχαχαχα

• 3 weeks later...

koritsia mou ti na pw kai gw emeis gnwristikame sto xoro!!!

xoreuoumai kai oi dyo argentiniko tango :)

i moira ton efere sto dromo mou dyo fores, ti prwti fora oute kan mou perase apo to mialo pws tha mporousame na exoume kati logo kirios diaforas ilikias tote imoun 20 kai auto 33!

ksana vrethikame meta apo ena xrono pali stous kiklous tou xorou :P:P

kai apo tote eimaste mazi! 8-9-08 dwsame to prwto fili :) kai apo tote eimaste mazi!!!!

ta xristoygenna pou mas perasan arravoniastikame kai tin epomeni tou arravona mathame oti eimai egkios :woohoo:

etsi kaname ton politiko gamo stis 24-1-10

ton augousto me to kalo tha gennithei to mwraki mas kai tou xronou to kalokairi skopeuoume na kanoume to thiskeutiko mazi me ti vaftisi!!!!!

Εμείς είμασταν συνάδελφοι αλλά όχι στο ίδιο τμήμα. Είμασταν σε διαφορετικές πόλεις. Μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο και απ' οτι μου είπε αργότερα με ερωτεύτηκε απο την φωνή μου! Στους 10 μήνες σχέση αρραβανιαστήκαμε και τώρα μετά απο 2 χρόνια ετοιμάζουμε το γάμο μας.Α! και εκανε αυτός το πρώτο βήμα. Διστακτικό μεν αλλά το έκανε....

Εμείς γνωριστήκαμε στο λούνα πάρκ(πριν 15 χρόνια) ένα βράδυ του Ιουλίου όπου εγώ εί-χα πάει με δύο φίλες μου και εκείνος με τον φίλο του έκαναν καμάκι στις φίλες μου. Για να μην τα πολυλογώ η βραδιά κατέληξε μ΄εμας τους δύο να σε μια πλατεία του νησιού, να μιλάμε μέχρι να έρθει το καράβι να φύγω και με μια υπόσχεση ότι θα κρατήσουμε επαφή. Τελικά αυτή η επαφή εξελίχθηκε σε δικές μου μετακινήσεις κάθε εβδομάδα στο νησί για 3,5 χρόνια. Μετά το πέρας αυτών των χρόνων επιτέλους μείναμε μαζί στο νησί(απ' το ο-ποίο έχουμε φύγει τώρα)γιατί και αυτό το πήγαινε -έλα και μάλιστα κρυφά απ' τους γονείς ήταν τρομερά αγχωτικό.

εγώ χωρισμένη και μονη περιπου 1μιση χρονο,πλήρως απογοητευμενη...ήρθε ως πελάτης στο μαγαζι που δούλευα ως πωλήτρια και με το που μπηκε με κοιταξε πολύ εντονα και μου συστηθηκε. Λέω εγω απο μεσα μου...τι ψωνιο ειναι αυτο? Δεν μου αρεσε καθολου. Ερχοταν συχνα με τουπε και προσπαθουσε να μου μιλησει αλλα δισταζε. Εγω Κυρία,βραχος σημασια δεν εδινα. Μια μερα μου στελνει μηνυμα στο κινητο που βρηκε απο φιλο του που ξερει εναν ξαδερφο μου και μου ζητησε να βγουμε για ποτακι εξω. Αρνηθηκα με καποια διακιολογια και μετα απο ανταλλαγη καποιων μηνυματων μετα απο καμμια βδομαδα βγηκαμε. Ηταν τελεια...πολύ ρομαντικα με πολύ χιουμορ. Ημουν συγκρατημενη και φοβισμενη και αυτος πολυ διεκδικητικος. Δεν μου άφησε περιθωριο να αρνηθω η να σκεφτω τπτ. Απτην πρωτη στιγμη μου ειπε θα παμε μαζι διακοπες - και θα ερχομαι να σε παιρνω απο το σπιτι σου καθε φορα που θα βγαινουμε. Οσο χαλαρη και να προσπαθουσα να ειμαι με τυλιξε σε μια κολλα χαρτι ο ατιμος. Δεν μαφησε περιθωρια αλλα τελικα αυτο ερωτευτηκα ...την αποφασιστικοτητα του.

αααααχχχχχ ωραιες στιγμες!!!

εγω τον γνωρισα στο σχολειο !! εγω 12 αυτος 16 !!! εγω β γυμνασιου εκεινος α λυκειου !! πηγαμα σε παρτυ καθοως τα παρτυ ηταν τοτε meeting point ! xaxaxa απο τοτε μετραμε 19 χρονια με δυο ζουζουνες !! στην επετειο μας αραβωνιαστηκαμε παντρευτηκαμε και βαπτισαμε και τα δυο μας παιδια !! 27 οκτωβρη !!

Αχ κοριτσάκια ωραία χρόνια εκείνα...

Εγώ σπόυδαζα αθήνα,κι εκείνος δούλευε αθήνα, γνωριστήκαμε σε ένα πάρτυ μιας συμφοιτήτριάς μου που ήταν κι αυτός εκεί, διότι η κοπέλα αυτή ήταν πρώτη του ξαδέλφη.Στην αρχή ούτε που μου άρεσε αλλά ούτε του άρεσα. Μετά μου έστελνε χαιρετίσματα έτσι για πλάκα, του έστελνα κι εγώ.Μια μέρα αποφασίσαμε να γνωριστούμε κι από κοντα να δούμε ποιος είναι αυτός που μου στέλνει χαιρετίσματα. Η ημέρα που ήταν να γνωριστούμε ήταν η 11η Σεπτεμβρίου 1999, σας λέει κάτι? ήταν ο σεισμός στην αθήνα. Από τότε είμαστε μαζί σχεδόν 11 χρόνια, παντρεμένοι 4 χρόνια και ερωτευμένοι όσο ποτέ. εκτός από υγεία που παρακαλάω το Θεό κάθε μέρα για τον Χρήστο μου, θα ήθελα να του χαρίσω και ένα μωράκι...αυτά.

Εμάς μας γνώρισαν οι κουμπάροι μας! (τους παντρεψαμε ως ενδειξη ευγνωμοσύνης) Αρχικά βγήκα με την κουμπάρα μου και κολητή μου με

σκοπό να μου γνωρίσει το τότε αμόρε της και νυν αντρα της.

Ο κουμπάρος είχε μαζί του τον δικό του φίλο (άνδρα μου)..

Ξαναβγηκαμε όλοι μαζι 3-4 φορες ακόμη, μετα μου ζητησε να βγουμε οι 2 μας βγαιναμε αρκετο διαστημα... ωσπου μου έσκασε τη βομβα! :laugh: το Πάσχα κλείνουμε 7 χρονια γαμου! ;)

XELONITSA έγραψε:

Αχ κοριτσάκια ωραία χρόνια εκείνα...

Εγώ σπόυδαζα αθήνα,κι εκείνος δούλευε αθήνα, γνωριστήκαμε σε ένα πάρτυ μιας συμφοιτήτριάς μου που ήταν κι αυτός εκεί, διότι η κοπέλα αυτή ήταν πρώτη του ξαδέλφη.Στην αρχή ούτε που μου άρεσε αλλά ούτε του άρεσα. Μετά μου έστελνε χαιρετίσματα έτσι για πλάκα, του έστελνα κι εγώ.Μια μέρα αποφασίσαμε να γνωριστούμε κι από κοντα να δούμε ποιος είναι αυτός που μου στέλνει χαιρετίσματα. Η ημέρα που ήταν να γνωριστούμε ήταν η 11η Σεπτεμβρίου 1999, σας λέει κάτι? ήταν ο σεισμός στην αθήνα. Από τότε είμαστε μαζί σχεδόν 11 χρόνια, παντρεμένοι 4 χρόνια και ερωτευμένοι όσο ποτέ. εκτός από υγεία που παρακαλάω το Θεό κάθε μέρα για τον Χρήστο μου, θα ήθελα να του χαρίσω και ένα μωράκι...αυτά.

Έτσι ο Χρηστάκος εεε … εκτός από τον σεισμό, εσύ ταρακουνήθηκες για τα καλά εκείνη την ημέρα!!!

Πάντα έτσι αγαπημένοι και ερωτευμένοι να είστε!

Όσο για αυτό που περιμένετε με τόση λαχτάρα, έχει ξεκινήσει και έρχεται!!!

IreneValadia έγραψε:

XELONITSA έγραψε:

Έτσι ο Χρηστάκος εεε … εκτός από τον σεισμό, εσύ ταρακουνήθηκες για τα καλά εκείνη την ημέρα!!!

Πάντα έτσι αγαπημένοι και ερωτευμένοι να είστε!

Όσο για αυτό που περιμένετε με τόση λαχτάρα, έχει ξεκινήσει και έρχεται!!![/quote:bygpcvt6]

Ειρηνούλα σου αρέσει να με κάνεις να δακρύζω? τα κατάφερες πολύ καλά και σήμερα.

φιλάκια

Τον γνώρισα 15 Φεβ 2001. Στα γενέθλια του αδερφού του. ο νυν κουνιάδος μου ήταν ο τότε 8χρονος δεσμός της τότε συμφοιτήτριας μου και νυν κολλητής και κουμπάρας μου.

Την συνάντησα τυχαία στο δρόμο και στην ουσία με ανάγκασε να πάω μαζί της στα γενέθλια του τότε αγοριού της. Εγώ τότε ήμουν στα τελειώματα μιας πολύχρονης σχέσης, δεν είχα καμία όρεξη να πάω, αλλά τελικά πήγα.

Τους γνώριζα όλους εκεί λόγω της σχολής, συμπεριλαμβανομένου και του κουνιάδου μου, η γνωριμία μας είχε προηγηθεί βλέπετε.

Παρα την άσχημη ψυχολογία μου περνούσα καλά, είχαα χαρεί που ξαναέβλεπα τα παιδιά.

Καμια ώρα μετά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ενας ψηλός ξανθός, γαλανομάτης με ωραίο ποπό ;):) Δε μιλάει, δε χαιρετάει.

Μετά απο λίγο έρχεται στο σαλόνι και κάθεται απέναντι μου.

Μας συστήνουν, δε μιλάει, απαντάει με ένα νεύμα. Τα νεύρα μου με πιάνουν! Τί αγενής σκέφτομαι. Μετά απο λίγο μου λέει μια φίλη: "Ξέρεις ε; Ο Πάνος είναι ο αγαπημένος μου" και εγώ απαντώ: "Ναι ε;!; Δε βρίσκω το λόγο..." Πάλι δε μιλάει.

Και έτσι τελειώνει η βραδιά... Τον ξεχνάω και συνεχίζω. Λίγο μετά τις απόκριες (στις οποίες είχα περάσει τέλεια στην Πάτρα) μου στέλνει μηνυμα, έτσι στο άσχετο να πάμε για καφέ. Εγώ να μην μπορώ να θυμηθώ με τπτ ποιος Παναγιώτης ήταν! (Θεε μου τί είχα κάνει στην Πάτρα;!;!)

Εντέλλει μου εξηγησε ποιος ήταν και άρχισε η τηλεφωνική μας σχέση.

Μιλάγαμε 5 ώρες τη μέρα στο τηλέφωνο. Εγώ δεν είχα χωρίσει ακόμη και αυτός είχε τα...δικά του.

Συναντηθήκαμε αρκετό καιρό μετά. Είχε μεσολαβήσει και ένα ταξίδι στην Αίγυπτο με τον κολλητο μου, ενας χωρισμος με τον πρώην μου, μια επανασύνδεση με τον πρώην μου, ένας οριστικός χωρισμός και αυτός πάντα διακριτικά εκεί, θεατής σε όλα.

Αρχίσαμε να βγαίνουμε συστηματικά μετά το Πάσχα. Το καλοκαίρι είμασταν μαζί. Δεν είχαμε σχέση, αλλα κάτι σαν σχέση... ;) καταλαβαίνετε τί θελω να πω... Καναμε διακοπές χωριστά, εγώ στην Κέρκυρα με συμφοιτητές, αυτός στο χωριό του και τον Σεπτέμβρη αφού είχαμε ξεμπερδέψει και οι δύο από ιστορίες παλιές, αποφασίσαμε οτι θέλουμε να είμαστε μαζί! Μετράμε 8 χρόνια! 5 χρόνια σχέσης, 3 χρόνια γάμου ένα παιδί και ένα σκυλί, ένα στεγαστικό, δάνεια, κάρτες, έξοδα, χαχαχαχα Μια ζωη...!

Υ.Γ. Το καλοκαίρι του 2001 ήταν το πιο ανεμελο καλοκαίρι της ζωης μου!!

Σας κούρασα ε? Σας μπερδεψα και λίγο... Σόρι!! χεχε :) :)

Κ ΓΩ ΘΕΛΩ... :blush::lol:

ΗΜΟΥΝ 18 ΕΚΕΙΝΟΣ 28..ΛΑΤΡΕΥΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 1ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ" ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ Κ ΤΟ ΜΟΤΟ :P

ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΙΚΕ ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ..ΦΥΣΙΚΑ Κ ΠΗΓΑ ;)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ :dry:

ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ :woohoo: :woohoo: ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Κ ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΜΑΖΙ!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ,ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ..

ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ "ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ" ;)

ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ!!! :(:angry:

ΝΑΙ,ΝΑΙ...ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!ΕΓΩ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ "ΑΛΛΑ" Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :angry::angry::angry:

ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ"ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ "ΚΥΡΙΑ"..ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ :blush:

ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ..Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΤΡΕΛΑ..ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΟΙΑ ΔΕ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ..

ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ Κ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΤΛ..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΦΡΙΧΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΨΩ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ..ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΑΝ ΠΝΤΡΕΥΤΙΚΕ ΚΤΛ..

ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ....ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΙΝ.ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΩ ΜΝΜ..-ΣΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ-ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΨΥΧΑΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ?? :P ΕΛΑ ΝΤΕ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!

ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ??!!

ΣΧΕΔΟΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ..ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ-ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΑ ΒΓΩ??

ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ..ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!

Σ Α Γ Α Π Ω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΚΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ..

ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ;)

ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..

ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ Κ "ΜΑΖΟΧΑ" ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ

Ε Βρε κοριτσια τι μου θυμησατε....

Εχω μια φιλη που δουλευε σε ενα περιπτερο, τον Ιουλιο του 2003 αυτο!

παω και εγω να της δειξω κατι παπουτσια που ειχα αγορασει και στην καφετερια που υπηρχε μπροστα στο περιπτερο καθοταν ενας νεαρος που μου αρεσε.....δε λεω τιποτα....απλα σπιτι σκεφτομαι ποσο μου αρεσε,αλλα ελεγα που να γυρισει αυτος να δει εμενα..........!!!!

Την επομενη παω η σουσουραδα να φαω παγωτο στη φιλη μου και μου λεει

ελα ειναι και ο Γιαννης ( ο αντρας της , σχεση της τοτε)και ενας φιλος του στο καφε.Παω και ο φιλος του ηταν ο νεαρος που μου ειχε αρεσει!!!!!

Γνωριζομαστε και την μεθεπομενη μερα ξανασυναντιομαστε εκει ( τυχαια ταχα ;);) ) και αρχιζουμε κουβεντουλα!

Ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο μου και ηταν ο αδερφος μου που ζητησε να λειψω απο το σπιτι γιατι ηθελε να παει με την κοπελα του και μενω ξεκρεμαστη χωρις να εχω που να παω....Καταλαβαινει τοτε ο Χρηστος και μου κανει νοημα,μην ανησυχεις,θελεις να παμε να πιουμε μια μπυρα???????????Ειδαν αστρακια τα ματια μου :woohoo: Γιουπι!

Κοριτσια το θυμαμαι και συγκινουμαι!!!!!Φανταζεστε τη συνεχεια , δεχτηκα,βγηκαμε,ηρθε με το αμαξι να με παρει καθωτι μηχανοβιος αλλα φοβομουνα και μαλιστα πηρε τηλεφωνο να

μου ζητησει συγνωμη γιατι θα αργουσε 5!!!λεπτα!!!!!!!

Απο τοτε ειμαστε μαζι με καβγαδακια( το αλατοπιπερο!) κατα καιρους αλλα και με πολλη αγαπη.....

Το 2006 αρραβωνιαστηκαμε , το 2007 καναμε πολιτικο γαμο καθωτι εμεινα εγκυος και τον Απριλιο του 2009 καναμε τον Θρησκευτικο μας γαμο και βαπτισαμε τον αγγελο μας......

Παντως απο το 2003 που πηρε τηλεφωνο να ενημερωσει για τα 5 λεπτα που θα καθυστερουσε στο πρωτο ραντεβου,αν δε με απατα η μνημη μου , απο τοτε δεν με εχει ξαναενημερωσει για αργοποριες :P:P:P :silly: :silly: Πονηρούλης ε???Αν και ειναι γενικα συνεπης!

Αχ...τι μου θύμησες...Έκανα τη διπλωματική μου το 2003 και ξημεροβραδιαζόμουν στο internet.Είχα συνδεθεί στο yahoo chat γιατί μιλούσα με συμφοιτητές μου,και ξαφνικά τσουπ πετάγεται ένα"hello".Απάντησα και εγώ και απο εκείνη τη στιγμή κολλήσαμε.Μιλούσαμε κανένα δίμηνο στο chat μέχρι που αποφασίσαμε να βρεθούμε..Ε και βρεθήκαμε και έγινε ΜΠΑΜ!!!(Σεπτέμβρης 2003).Αλλά είμαστε μαζί απο Ιούνιο 2004,καθότι εγώ μόλις είχα βγει απο 7χρονη σχέση και ήμουν κουκουρούκου.Απο το 2004 λοιπόν είμαστε αυτοκόλλητοι.Αρραβωνιαστήκαμε το 2006 και παντρευτήκαμε το 2007 και τώρα έχουμε έναν ΖΟΥΖΟΥΝΟ!!!!!!!Τώρα που το σκέφτομαι είμαι για μπάτσες.Σηκώθηκα και έφυγα απο Κατερίνη μόνη μου να πάω να συναντ΄σω κα΄ποιον που μιλούσαμε στο chat.Απαπαπα.Χαμένο το είχα.Ευτυχώς δε με βρήκανε σε κανένα χαντάκι... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Λατρευόμαστε απο τότε....

Αχ...τι μου θύμησες...Έκανα τη διπλωματική μου το 2003 και ξημεροβραδιαζόμουν στο internet.Είχα συνδεθεί στο yahoo chat γιατί μιλούσα με συμφοιτητές μου,και ξαφνικά τσουπ πετάγεται ένα"hello".Απάντησα και εγώ και απο εκείνη τη στιγμή κολλήσαμε.Μιλούσαμε κανένα δίμηνο στο chat μέχρι που αποφασίσαμε να βρεθούμε..Ε και βρεθήκαμε και έγινε ΜΠΑΜ!!!(Σεπτέμβρης 2003).Αλλά είμαστε μαζί απο Ιούνιο 2004,καθότι εγώ μόλις είχα βγει απο 7χρονη σχέση και ήμουν κουκουρούκου.Απο το 2004 λοιπόν είμαστε αυτοκόλλητοι.Αρραβωνιαστήκαμε το 2006 και παντρευτήκαμε το 2007 και τώρα έχουμε έναν ΖΟΥΖΟΥΝΟ!!!!!!!Τώρα που το σκέφτομαι είμαι για μπάτσες.Σηκώθηκα και έφυγα απο Κατερίνη μόνη μου να πάω να συναντ΄σω κα΄ποιον που μιλούσαμε στο chat.Απαπαπα.Χαμένο το είχα.Ευτυχώς δε με βρήκανε σε κανένα χαντάκι... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Λατρευόμαστε απο τότε....

• 3 years later...

Κι εγώ μέσω ίντερντετ..Και να φανταστείτε ότι ήμουν κατά των γνωριμιών μέσω ίντερνετ!!!! Ενα βράδυ που βαριόμουν μπήκα στο ίντερνετ να χαζέψω.Την προηγουμενη μέρα με "συμβούλευε" ένας ξάδερφος να κάνω καμιά γνωριμία μέσω ίντερνετ, γιατί από γνωστούς δεν υπήρχε ελπίδα και γενικότερα ήμουν και πάρα πολύ ντροπαλή. Τόσο που και να μου την έπεφτε κάποιος τον απέρριπτα από ντροπή. Και μπαίνω σε ένα σάιτ γνωριμιών....και πατάω τα χαρακτηριστικά του καλού μου όπως θα τον ήθελα...και μου βγάζει πρώτη επιλογή τον άντρα μου...ο οποιός είμαι σίγουρη ότι έχει γράψει ό,τι έχει γράψει στο προφίλ του για να ρίξει γυναίκες. Παρόλα αυτά του στέλνω μήνυμα. Γιατί τουλάχιστον του αρέσει το σινεμά και ίσως αποκτήσω αντρική παρέα για σινεμά. Την επόμενη μέρα μου απαντά κι αρχίζει έτσι μια συνομιλία. Μου προτείνει να βρεθούμε. Έλα που εγώ ντρέπομαι...του λέω όχι, θέλω να μείνουμε εδώ...και συνεχίζουμε αλλά μου δίνει το τηλέφωνό του αν αλλάξω γνώμη. μετά από κανένα μήνα αποφάσιζω να βγω για έναν καφέ....και μετά αρχίσαμε σινεμαδάκια, εξόδους με τους φίλους του, αλλά....δεν έχει γίνει παραπάνω βήμα....όλα αυτά ένα 6μηνο περίπου. εκεί αρχίζω να τα παίρνω γιατί ενώ δείχνει να με θέλει -μου στέλνει άπειρα μηνύματα κάθε μέρα και βρισκόμαστε κάθε σκ - δεν κάνει βήμα. του λέω ότι μ' αρέσει μήπως και τον κολλάω επειδή είμαι ντροπαλή...και εκεί....δεν αρνείται ότι του αρέσω αλλά λέει είναι σε δύσκολη φάση στη ζωή του και δεν ξέρει αν πρέπει να με μπλέξει σε σχέση (όντως είχε ένα πολύ σοβαρό και δύσκολο προσωπικό πρόβλημα, το ήξερα, που δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί). κι ούτε θέλει να με χάσει από φίλη αν δεν πάει καλά. τέλος πάντων....και του λέω ότι εγώ δεν τον βλέπω φιλικά όμως και δε θέλω να συνεχίσουμε έτσι. ή θα γίνουμε ζευγάρι ή δε θα με ξαναδεί...και..........έκανε το βήμα!!!!!!!!!!!!!!! και μετά από 3 χρόνια παντρευτήκαμε και ελπίζω σύντομα να κάνουμε κι ένα μωράκι....δε γνωριζόμαστε πολλά χρόνια αλλά έχουμε περάσει μαζί αρκετά δύσκολα: αρρώστιες, θανάτους, ανεργία....τον αγαπώ πάρα πολύ ...κι ας μου σπάει τα νεύρα που και που!!!!!!!!!!:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...