Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.Ηθελα την βοηθεια σας!

εκανε ο αντρας μου υπερηχο οσχεων και βρεθηκε κιρσοκηλη.μας ειπε ο γιατρος μας να κανει ενα νεο σπερμοδιαγραμμα να δουμε τι συμβαινει και μετα θα κανει επεμβαση.μπηκα στο google και εψαξα να βρω πληροφοριες και επασα πανω σε αυτο το site http://www.interventional.gr/kirsokili.html

εχετε ακουσει εσεις κατι τετοιο?το εχει κανει καποιος γνωστος σας η ο αντρας σας?αν ισχυει αυτο ειναι καλυτερο απο το να κανει χειρουργειο ετσι δεν ειναι?επισης ηθελα να μου πειτε αν μετα την επεμβαση ειχατε το επιθυμητο αποτελεσμα.

ελπιζω το θεμα να ειναι στην σωστη κατηγορια και να μην εκανα γκαφα παλι..αν οχι ζητω συγνωμη!

Δημοσίευση

rose ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΣ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ...) ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ site ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ... :( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ,Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ;):kiss:

Δημοσίευση

STRAWBERRY σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου που ειναι και η μοναδικη :(

εχω ξαναδει και εγω θεματα παρομοια αλλα ανοιξα καινουργιο ποστ μονο και μονο γιατι ηθελα συγκεκριμενα να μαθω για το θεμα του εμβολισμου.επειδη τυχαια το ανακαλυψα να δω αν ειναι καλη η μεθοδος αντι για το χειρουργειο!εμας ο ουρολογος δεν μας ανεφερε κατι τετοιο γι αυτο δεν ξερω τι να κανουμε τωρα..οταν ξαναπαμε θα τον ρωτησω παντος!αληθεια ξερεις ακριβως ποσο στοιχιζει?να εχουμε μια ιδεα!

σ'ευχαριστω πολυ και σε σενα ευχομαι συντομα με ενα γερο μωρακι :kiss:

Δημοσίευση

γεια σου rose25! εμεις πριν απο τρια χρονια ειχαμε ανακαλυψει την κυρσοκυλη και ο ουρολογος μας συνεστησε να γινει επεμβαση. ετσι και εγινε!εννοειται οτι χρειαστηκε ενας χρονος περιπου να αναρρωσει ο οργανισμος του.

το σπερμα μπορω να πω οτι καλυτερεψε απο αποψη κινητικοτητας και ποσοτητας.

παοδακια δεν εχουμε ακομα- αλλα το δικο μας θεμα ειναι οτι υποφερω καιγω απο πολυκυστικες(αν και ειχα κανει μια αποπειρα εξωσωματικης)..το μελλον θα δειξει..

καλη επιτυχια σε οτι αποφασισετε.

Δημοσίευση

γεια σου Nastazia.σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!

ευχομαι γρηγορα να αποκτησετε και εσεις ενα παιδακι πιστευω οτι ειναι να "κατσει" την καταλληλη στιγμη.αφου το σπερμα οπως μου λες εχει διορθωθει,χαιρομαι γι αυτο γιατι μου δινεις και μενα ελπιδες,σιγουρα θα ερθει και το μωρακι σας.αυτο το αποφασιζει ο Θεος και απο εκει που δεν το περιμενεις θα ερθει και που ξερεις ισως να γινει και φυσιολογικα.αυτα τα λεω να τα ακουσω και εγω :P απλα πρεπει να πεδευτουμε λιγο παραπανω εμεις απο οτι αλλες γυναικες.δεν το βαζουμε κατω ομως...

ευχομαι οτι καλυτερο και σε σας και με το επιθυμητο αποτελεσμα στην κοιλιτσα σου :)

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλημερα κι απο μενα!!εμεις ειχαμε κανει το χειρουργειο πριν τρια χρονια!μας ειχαν πει οτι θα δουμε βελτιωση..επαναλαβαμε το σπερμοδιαγραμμα 1,5 χρονο μετα την επεμβαση και η βελτιωση που ειδαμε απειχε πολυυυ απ'τα φυσιολογικα επεπεδα!!!ισως παιζει ρολο οτι ο αντρουλης μου ειναι πολυ αγχωδης και το αγχος επηρεαζει και το σπερμα!!απο τοτε δεν εχουμε ξανακανει εξεταση!!θα παμε οταν το αποφασισουμε να ξεκινησουμε προσπαθεια εξωσωματικης!!καλυτερα να το ψαξεις το θεμα και να διαλεξετε την πιο σιγουρη λυση!!!τι τιμες σπερματος εχετε?

Δημοσίευση

καλημερα συνονοματη :) και μενα ο αντρας μου ειναι αγχωδης με την δουλεια του κυριως αν και το εχει ελλατωσει(παλια ηταν πολυ χειροτερα)αλλα δεν παυει να εχει.δεν ξερω αν μετα την επεμβαση θα πετυχουμε κατι καλο αλλα αν δεν κανουμε την προσπαθεια δεν προκειτε να μαθουμε!τι να σου λεω τωρα αυτα τα σπερμοδιαγραμματα που εχει κανει δεν ειναι και τα καλυτερα δεν τα γραφει και ολα οπως πρεπει.το πρωτο που ειχε κανει τα ελεγε οριακα ολα το δευτερο πολυ κακο και το τριτο που το εκανε στον γυναικολογο μου που εχει ενα μηχανημα δεν εδειξε καν αριθμο :( ισως ειναι πολυ χαμηλος μας ειπε γι αυτο δεν φανηκε κατι!αυτη την φορα θα παμε Αθηνα να το κανει και θα δουμε τι θα μας πει και ο ουρολογος μας.επηρεαζει πολυ το αγχος το σπερμα αυτο ειναι το μονο σιγουρο..ο ουρολογος μας ειπε να ηρεμησει αλλιως δεν κανουμε δουλεια!οποτε πες στον αντρουλη σου να χαλαρωσει και σιγουρα θα ερθει και το νινακι σας και εγω αυτο κανω καθε μερα του πιπιλαω τα μυαλα :P αλλα ειναι για καλο του-μας.

Δημοσίευση

Γεια σου φιλη.Και ο αντρας μου ειχε κιρσοκηλη 2ου βαθμου στον αριστερο ορχει και πριν 4 μηνες εκανε την επεμβαση και τωρα ειμαι εγκυος 2μιση μηνων.Προσπαθουσαμε 4 χρονια για παιδακι,φοβομασταν μηπως δεν κανει τιποτα η επεμβαση γιατι στο ιντερνετ αν ψαξεις ετσι λενε οτι δεν ειναι σιγουρο αν φτιαχνει το σπερμα,μη το σκεφτεστε καθολου προχωρηστε και ολα θα πανε καλα.Οτι απορια εχεις ρωταμε.Καλη επιτυχια.....

Δημοσίευση

γεια σου ΤΖΕΝΙ32.χαρηκα πολυ με την απαντηση σου γιατι μου εδωσες πολλες ελπιδες!με το καλο το μωρακι σας να ειναι γερο..μακαρι να μας πανε και εμας ολα καλα και συντομα να εχω και εγω ευχαριστα να σας πω!εσεις προσπαθουσατε και πιο πολλα χρονια...οντως και εγω αυτο διαβαζω οτι δεν ειναι σιγουρο το αποτελεσμα αλλα εμεις θα την καναμε ετσι και αλλιως.εφοσον υπαρχει αυτο το προβλημα εμεις θα επιχειρησουμε να το φτιαξουμε απο εκει και περα ο Θεος θα αποφασισει ποτε θελει να μας στειλει το θαυμα του.σ'ευχαριστω πολυ και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα :)

Δημοσίευση

Ευχαριστα νεα και απο εμενα!

Ο δικος μου αντρας ειχε διαπιστωθει με κιρσοκηλη και στους δυο ορχεις, καναμε επεμβαση, και τωρα ειμαι εγκυος στο 2ο μωρακι παρακαλω!

Αν και οπως μας ειπε και ο ουρολογος που μας εκανε την επεμβαση, τα αποτελεσματα δεν θεωρουνται εγγυημενα, εμεις αποφασισαμε να το ρισκαρουμε, λεμε οτι μπορουμε να κανουμε θα το κανουμε και απο εκει και περα... Δικαιωθηκαμε ομως και τωρα ειναι παλι φουσκωμενη η κοιλιτσα μου!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι!

Δημοσίευση

ετσι και εμεις θελουμε να κανει την επεμβαση και μετα θα εχουμε πιστευω πιο πολλες πιθανοτητες να φτασουμε στον στοχο μας.ειλικρινα σας ευχαριστω ολες σας μου δινετε μεγαλη δυναμη και κουραγιο οχι μονο σε μενα αλλα ιδιαιτερα στον αντρα μου(του τα μεταφερω :P ).

ΜΑΝΝΟΥΛΑ να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο το δευτερο.χαρηκα πολυ που και σε σενα ειχε ευτυχη καταληξη η επεμβαση!ευχαριστω πολυ :kiss:

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

θα ήθελα να μάθω πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κινητικότητα του σπέρματος μετά από επέμβαση κιρσοκήλης ...όταν αυτή που έδειξε το σπερμοδιάγραμμα στη δική μας περίπτωση ήταν μόλις 10% ? περιμένω με αγωνία απάντηση από εσάς (ΜΑΝΝΟΥΛΑ , ΤΖΕΝΙ 32) ή όποια άλλη μπορεί να με βοηθήσει βάσει της δικής της εμπειρίας ... επίσης πώς γίνεται η επέμβαση (ολική ή μερική νάρκωση ) σε ποιό γιατρό κτλ.Πολλά ευχαριστώ κ περιμένω απάντηση ...

Δημοσίευση

Με χαρα σου απαντησω paradise...

Αν και εμεις καναμε την επεμβαση πριν 3,5 χρονια, δεν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα (δεν εχω μπροστα μου το σπερμοδιαγραμμα),ειδαμε ομως ραγδαια αυξηση της κινητικοτητας, εφτασε δηλαδη το 68%-70%!!!Βεβαια μετα την επεμβαση ακολουθησε ειδικη θεραπεια με χαπια και μειωση του καπνισματος. 3 μηνες μετα την επεμβαση κανεις ενα σπερμοδιαγραμμα για να δεις που βρισκεσαι. 6 μηνες ακριβως μετα την εμπεμβαση εμεινα εγκυος στο πρωτο μου μωρακι. Η επεμβαση γινεται με ολικη ναρκωση και την κανει ουρολογος.

Ο,τι αλλο χρειαστεις ευχαριστως να σε βοηθησω!!!

Δημοσίευση

Α, επισης να πω οτι μειναμε μεσα στην κλινικη μολις μια μερα, οι τομες πονουσαν λιγο, η περισσοτερη ενοχληση ηταν τα ραμματα που "τραβουσαν", επαιρνε αντιβιωση και αντιφλεγμονωδη, παυσιπονα δεν χρειαστηκε ιδιαιτερα, και τα ραμματα τα εκοψε ο γιατρος μετα απο 1 εβδομαδα...

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Paradise συγνωμη αλλα δεν μπορουσα να μπω.Εμεις δεν προλαβαμε να κανουμε σπερμοδιαγραμμα γιατι στον 1μιση μηνα μετα την επεμβαση εμεινα εγκυος και ετσι αφου ειχαμε το επιθυμητο αποτελεσμα δεν καναμε.

Του κανανε ολικη ναρκωση και η επεμβαση κρατησε 3/4,μετα εχει λιγες ενοχλησεις.Μειναμε ενα βραδυ στο νοσοκομειο,μετα θελει πολυ ξεκουραση,για 3 μερες ειχε πονακια αλλα μετα περδικη,μετα απο μια εβδομαδα πηγε στην δουλεια.Δεν ειναι τιποτα λιγες μερες υπομονη και μετα το ξεχνανε.

Καλη επιτυχια :):)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια,

θα ηθελα για ακομα μια φορα τα φωτα σας!

Η επιτυχια της επεμβασης στην κιρσοκηλη εξαρταται απο

καποιους παραγοντες?πχ την ηλικια του αντρα,τον βαθμο της κτλ.

ή ειναι απλα θεμα "τυχης",γιατρου κ οργανισμου?

• 1 year later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα! Έχουμε κ εμείς το ίδιο πρόβλημα κιρσοκηλης. Φοβόμαστε πολύ για την επέμβαση. Μήπως μπορείτε να μας συστησετε έναν καλό γιατρό που να χειρουργει κιρσοκηλη;

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

Ακόμα και αν δεν αυξηθει η ποσοτητα του σπερματος με την ενχειρηση εχεις καλυτερη ποιοτητα σπερματος και περισσοτερες πιθανοτητες στην εξωσωματικη.Επισης ουρολογος μας ανεφερε οτι οσο περνανε τα χρονια αν δεν κανεις την επεμβαση αργοτερα ερχετε και πονος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...