Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με το δάχτυλο στο.. στόμα


Recommended Posts

Καλημέρα και από 'μένα! Εκεί λοιπόν που λέγαμε "τι καλά που δεν πήρε ποτέ πιπίλα" από τον τρίτο μήνα ξεκίνησε η πόρωση με το δάχτυλο, ή μάλλον τα δάχτυλα στο στόμα. Μανία! Σχεδόν το 100% του χρόνου που είναι ξύπνιος είναι με τα δαχτυλάκια στο στόμα και τρίβει τα ούλα του. Βγάλαμε τα δυο κάτω δοντάκια, τώρα βγαίνει και το πρώτο επάνω και δείχνει να τον ενοχλούν πολύ τα ούλα του. Τον καταλαβαίνω, όμως, βρε κορίτσια, έχει ερεθιστεί πολύ ο δείκτης του στο σημείο που τρίβεται στα κάτω δόντια που ήδη έχουν βγει και επιπλέον ανησυχώ και για το αν θα στραβώσει τα δόντια του με αυτόν τον τρόπο και αν θα μπορέσει κάποια στιγμή να το κόψει (το συνήθειο, όχι το δάχτυλο). Απο μασητικά παιχνίδια έχουμε τα πάντα και από όλες τις μάρκες αλλά προτιμά τα παχουλοδαχτυλάκια του.. Τι να κάνω????

post-5260-13873934774189_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσακι μου! Δυστυχώς δεν εχεις πολλες ελπιδες να το κοψει! Ο Δημητρακης οταν ηταν μωρο μεχρι 6 μηνων του κρατουσα εγω την πιπιλα με το χερι μηπως και την πιασει. Δεν την ηθελε με τιποτα. Ειναι 3,5 ετων και το δαχτυλο στο στομα ακομα το εχουμε! Γαντακια δοκιμασες να του βαλεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου βάζω το link απο το θεμα που ειχα ανοίξει και εγω για να ρωτήσω για τον Δημητρακη μου! Ίσως βοηθηθείς!

http://mammyland.com/index.php?option=c ... 2313#32313

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου έχουμε το ίδιο πρόβλημα..Εμείς είμαστε βέβαια σε καλύτερη φάση...όταν ήταν βρεφάκι της έκοψα την πιπίλα, επειδή όταν κοιμόταν της έπεφτε και ξυπνούσε και ούρλιαζε...Τελικά, έμαθε να κοιμάται χωρίς πιπίλα..Όμως από 5 μηνών την ώρα του ύπνου πιπιλάει τον αντίχειρα...Αυτό το κάνει και όταν νυστάζει...Πολλές φορές επιχείρησα να της βάλω πιπίλα, την κρατούσε για λίγο και μετά την πετούσε και έβαζε το δάχτυλο...Και τώρα όταν τη βάζω για νάνι, της βάζω την πιπίλα, άλλες φορές την κρατάει μέχρι να κοιμηθεί άλλες όχι..Οπότε της την πάιρνω κι εγώ..Αλλά μες στον ύπνο της βάζει το δαχτυλάκι στο στόμα...Ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορεί να βγουν στραβά τα δοντάκια της και ότι είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβεται... :(:( Ευτυχώς δεν το κάνει μες στην ημέρα...Αλλά δεν μπορώ να της το κόψω κιόλας!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ περιμένω πώς και πώς να βρει τον αντίχειρά της να πιπιλάει για να αφήσει και λίγο το στήθος κι εσύ θες να το κόψεις? :silly:

Πέρα από την πλάκα...δε νομίζω να υπάρχει θέμα με στραβά δοντάκια.

Δηλαδή αν μασάει τα διάφορα μασητικά ή την πιπίλα δε στραβώνουν τα δοντάκια και στραβώνουν μόνο αν μασάει τα δαχτυλάκια του?

Εγώ θα τον άφηνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααααααχ τι θα κάνουμε???? Δημητρούλα μου καλή, δεν θέλω να του βάλω γαντάκια γιατί το θεωρώ λιγάκι σκληρό για το μωρό.. Θα θέλει, δεν θα μπορεί, θα εκνευρίζεται και θα μασάει και το γάντι.. Δεν θέλω καθόλου να τον βάλω σε αυτή τη διαδικασία.. Μπεμπούλα μου, πιπίλα με τίποτα. Του την έβαζα και την έφτυνε βήχοντας λες και του έβαζα πετρέλαιο.. Εμένα δεν το κάνει καθόλου στον ύπνο. Μόνο μέχρι να κοιμηθεί. Μετά το βγάζει μόνος του. Αλλά όλη μέρα τσούκου τσούκου, του δίνει και καταλαβαίνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ..ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΙΛΟΨΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΝΤΙΣΑΛ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΝΤΕΠΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΣΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣΕΛΑΚΙ ΑΝ ΒΡΩ ΦΩΤΟ ΘΑ ΒΑΛΩ Ν=ΒΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥΝΤΙΣΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 2 ΠΙΠΙΛΕΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΤΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΥΛΑΜΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΨΙΝ ΣΤΡΑΒΩΜΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗΤΟ ΕΚΝΑΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοειται οτι ειναι σκληρο! Ασε που ο δικος σου ειναι αρκετα μεγαλος για να κρατησει γαντακια! Κοιτα πρεπει να εισαι προετοιμασμένη! Μπορει να δημιουργήσει προβλημα στα δοντια αλλα μπορει και οχι. Μπορει να μεινει ατροφικο το δαχτυλακι του αλλα μπορει και οχι. Παιζει ρολο η χρηση που κανει. Η ανιψια μου που και αυτη εχει δαχτυλο στο στομα φαινεται απο τωρα οτι θελει σιδερακια(ιδια ηλικια εχουν). Δεν ειναι μονο οτι βαζει το δαχτυλο και το πιπιλαει, το μαγκωνει στον ουρανισκο με αποτελεσμα τα πανω δοντια εχουν βγει προς τα εξω. Εκεινη το εβαζε και περισσοτερο στο στομα. Ο Δημητρακης μολις θελει να κοιμηθει το βαζει και μετα βγαινει απο μονο του! Το προφανες που μπορεις να κανεις κατα τη διαρκεια της ημερας ειναι τα χερια του να ειναι συνεχως απασχολημενα ετσι ωστε να ξεχνιεται. Παντως να ξερεις δυσκολα κόβεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...