Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ,ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ,ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ! Η ΠΗΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 25/04/10 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ Ή ΣΤΗ ΓΑΙΑ!

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελα μου.Δεν εχω γεννηση η ιδια στο Γαια αλλα γεννησε εκει του παιδιατρου μου η γυναικα απο αυτα που μου ειπε καταλαβα οτι εμειναν πολυ ευχαριστημενοι.Σου ευχομε ενα πολυ καλο τοκετο και ενα πολυ γερο μωρακι :) .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣
    • Όλα καλά, δόξα τω θεω! Έγινε και η βάφτιση!! Καλά είμαι με την εγκυμοσύνη, εδώ και μερικές μέρες έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά και δεν βολεύομαι πουθενά, κουράζομαι πολύ!! Τέτοια κοιλιά είχα στην Αργυρω στον 9ο, μη σου πω και πιο μικρή.. όλα καλά όμως!!! Αυτό έχει σημασία.  η μικρούλα μας και εμάς μεγαλώνει κάθε μέρα αλλάζει πάρα πολύ, καταλαβαίνει τα πάντα και λέει μερικές λέξεις!! Είμαστε ακόμα διακοπές, την άλλη βδομάδα γυρνάμε και ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για την άλλη μικρούλα μας που θα έρθει πρώτα ο θεός Απρίλιο!! Πως τα πάτε εσείς;
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κι εμείς τα avent philips χρησιμοποιούμε απ την αρχή! Είχα πάρει αυτό το σετ και στην αρχή είχαμε το μικρό, και τα 2 μεγάλα μετά τον 3ο μήνα αν θυμάμαι καλά, και τα χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα! Δοκίμασες να αλλάξεις τη θηλή στα philips ? επειδή κι εγ΄ω θυμάμαι ότι το σετ ερχ΄οταν με το μέγεθος 0+ και είχα παραγγείλει το 0, το πιο αργό δλδ, και είχα επίσης δοκιμάσει και τα μεγέθη 1,2,3 μέχρι να καταλαβω ποια ροή τον βόλευε καλύτερα. Εκτ΄ος απ τα Philips, το πρώτο τριμηνο είχαμε δοκιμάσει κι ένα της Dr Browns το οποίο τον βόλεψε εξίσου. Τα Dr Browns βγαίνουν και σε διαφορες εκδοχές Narrow και Wide Mouth, βέβαια δε ξέρω πως να το αξιολογήσεις αυτό (ισως ο/η παιδιατρος;). Αλλά γενικά παραμένουμε μέχρι και σήμερα πιστοί στη Philips!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...