Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσαρες βοηθεια!ειμαι σε απογνωση!!!!!!!


newmama

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.εχω γεννησει εδω και 4 μηνες,στην εγκυμοσυνη πηρα πολλα κιλα και αυτα ηταν 25.εχω χασει τα 14 και εχω κολλησει σε αυτα ουτε βαζω αλλα ουτε και χανω,τι να κανω?εχει καμια σας καμια διαιτα?η ανεβαστεμε λιγο γιατι ειμαι ψυχολογικα χαλια,βλεπω το σωμα μου και τρελενομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γυμναστικη σε συνδυασμο με την υγιεινη διατροφη ...ειναι το ιδανικοτερο! αν δεν μπορεις να αφιερωσεις χρονο για γυμναστικη, προτιμησε "εξυπνους τροπου" πχ παρα ανσανσερ σκαλια, περπατημα μαζι με το καροτσι...

κοψε το φαγητο της νυχτας επισης! βοηθαει πολυ και πινε οσο πιο πολυ νερο μπορεις...ειδικα πριν το φαγητο!!!

καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου..ε ξερω αν εχεισ μπει στο θεμα μανουλεσ ου οκτωβρη...εμεισ επειδη το συζηταμε και εγω εχω να χασω 11, προσπαθουμε μερικες απο εμας και δεν εχουμ δει ακομα αποτελ..εγω ας πουμε κανω διατροφη 6 βδομαδες και εχω χασει 1 κιλο!!!

λενε και ακουγεται οτι ακομα οι ορμονες δεν εχουν παει στη θεση τουσ γι αυτο παιδευομαστε αλλα θα παρουμε μπρος..λεεει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν θες, μπες στο ποστ "Θέλετε να κάνουμε το τέλειο κορμί;". Μαζευόμαστε εκεί και γράφουμε τι φάγαμε την προηγούμενη μέρα! Πίστεψέ με, βοηθάει!!! Όταν τρως χωρίς να δίνεις αναφορά, τότε είναι πιο εύκολο να πέσεις σε παρασπονδίες. Ενώ αν ξέρεις ότι θα γράψεις τι έφαγες, τότε θα ντραπείς να φας ανεξέλεγχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και από μένα! Κι εγώ 25 πήρα στην εγκυμοσύνη και τώρα, ύστερα από 9 μήνες, μου έχουν μείνει 4. Αλήθεια, θηλάζεις ακόμα? Εάν ναι, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Θα ήταν κρίμα να σταματήσεις να τρως γιατί θα επηρεαστεί το γάλα σου. Εκτός αυτού, με την καύση λίπους, απελευθερώνονται τοξίνες στο γάλα και είναι κρίμα να επιβαρύνεις το παιδάκι σου με αυτό.

Εγώ όσο θήλαζα ξεκίνησα χαλαρό γυμναστήριο στα curves που είναι μόνο για γυναίκες. Νομίζω μου έκανε καλό, κυρίως στη βελτίωση της κυκλοφορίας μου αλλα και στο να δραστηριοποιηθούν και πάλι κάποιοι μυες που ήταν σε απόλυτη απραξία σε όλη την εγκυμοσύνη. Αναζωογονείσαι!

Κόψε εντελώς γλυκά και αναψυκτικά, βάλε τον μάρσιππο και βγαίνε βόλτες με το λουλουδάκι σου! Να δεις τι καλά θα πέσουν τα ψωμάκια και κοιλίτσες :laugh: Εγώ δεν έκανα καμια σημαντική προσπάθεια ακόμα και, είδες, έμειναν 4. Βέβαια αυτά φεύγουν πιο δύσκολα από όλα τα αλλά μετά το τέλος του θηλασμού, μπορείς να κάνεις και μια καλή δίαιτα από διατροφολόγο και να ρθεις τελείως στα ίσα σου :laugh: Φιλιά και καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδα να σε ρωτησω κατι αδιακριτο?ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις?

αν ησουν πχ 60 και εγινες 85 κανε υπομονη και σιγα σιγα θα φυγουν μην τρελενεσαι!!θηλασε το παλικαρι σου και μετα ξεκινας σοβαρη διαιτα.μεχρι τοτε απλα προσεχε μην τρως πολλα λιπαρα και φαγητο τη νυχτα.

Αντε χαζουλα ,μην απογοητευεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ γλυκια μου και εγω ετσι ημουν..και λεω ημουν όχι γιατι εχασα τα κιλα που μου εμεινα αλλα επειδη το δουλεψα στο μυαλο μου!!!

εμεινα εγκυος στα 54 κιλα , πηρα 19 ολοκληρα, με τη γεννα εχασα τα 10 κι τωρα ειμαι στα 59..μου εχουν μεινει 5 ακομα..αρχισα διατροφη συγκεκριμενη πριν από 5 εβδομαδες και εχασα μονο 1.5 κιλο..και να φανταστεις ότι ειμαι από αυτες που χανου ν κιλο αν δε φαω δυο βραδια..χρειαζεται ενα εξαμηνο για αν αρχιζει το σωμα να επανερχεται σιγα σιγα..

χρειαστηκαν 9 μηνες για να παρεις κιλα δε γινεται να τα χασεις σε 4!!

σκεφτομαι ομως ποσα σημαντικα πραγματα εκανα αυτο το χρονο..πόσο σημαντικο ειναι το παιδι μου και ξεχναω ότι από 27 πλεον φοραω 30 νουμερο στο τζην!!!

δουλεψε το στο μυαλο σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...

γεια σας κοριτσια ειχα ανοιξει αυτο το θεμα πριν 5 μηνες.τωρα μου εχουν μεινει μονο 7 κιλα.δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο,απλως μετα τις 6 το απογευμα δεν τρωω τιποτα.αρχισα κ αισθανομαι πολυ διαφορετικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω κοπελα μου εχω κολησει στα 4 κιλα και δε λεν να φυγουν! Ωρες ωρες τρελαινομαι! Σκεψου οτι θυλαζω αποκλειστικα κι επειδη εχουμε αλλεργεια εχω κοψει κι ολα τα γαλακτοκομικα! Στην τελικη σκεφτηκα να παω σε διατροφολογο αν δεν τα εχω χασει σε 2 μηνες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΗΡΑ 15 ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 12 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕ ΜΗΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΗΞΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΜΑΠΙΝΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΑ 3 ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΜΟΥΝΑ 55 ΚΙΛΑ ΘΗΛΑΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΙΛΣ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΦΥΓΑΝ ΑΠ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ 2 ΚΙΛΑ ΣΕ 4-5ΜΕΡΕΣ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΑΣ.ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...