Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ....ΑΧ!ΒΟΗΘΕΙΑ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΟΩΡΡΗΞΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ...ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :kiss:

Δημοσίευση

Κοίτα κι εμένα η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση και κάμψη, αλλά κανένας γιατρός δεν μου έχει αναφέρει ότι υπάρχει δυκολία στη σύλληψη(μάλιστα ήδη έχω μωράκι και μάλιστα η σύλληψη έγινε ευκολότατα)το μόνο που μου είπε ο γυναικολόγος μου είναι οτι μπορεί καμμιά φορά να πονάω κατα την ερωτική επαφή...Εσένα σου το έχει πει κάποιος γυναικολόγος αυτό?Πάντως γενικά μην έχεις αγχος με το θέμα της εγκυμοσύνης, γιατί τότε σίγουρα δυκολεύουν τα πράγματα.

Δημοσίευση

Min se agxwnei i opisthia klisi mitras marinaki.Se mia paleoteri episkepsi sto gunaikologo mou eixa diagnwsthei kai egw me opisthia klisi.

Apo osa exw diavasei auto den epireazei tin sullipsi..egw meta apo 3 mines prospatheia emeina egkuos!

http://www.predictor.be/gr/pregnancy/faq/index.asp

S auti ti selida mporeis na diavaseis kati sxetiko me to erwtima sou..

Oso afora twra to test owrixias,isws na to xekinises arga kai i mera owrixias na eixe perasei.Apo tin alli ex oswn gnwrizw owrixia den sumvanei panta kathe mina..Gi auto min anisixeis kai prospathise na apolamvaneis agkalitses me tin agapi sou...Suntoma tha rthei kai to mwraki! :)

Δημοσίευση

AKOY NA ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ?ΛΕΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ.ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ,Ε?ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΕΙ.ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ 2 ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

Δημοσίευση

Καλησπερα Μαρινακι,

κ εγω εχω μητρα με οπισθια κλιση, συμφωνω με τις κοπελες που σου εχουν απαντησει ηδη....δεν υπαρχει προβλημα στο να μεινεις εγκυος....κ εγω αμεσως επιασα, ασχετα αν η εγκυμοσυνη δεν προχωρησε...

Ειχα διαβασει στο διαδικτυο οτι βοηθαει η σταση, να ειναι ο αντρας απο πισω...κ οταν ολοκληρωνει να μενεις εκει, βαζοντας ενα μικρο μαξιλαρακι στην κοιλιτσα σου, για να την σηκωνεις λιγο. Τι να σου πω....ισως να ειναι κ βλακειες αυτα....εδω βλεπεις αλλες κοπελες, σου λενε, ποτε δεν εμεινα στο κρεβατι, επιασα.....αλλες, εκανα μπανιο κατευθειαν...επιασα....ολα τυχερα ειναι.....καλη τυχη λοιπον σου ευχομαι....

(εγω παντως οταν εκανα τη σταση αυτη....επιασε....) :kiss::kiss:

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ Konstans....να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση? αν θελεις απαντας...δεν προχωρησε η εγκυμοσυνη λογω μητρας?γιατι μου εχουν πει οτι ειναι δυσκολοι οι πρωτοι 3 μηνες μεχρι να παρει κλιση το μωρο..συγνωμη αν ειμουν αδιακριτη!!!

Δημοσίευση

εχω μια φιλη μου που εχει οπισθια μητρα και της συμβουλεψε ο γιατρος της να προτιμα στασεις μπρουμητες καθως και να στεκεται για λιγη ωρα μπρουμητα μετα την πραξη ( συγνωμη δεν ηξερα πως να το πω ;;; δεν πιστευω να με παρεξηγησατε ;; )

Δημοσίευση

marinaki1976 έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ Konstans....να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση? αν θελεις απαντας...δεν προχωρησε η εγκυμοσυνη λογω μητρας?γιατι μου εχουν πει οτι ειναι δυσκολοι οι πρωτοι 3 μηνες μεχρι να παρει κλιση το μωρο..συγνωμη αν ειμουν αδιακριτη!!!

οχι....η εγκυμοσυνη μου διεκοπη για αλλο λογο....Παντως, αυτο για τους 3 πρωτους μηνες...το εχω διαβασει κ εγω....αλλα λενε, οτι ειναι πολυ σπανιο φαινομενο να μη "γυρισει" η μητρα στους πρωτους μηνες....

Μην τα σκεφτεσαι αυτα...κ μην αγχωνεσαι....πιστεψε με....δηλητηριαζεις το μυαλουδακι σου κ δεν κανει....εσυ κανε τις αγκαλιτσες σου με τον καλο σου κ ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της.... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

marinaki1976 έγραψε:

μου δινεις δυναμη Konstans σε ευχαριστω γλυκεια μου :kiss: οσο για εσενα βικυ2 τι να παρεξηγησω?ετσι εχουν τα πραγματα χα χα...ευχαριστω θερμα :kiss::kiss:

να εισαι καλα :kiss::kiss: και σε εσενα και μην ακους τιποτα !! αλωστε υπαρχουν πολλες στασεις μπρουμητες χαχαχαχα !!!!

Δημοσίευση

Αγαπητή φίλη, κι εγώ όπως και οι 4 στις 10 γυναίκες σύμφωνα με τον γιατρό μου, έχω κλίση στη μήτρα μου. Μάλιστα 2 γυναικολόγοι μου το επιβεβαίωσαν και μου είπαν οτι αυτός έιναι και ο λόγος που πονάω πολύ κατα την περίοδο. Όταν γεννήσω με το καλό μου είπαν, επειδή η θέση της μήτρας αλλάζει, μειώνονται και οι πόνοι περιόδου.

Όσον αφορά στη σύλληψη, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς καθόλου, εμένα κανένας γιατρός δεν μου είπε οτι αυτό θα με δυσκολέψει στη σύλληψη και τάρα δόξα το Θεό, διανύω τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης. Η σύλληψη έγινε με την πρώτη επαφή που είχα με τον άντρα μου χωρίς προφυλάξεις, οπότε μην αγχώνεσαι (το άγχος είναι κακός σύμβουλος). Θα δεις που όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

μην αγχωνεσαι καθολου,εγω εχω οπισθια κλιση,και της αδερφη μου τελειως αναποδη,εντελως!το μονο προβλημα μας ειναι ο πονος κατα την επαφη,δεν υπαρχει θεμα συλληψης,αν και γω εχω ακουσει για μπρουμητη σταση ισως να μας βοηθαει,και τα ποδια ψηλα για 20 λεπτα ,αυτα μου πε η δικη μου γυναικολογος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...