Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία.

Είμαι στην 26η βδομάδα και δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφορά στο στήθος μου.

Εχει μεγαλώσει ελάχιστα και η μόνη διαφορά είναι οτι έχουν σκουρίνει λίγο οι θηλές μου.

Δεν ξέρω αν μεγαλώσει και αλλάξει αργότερα αλλά θεωρούσα έπρεπε να δω κάποια διαφορά σημαντική όλο αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι άρχισα να ανησυχώ μήπως δεν παράγω γάλα και δεν μπορώ να θηλάσω.

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ,σύμφωνα με την δική σας εμπειρία.

Δημοσίευση

kalimera anna mou.. kat arxin 8a ithela na min exeis apolitos kamia amfivolia apo twra gia to an mporeis na 8ilaseis:) Oles oi manounes mporoun na 8ilasoun estw kai gia ligo me mikroterh i megaliterh prospa8eia kai 8a eimai panta edw gia boh8eia san melos to syndesmou thilasmou elladas :) Einai poly nwris gia na exeis gala..i galouxia ksekinaei ousiastika 2-3 meres meta thn genna. Tote 8a deis kai ousiastikh diafora sto sti8os sou:) Sou to leei ayto mia gynaika me arketa mikro sti8os. 8a arxiseis na blepeis isos stagonitses diafanou igrou an pieseis to sti8os sou alla de simainei oti exeis idi gala. Opote den iparxei kanenas logos anisixias apo twra gia ena tetoio 8ema:) tha xarw an mporo na sou liso opoiadipote aporia sou:) kali synexeia kai me to kalo na erthei to moraki sou:)

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ για την απάντηση σας.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται θα ήθελα το aerico (σαν μέλος του συνδέσμου θηλασμού Ελλάδος) ή όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει να μου απαντήσει στο εξής:

H αδερφή μου θήλαζε την ανηψούλα μου 6 1/2 μήνες.Δύο βδομάδες τώρα που έχει σταματήσει να θηλάζει είναι δεμένη με επίδεσμο και την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 2 χάπια Dostinex.

Στο διάστημα των 2 εβδομάδων κάνει μασάζ στο στήθος σε κάποια γρομπαλάκια που τις έχουν παρουσιαστεί και όντως αυτά έχουν μαλακώσει και μικρύνει κατά πολύ.

Ο γιατρός της είπε όταν θα βγάζει τον επίδεσμο να μην ζουλίξει καθόλου τις ρώγες γιατί τότε θα της ξαναβγεί γάλα και όλη η διαδικασία που κάνει εώς τώρα θα είναι ανούσια.

Προχθές όπως έβγαλε τον επίδεσμο και έκανε πάλι μασαζάκι στα σημεία που έπρεπε βγήκε πάλι γάλα,όχι διάφανο,κανονικό γάλα.

Έχετε να μου προτείνεται κάτι ή θα ήταν καλό να κάνει και έναν υπέρηχο μήπως φανεί κάτι?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ! ΘΗΛΑΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΘΟΣ (ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ) ΘΗΛΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ! 13 - 14 ΜΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!!! ;)

Δημοσίευση

εγω δεν μπορω να λυσω ακομα καμια απορια αφου ειμαι εγκυος!

αλλα θα ελεγα στην aeriko να μας βοηθησει με περισσοτερες γενικες πληροφοριες για το θηλασμο αλλα και με λεπτομεειες ή εδώ ή να ανοίξει ένα νεο θεμα. αξιζει τον κοπο νομιζω για ολες εμας τις ασχετες ακομα μανουλες.

Δημοσίευση

koritsia kalimera:) molis diavasa tis apantiseis sas giati ka8os eimai manoula kai i idia o xronos einai periorismenos... Tha xarw poly an exw tis gnwseis kai mporo na boi8iso opoiadhpote manoula sxetika me ton thilasmo.. perimenw pm me erwtiseis h provlimatismous...Anden mporo egw na apantiso 8a sas parapempso se eidikh symbolou 8ilasmou.

Anna mou distixos de mporo na apantiso sthn erwthsh pou afora ton tropo apo8ilasmou tis aderfhs sou..giati emeis ston syndesmo protimame fysikes methodous apo8ilasmou ean einai efikto fysika kai den yparxei viasini logo kapoiou problimatos.. Empirika mono 8a sou po.. oson afora ta grompalakia oti sthn diki mou periptosi pou eixa kapia sthnarxi tou 8ilasmo epidi eixa pa8ei mastitida den itan anisixitika...perisotero enoxlitika gia mena 8a elega giati ta eixa sthn masxali..Epidi omos den prepei na paizoume me tetoia 8emata de tha itan kako ena iperixografima i na episkeftei kapoion giatro..kai gia boh8i8ei kai giana tis fygei i idea:)

kalimera se olous:)0

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...