Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

GEIA SAS KORITSAI.. TIS PROALLES HMOUN SE MIA PAREA KAI SUZHTAGAME GIA TIN MPEMPA POU THA MAS EPEISKEFTHEI SE LIGOUS MHNES :) MIA KURIA LOIPON POU EXEI MEGALWSEI 2 AGORIA MOU EIPE PWS THA PREPEI APO TWRA MIA FORA THN MERA NA VAZW SE VAMVAKI OINOPNEYMA KAI NA TO PERNAW GYRW APO THN THILI WSTE NA SKLIRINEI H PERIOPXH KAI NA MHN ANTIMETWPISW PROVLIMA ME ERETHISMOUS KATA TIN PRWTH PERIODO TOU THILASMOU..

EXETE AKOUSEI KATI TETOIO?? PROSWPIKA "FOVAMAI" LIGO NA TO KANW.. THELW NA RWTHSW GYNAIKOLOGO-PAIDIATRO, ENA GIATRO TELOSPANTWN..

Δημοσίευση

Μη βαλεις τίποτα. Αυτά τα έκαναν οι γιαγιάδες μας και δεν κάνει γενικότερα. Όχι σαπούνια και όχι οινόπνευμα. Θα φύγει η υγρασία της περιοχής και θα κάνεις ραγάδες πιο εύκολα. Αν βάζεις το παιδί σωστά στο στηθος σου όποια ραγάδα και να κάνεις θα φύγει σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προμηθευτείς μια κρέμα λανολίνης και να την έχεις για ώρα ανάγκης.

Και η πιο φιλική συμβουλη που μπορώ να δώσω, είναι να διαβάσεις όσα περισσότερα γίνεται για τον θηλασμό όσο είσαι έγκυος γιατί μόλις με το καλό έρθει το παιδάκι σου θα ακούσεις τόσα πολλά για τον θηλασμό που κάτι τοσο απλό θα γίνει πολύπλοκο και δύσκολο. Όπως θα κατάλαβες όλοι έχουν κάτι να πουν πάνω στο θέμα ακόμα και αν δεν έχουν την παραμικρή γνώση.

Δημοσίευση

Όχι δεν πρέπει να βάζεις τίποτα.

Το οινόπνευμα θα ερεθίσει την περιοχή και αντίθετα θα κάνει ζημιά διότι θα αφαιρέσει τη φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας.

Όταν με το καλό γεννήσεις μπορείς να παρεις μια ειδική κρέμα purelan λέγεται η οποία βοηθά αν ερεθιστούν οι θηλές σου.

Επίσης μπορείς όταν γεννήσεις όχι κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να βγάζεις λίγο γαλατάκι και να απλώνεις στις θηλές σου.

Τέλος να αφήνεις εκτεθειμένο το στήθος σου χωρίς σουτιέν κατα τη διάρκεια της ημέρας και αυτό όμως μόλις γεννήσεις.

Μην αγχώνεσαι η φύση έχει προνοήσει και σ'αυτό!

Δημοσίευση

EXEIS DIKIO ATHINA... O KATHENAS TOSOUS MHNES POU EIMAI EGGUOULA LEEI OTI THELEI.. fYSIKA KAI DEN EKOLOUTHW KAMIA "SUMVOULI" AN PRWTA DE MILISW ME KAPOION UPEUTHYNO.

OSO GIA TON THILASMO THEWRW PWS EINAI POLI SHMANTIKO GIA TO MWRAKI KAI THELW NA TO KANW OSO PIO SWSTA MPORW GIA NA EINAI EUXARISTOS KAI GIA MENA ALLA KAI GIA TO VREFOS, MOU EXOUN SYSTHSEI ENA VIVLIO TO OPOIO SYNODEYETAI ME DVD TO OPOIO KAI THA AGORASW.

OPOIA KOPELA ENDIAFERETAI MPORW NA THS PW POIO EINAI, NOMIZW MESA APO TO MAMMY TO EIXE ANAFEREI MIA KOPELIA PALIOTERA KAI TO EIXA SHMEIWSEI..

Δημοσίευση

Μου το είχε πει και μένα ένας παιδίατρος αυτο και μου έκανε εντύπωση που μου το είχε προτείνει. (Το είχα πετάξει και στο φόρουμ παλιότερα για να δω απο αντιδράσεις)

Πάντως η μαία (από το κέντρο Θηλασμού του Έλενα) που με βοήθησε δε μου είχε πει κάτι τέτοιο.

Και εγώ Λανολίνη έβαζα και μετά τπτ.

Ο σωστός θηλασμός είναι η λύση.

Πάντως αν αποφασίσεις να το κάνεις, μην ξεχάσεις να μας πεις αν είχες αποτέλεσμα.

Δημοσίευση

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ! ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΓΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΘΗΛΕΣ! ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...