Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Στις πόσες μέρες καθυστέρηση είσαι κορίτσι μου ; συνήθως το αίμα δύσκολα να γίνει κάποιο λάθος αλλά αν δεν σου έρθει πήγανε να κάνεις άλλη μια χοριακη σε άλλο μικροβιολογικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις  εγω αυτά τα τεστ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου να σου πω την αλήθεια εγώ παίρνω τις ταινίες τις θεωρώ πιο αξιόπιστες 
    • @Eir_ma καλησπέρα  κορίτσι και σε όλα κορίτσια της ομάδας!!! Και εγώ είμαι ερείπιο  νιώθω τις τελευταίες μέρες η μπέμπα  έχει μεγαλώσει πολυ κ έχω βαρύνει τραγικα.. το βράδυ  πονάει πολύ η μεση  και η πλάτη.. πρέπει να έχω και συσπάσεις γιατί πετρωνει συχνά η κοιλιά... για καουρα μην μιλήσω  φωτιά.. σήμερα είμαι  38 συν 5 και έχω  πιθανή ημερομηνία τοκετού  5/11 . Να χαίρεσαι την κορούλα  σου την σκορπινουλα και εγώ Κυριακή έχω γενέθλια  !!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε;  @almira μου ναι εδω στην αναμονή και όσο κοντεύουν οι μερες έχω αγχωθεί περισσότερο ενώ αρχικά ήμουν χαλαρή τωρα με τρώει η αγωνία.. Χθες περασα άσχημα γιατι έπαθα κατι σαν κόλικο εντέρου δεν ξέρω αν ήταν από την προγεστερονη που επηρεάζει το εντέρο πολύ πιθανόν να ήταν από αυτο.  Και γενικά σήμερα πάνε κ έρχονται κατι μικρο ενοχλήσεις λες και θα μου έρθει περίοδος και που κ που τσιμπιες κ τραβηγματα.. Ξέρω οτι ειναι από τα φάρμακα είναι αλλα γενικά δεν μπορώ να πω οτι εχω ιδιαίτερα συμπτώματα.  Αναρωτιέμαι πολύ πάντως τι να γίνεται εκεί μέσα... 
    • Βρε κορίτσια μόνο η δικιά μου δεν γυρνάει γύρω γύρω? Εδώ προσπαθεί να βάλει το πόδι στο στόμα και όπως το σηκώνει βρίσκει στην κοιλια της και δεν φτάνει. Όταν κάθεται την παιρνει το βάρος μπροστά. Μου είπαν βέβαια πως παίζει ρόλο που είναι και λίγο παχουλοκομψη. Μεθαύριο θα πάμε για εμβολιο και θα ρωτήσω τον γιατρό. Ο γιος μου από 5 μηνών καθόταν κανονικά.Το ξέρω πως κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό αλλά δεν παύει μια νοητή σύγκριση να την κάνω.
    • Κορίτσια καλησπέρα. Είχα χαθεί από το forum για πολύ καιρό. Εύχομαι να είστε όλες καλά να έχουμε πολλές νέες μανούλες με το καλό να γεννήσουν αυτές που ήδη περιμένουν. Να πάρουν γερα  μωράκια στην αγκαλίτσα τους 🙏🏼🙏🏼 Ας πάμε λοιπόν στο θέμα μου. Τελευταία περίοδο 25 σεπτεμβρίου  Εδώ και τέσσερις πέντε μέρες νιώθω αρρωστη δεν έχω κουράγιο για τίποτα πονάει πολύ το στήθος μου και τα δύο και βάζω θερμόμετρο και έχω συνεχώς 37 με 37, 3  Έτσι λοιπόν είπα να κάνω ένα τεστ την παρασκευή πήρα τα clear blue αυτά που είναι με τις δύο γραμμούλες στο κέντρο ελέγχου η μία και άλλη αν είναι θετικό  Έκανα το πρώτο αχνή γραμμή πολύ άχνη έπρεπε να βγάλεις τα μάτια σου για να τη δεις κάνω το δεύτερο την επόμενη μέρα σάββατο λίγο πιο έντονη αλλά πάλι έπρεπε να βγάλεις τα μάτια σου για να τη δεις 😂😂😂 το λέω στη γυναικολόγο μου λέει χοριακή τη δευτέρα. Κάνω το clear blue το ψηφιακό το απόγευμα του σαββάτου δεν είχα φυσικά ήταν μία σταγόνα οπότε μου βγαίνει αρνητικό λέω αφού δεν είχα ούρα καθόλου ήταν και απόγευμα για αυτό μάλλον!!!  Δεν άντεξα όμως ανυπομονή την κυριακή το πρωί κάνω άλλο ένα  ψηφιακό που δεν βγάζει πόσων εβδομάδων είσαι απλά βγάζει +/- .... Και μου βγάζεις σταυρό τρελάθηκα λέω είμαι έγκυος το στέλνω στη γυναικολόγο μου μου χαμογελάει και μου λέει ξεκινάς αντιπηκτικές ενέσεις λόγω του ότι είχα αποβολή πριν καιρό και επειδή είμαι 39 χρονών προληπτικά και μου ξεκινάει και προγεστερόνη εφόσον μου λέει είναι θετικό θετική θα ναι  και χωριακή αύριο. Αμ δεν ξέρω δίνω αίμα περιμένω τα αποτελέσματα παίρνω τηλέφωνο λέω okay θα ναι χαμηλή αλλά θα είναι σίγουρα θετική και μου λένε είναι 1,8 αρνητική παθαίνω ένα σοκ!!!  Η θερμοκρασία λοιπόν κορίτσια μου συνεχώς 37 μέτρια 37 και 3 μία αντωνία συνεχόμενη φούντωση ιδρώνω ξεϊδρώνω δεν ξέρω τι έχω καταμπερδευτεί κατά βάθος πιστεύω ότι δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου... Βέβαια γυναικολόγος μου είπε το το λαμβάνουμε ως αρνητικό σταματάω προγεστερόνη και αντιπηκτικές και περιμένω περίοδο.  Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως εγώ μέσα μου πιστεύω ότι κάτι κάτι έχει γίνει λάθος.  Υπάρχει κάποια παρόμοια εμπειρία κάποιο κορίτσι να έχει ακούσει κάτι σε κάποιο κορίτσι να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο να έιχε  αρνητική χοριακή αλλα θετικά τεστ το τέλος να επικράτησαν τα θετικά 😇🙂❤️???  Θα χαρώ πολύ να δω απαντήσεις σας!! Σας φιλώ όλες και σας δίνω μία μεγάλη αγκαλιά και ελπίδα να έρθουν τα καλύτερα!!! ❤️❤️❤️❤️ Αυτό αυτό το τεστάκι έκανα την κυριακή το πρωί με μπόλικα πρωινα ούρα έρχεται σήμερα η χοριακή να με απογοητεύσει με το αρνητικό της
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...