Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πηγα στο νοσοκομειο με βρηκε 4μιση εβδομαδων.Μετα απο 2 εβδομαδες πηγα στον γιατρο μου.Οταν πηγα στον γιατρο και μου εκανε το 1ο μου υπερηχο μου ειπε οτι ημουνα 8 εβδομαδων ενω με την ΠΗΤ και τον κυκλο βγαλαμε οτι ημουνα 6 με 6μιση εβδομαδων.Αν θεωρησουμε οτι ο γιατρος ειδε καλυτερα τοτε θα ηταν σα να συνελαβα πανω στην περιοδο!!!! :dry:

Τελικα ποσο ειμαι?????Πρεπει να το ξανασυζητησω στο επομενο υπερηχο που θα ναι και πιο μεγαλο να δουμε...Εκτος αν περιμενω διδυμα !!!! ΑΧ Θεε μου και εχει κ ιστορικο ο αντρας μου :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Μαριέττα μου όσο να είσαι (και όσα μωράκια να έχεις στην κοιλίτσα xa...xa ) σου σου εύχομαι μια υπεροχη εγκυμοσύνη .......Πιστεύω βεβαια ότι στον άλλο υπέρηχο θα σου πει ακριβώς ...Αλλα καλά είναι να λες στο γιατρό σου αυτό που απασχολεί πάντα!!!!!

Δημοσίευση

Καταρχας καλημερα σου και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη :) .Λοιπον θα σου πω τι γινετε επειδη το περασα και εγω αυτο.Ο υπερυχος ειναι παντα με αποκλισης δλδ το εμβρυο αναλογα με τους γονεις (αν ειναι ψηλοι αν ειναι "βαρικοκκαλοι" κλπ) μεγαλωνει διαφορετικα στην καθε γυναικα.Για να το καταλαβεις καλυτερα εγω μερι να γεννησω της μικρης μου της μετραγαν το οστο στο ποδι και εβγαινε 2-3 βδομαδες παραπανω συμφωνα με τον υπερηχο.Τελικα οταν γεννηθηκε ηταν μολις 47 εκατοστα και 2800 αλλα απο οτι μου ειπε και ο παιδιατρος ειναι πολυ "δεμενα" τα οστα της και κατα πασα πιθανοτητα θα γινει ψηλη.Δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθησα αλλα ευχομε πολυ :) .Με το καλο γλυκια μου με το καλο.

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα!¨Όσο και άν είσαι μέλλουσα μανούλα εγώ εύχομαι ολόψυχα να ναι γερό η γερά..... αυτό έχει σημασία και να χεις μία πολύ πολύ καλή εγκυμοσύνη!!!!!!! :cheer: Το πρώτο σου παιδάκι είναι ? Εμένα με λένε Καρολίνα και έχω μία μπεμπούλα 8 μηνών.

Δημοσίευση

Ναι το 1ο :) ειμαι κ μικρουλα βλεπεις...σχετικα αχαχαχα κατω των 30 ανω των 20 ....Σας φωτισα τωρα αχαχ0αχ0αχα

Ετσι γουεντυυυυ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕ και ο Θεος μαζι μας!!!! Σε ολες τις εγκυες

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου κατ'αρχήν θελω να σου ευχηθώ να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα πολύ πολύ γερό μωράκι!

Θα συμφωνήσω με την moussa, εξαρτάται απο την ανάπτυξη του εμβρύου, γι'αυτό αν παρατηρήσεις όταν θα κάνεις διάφορες εξετάσεις όπως αυχενική-β'επιπέδου κλπ, θα σημειώνουν 2 πητ, 1 σύμφωνα με τον κύκλο σου και την άλλη σύμφωνα με την ανάπτυξη του εμβρύου!

Α, επίσης το θέμα αν είναι δίδυμη κύηση η όχι εξαρτάται απο την μητέρα, δηλαδ αν έχεις εσυ κληρονομικότητα μετράει, για τον άντρα σου όχι! Ο αντρούλης σου "ευθύνεται" μόνο για το φύλο του μωρού σου!!!

Φυσικά τίποτα δεν αποκλείεται...

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Μαριέττα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!! πάνω από όλα ένα γερό μωράκι να έχεις στην κοιλίτσα σου αυτό μετράει!!!! και εγώ είχα κάτι ανάλογο στην αρχή, άλλα έλεγε ο υπέρηχος και άλλες ήταν οι ημερομηνίες από την τελευταία περίοδο... πάντως ο γιατρός μου μου είπε ότι πάντα μετράνε την κύηση από την τελευταία περίοδο άσχετα με τις μετρήσεις του υπέρηχου γιατί αυτές μπορεί να παίζουν και μπορεί η σύλληψη να έγινε αργότερα ή νωρίτερα από ότι νόμιζες!!! οπότε πηγαινε σε ένα σαιτ στο ιντερνετ βάλε την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου σου και θα βρείς την ημερομηνία πιθανού τοκετου!!!

φιλιά πολλά!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...