Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΆνναΜαρία έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια και απο 'με΄να!!!!!!!

Τώρα με έχετε τρομάξει για τα καλά γιατί καθόλη την εγκυμοσύνη μου μέχρι τώρα ξαπλώνω ατελείωτες ώρες στο κρεβάτι βλέποντας τηλεώραση και είναι ανα΄σκελα!!!!!!!!!!! Δηλαδή έχω κα΄νει κακό στο μωράκι μου αφού δεν οξυγονεται καλά; Όλη σχεδόν την μέρα και την ΄νύχτα την περνάει ανάσκελα με τηλεώραση ή κανα βιβλίο σηκώνομαι μόνο για τα απαράιτητα και ελάχιστα!!!!!!!!!!!!Παναγία μου,δεν το ήξερα βρε κορίτσια και τώρα;λέτε να προκάλεσα βλάβη στο μωράκι μου; Παναγία μου βοήθα το μωράκι μας να είνια καλά!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

Καλά δεν υπάρχει καμία που να κοιμάται ανάσκελα; η μόνη είμαι; υπάρχει κάποια να μου απαντήσει γιατί έχω ανγχοθεί πάρα πολύ;

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kis :kiss::kiss: s:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ Κ ΣΤΙΣ ΤΡΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΥΠΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ . Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ .

ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

ΚΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΕΙΝΑΙ Κ Η ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΓΕΝΙΚΟΣ :blink::blink:

ΔΕΣ ΕΔΩ

http://www.mynewbaby.gr/articles/eisago ... tes_kueses

Δημοσίευση

αυτό είναι από το αρθράκι που μας πρότεινε η thena πιο πάνω!!! είναι πολυ κατατοπιστικό!!! ευχαριστούμε Thena!!!!

Από τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης είναι καλό να προσπαθήσετε να κοιμάστε στο πλάι. Το να είστε ξαπλωμένη στο πλάι με τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η πιο άνετη στάση για τον ύπνο σας όσο η εγκυμοσύνη θα προχωρά. Επιπλέον, η στάση αυτή θα καθιστά τη δουλειά της καρδιάς σας ευκολότερη καθώς η κοιλιά σας δε θα ασκεί πίεση σε σημαντικές φλέβες και αρτηρίες και δε θα δημιουργεί έτσι προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος.

Αρκετοί γιατροί, μάλιστα, θεωρούν ότι οι έγκυες θα πρέπει να κοιμούνται γυρισμένες προς την αριστερή πλευρά. Επειδή το συκώτι βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς αν κοιμάστε προς την αριστερή πλευρά, η μήτρα δε θα ασκεί έντονη πίεση σε αυτό το σημαντικό όργανο. Παράλληλα, το να κοιμάστε γυρισμένη προς την αριστερή πλευρά διευκολύνει και την κυκλοφορία του αίματος προς το έμβρυο, τα νεφρά αλλά και το συκώτι σας. Καλό είναι, βέβαια, να ρωτήσετε το γιατρό σας σχετικά με την καλύτερη δυνατή τοποθέτησή του σώματος σας όταν κοιμάστε.

Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε μήπως την ώρα που κοιμάστε γυρίσετε ανάσκελα ή πάρετε κάποια άλλη στάση που ίσως σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Την ώρα του ύπνου είναι πολύ λογικό να μετακινείτε το σώμα σας και φυσικά είναι κάτι που δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Άλλωστε, όσο θα μεγαλώνει η κοιλιά σας τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το να αλλάξετε στάση στο σώμα σας, χωρίς να το καταλάβετε. Προς το τέλος της εγκυμοσύνης, μάλιστα, ακόμη κι αν άθελά σας γυρίσετε ανάσκελα η δυσκολία στην κυκλοφορία του αίματος που θα προκληθεί θα σας προκαλέσει δυσφορία και θα ξυπνήσετε. Μπορείτε πάντως να προμηθευτείτε μαξιλάρια ειδικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης τα οποία θα σας βοηθούν να στηρίζετε το σώμα σας και να μην κάνετε ακούσιες αλλαγές στη στάση του σώματός σας.

Τα μαξιλάρια θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στο να βρείτε τη στάση που θα σας επιτρέπει να κοιμάστε όσο πιο άνετα γίνεται. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα μαξιλάρι για να στηρίζετε την κοιλιά σας ή να τοποθετείτε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας. Κάθε γυναίκα, βέβαια, βρίσκει και τον δικό της τρόπο να τοποθετεί και να στηρίζει το σώμα της ώστε να μπορεί να κοιμάται νιώθοντας όσο γίνεται λιγότερο το βάρος της κοιλιάς.

Δημοσίευση

vre koritsakia omorfa,sumfwnw apoluta me auta pou lete kai me ola auta pou diavazoume!pws einai dunaton omws na koimomaste 8 wres sunexomenes sto idio pleuro?egw to prospa8w kai ponaei olo mou to kormi..ftanw s'ena shmeio na mhn mporw na kounh8w apo ton pono.den ginetai!!!einai adunaton!!!eimai sthn 15h evdomada k kati hmeres,den exw koilitsa akoma,mikrh einai kai fovamai na koimh8w!enw mporw!den exw akoma duskolia me ton upno!den einai fovero??exw frikarei me auto to 8ema!kai na fantasteite vre koritsia pws pote den eixa idiaitera kalh sxesh me ton upno.pleon omws me enoxlei!mporw na koimh8w sto plai kai idiaitera sta aristera alla oxi sunexomena!me trelainei auto!mou aresei na koimamai kai anaskela!polu omws!ouf!ouf!

ola gia thn mhtrothta kai gia to plasmataki pou kouvalame!xalali!!!! :):)

Δημοσίευση

ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΤΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΠΑΤΙΕΤΑΙ Η ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΛΑΙ Κ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Δημοσίευση

uparxei kamia pou na exei mikrh koilitsa?egw exw mikrh koilitsa(einai san na exw stomaxi,tpt parapanw) kai me auta pou exw akousei fovamai na koimh8w kala.den me enoxlei tpt,mporw na koimh8w aneta se oles tis staseis alla den to kanw logw fovou.otan lete maksilari pou akrivws ta topo8eteite?einai eidika?8elw na koimh8w opws me voleuei!!!afou mporw!!! :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

εγω κοριτσια παντως και στην προηγουμενη και σε αυτην μεχρι πριν κανα-2 εβδομαδες κοιμομουν μπρουμητα αλλα μετα φουσκωσε η κοιλιτσα και με ενοχλουσε. τωρα κοιμαμαι στα αριστερα και ψυλομπρουμητα και παιρνω αγκαλιτσα ενα σκληρο μαξιλαρι για να ειμαι ψυλοσηκωμενη να μην πιεζεται η κοιλια μου και αλλοτε αναμεσα στα ποδια μου. οταν ξαπλωνω προς τα δεξια ομως με πιανει ενα πονακι κατω δεξια και το αποφευγω. τις τελευταιες εβδομαδες εγκυμοσυνης (στην προηγουμενη) κοιμομουν στον καναπε γιατι ακουμπουσα πισω και ενιωθα πιο σταθερη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...