Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.

Θέλω να ανοίξω και εγώ ένα θεματάκι γιατί έψαξα και δεν το βρήκα ,εκτός εάν δεν το πρόσεξα και σας ταλαιπωρώ να απαντήσετε.

Eίμαι στην 26η βδομάδα.Ο μπεμπάκος μου μέχρι τώρα κλοτσάει με τα ποδαράκια του συνέχεια χαμηλά.Ο γιατρός μου έιπε οτι μέσα στον 7ο μήνα λογικά πρέπει να έχει βάλει το κεφάλι κάτω.Τα μωράκια σας θυμάστε σε ποία εβδομάδα γύρισαν?Νιώσατε κάτι διαφορετικό την στιγμή εκείνη ή κάποιον πόνο?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΛ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΞΡΕΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΙΩΣΑΝ ΕΝΑ ΣΛΟΥΡΠ ΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ

Δημοσίευση

Αννούλα καλησπέρα...Κ η δικιά μου γύρισε στον 7ο μήνα,βέβαια κ πάλι ο γιατρός μου είχε πει οτι δεν είναι σίγουρο οτι θα παραμείνει εκεί μέχρι τέλους,τελικά όμως έμεινε!!

Κ όχι,δεν ένιωσα τίποτα απολύτως,απλά άρχισα να νιώθω κουνηματάκια κ πιο χαμηλα(που ήταν το κεφαλάκι)..

Με το καλό!!!!

Δημοσίευση

κι εμενα αρχες 7ου...ομως ξερω πααααααααααρα πολλες περιπτωσεις που τελευταια στιγμη γυρισε....

δεν ενιωσα τιποτα οτι γυρισε γιατι αρχες 7ου ειναι ακομη μικρουλικο!

απλα το υποψιαστηκα γιατι κατω-κατω χαμηλα ενιωθα...σπρωξιματακια απαλα...

Δημοσίευση

Αρχές του έβδομου πρέπει να γύρισε η δικιά μου μπέμπα.άρχισα ξαφνικά να νιώθω πολλές κλωτσιές στο στομάχι και λέω κάτι άλλαξε εκεί μέσα, κάποιος στριφογύρισε!!!!!Δεν είναι δεδομένο βέβαια ότι δεν θα ξαναγυρίσει, θα δούμε!!!

Δημοσίευση

καλημερα!

και τα δυο μωρα μου γυρισαν στον 7ο.Δεν θυμαμαι εβδομαδα,αλλα ηταν μεσα στις πρωτες 10 μερες του εβδομου. Παρολα αυτα ο γιος μου μεχρι και την 40η εβδομαδα ηταν ακομη ψηλα (41η τον γενησα). Η μικρη τωρα εχει κατεβει και βιαζεται να βγει,απο τα μεσα του 8ου αρχισαν οι συσπασεις.

Δεν ενιωσα τιποτα οταν γυρνουσαν.Μπορει να γυρισει και αργοτερα το μωρακι.

Με το καλοοοο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...