Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η αληθινή ζωή είναι έξω από το pc !


neni86

Recommended Posts

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα.

Τις δυο τελευταίες μέρες σας διαβάζω συνέχεια κορίτσια.

Τι πανικός,τι αποκαλυπτήρια,τι ψεύτικοι λογαριασμοί,τι κοπέλες που φεύγουν,αποχαιρετάνε,βγάζουν φώτο και αλλάζουν ψευδώνυμα!

Μήπως να ηρεμήσουμε λίγο;Ειδικά οι κοπέλες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης; :cheer: Μήπως να βρούμε τους παλιούς καλούς ρυθμούς;

Μην σας απασχολεί αν η Νέλλυ σας διαβάζει ή όχι,μην αναλώστε άλλο για το τι έγινε τότε,που γέννησε κ πως.Δεν ήμαστε εδώ για να κάνουμε τους δικηγόρους.Όποιος κοροιδεύει τους άλλους πρώτα τον ευατό του ξεγελά. :angry: Ίσως μια ιστορία που κάποιος ήθελε πολύ να ζήσει γράφτηκε εδώ,όπως ένα παραμύθι,ίσως απαραίτητα δεν έγινε από κακία αλλά από έλλειψη επικοινωνίας,φιλίας,ή κ εγώ δεν ξέρω τι άλλο. :unsure: Διαδύκτιο είναι,δεν τα λέτε με την κολλητή σας ή την μητέρα σας.Δεν ξέρω πως πήρα αυτό το θάρρος κ τα έγραψα όλα τούτα.Δεν είμαι ενεργό μέλος συνέχεια εδώ μέσα.Έχω την δουλειά,τις σπουδές,την οικογένεια,το σπίτι όπως όλες απο εσάς τουλάχιστον η περισσότερες.Αν κάποιος ζει μια φορά μέσα στο ψέμα από ένα site όποιο κ αν είναι αυτό και πλάθει φαντασίες σκεφτείτε ότι κ η ζωή του είναι ψεύτικη ακόμα κ πίσω από το pc.Για να φτάσει ένας άνθρωπος να αναλώνεται πάνω από 10 ώρες σε ένα pc την ημέρα χωρίς να δουλεύει βέβαια πάει να πει πως έχει πρόβλημα για μένα.Πως δεν θέλει απλά να κοροίδέψει,πως δεν θέλει απλά να δείξει την ονειρεμένη ζωή του.Πως θέλει να πάρει λίγη χαρά από αυτή που ενδεχομένως δεν έχει.Δεν μιλάω σε κανένα προσωπικό επίπεδο για την Νέλλυ ή την Ελβίρα.Μιλάω κ για άλλους πολλούς ανθρώπους.Ο καθένας κορίτσια να είναι ευτυχισμένος έξω από το pc και την επικοινωνία που δίνει αυτό.Να χαμογελάει,να είναι γεμάτος από πραγματικές εμπειρείες κ αληθινά παιδικά κλάμματα.Από αληθινά ξενύχτια.Όλες μας θα μπορούσαμε να βάλουμε μια φωτογραφία από ένα ξένο παιδικό δωμάτιο ή ένα μωρό και να πούμε ότι είναι δικό μας.Σκεφτείτε τους λόγους που δεν το κάνετε.Ενδεχομένως οι αντίθετοι λόγοι να οδήγησαν αυτές τις κοπέλες να φτάσουν εδώ.Η πραγματική ζωή κ ο πραγματικός αγώνας για τις οικογένεις μας και τα άτομα που αγαπάμε είναι χωρίς pc και χωρίς πληκτρολόγια.

Ονειρευτείτε κορίτσια,ζήστε με τα παιδιά σας,τους συζύγους σας,τις μητέρες σας και τις πεθερές σας.Βοηθήστε μια ξαδέρφη ή μια θεία σας που σας χρειάζεται.Δώστε μια σοκολάτα σε ένα γειτονόπουλο μαζί με το δικό σας παιδί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη σου μερα νενι...συμφωνω απολυτα στα οσα ειπες..μα μην ξεχνας,ο,τι ειμαστε Ε Λ Λ Α Δ Α...και δυστυχως (εχουμε)μαθει το τοσο να το κανουμε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο,και να ξεκατινιαζομαστε..δεν ασχοληθηκα καθολου με το θεμα..εμεινα απλα ως αναγνωστρια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοείται πως περιμένω κορίτσια να ακούσω όλες τις απόψεις σας.Δεν με ενοχλεί,ούτε πιστεύω πως όλες συμφωνείτε με μένα.Συζήτηση να κάνουμε.

Γωγάκι,ήμστε στην Ελλάδα το ξέρω και δίκαιο έχεις αλλά δεν πρέπει να σκεφτούμε και πίσω από αυτό που είναι ορατό;

Άρτεμη γράψε μας την άποψη σου,είναι ένα κενό κείμενο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα τα καταλαβαινεις,ολα τα καταλαβαινεις,ομως κανεις το κοροιδο ;) και σωπαινεις :laugh: :laugh: :laugh: αχ βρε ζαχαρενια :cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα! Θέλεις να προσφέρεις, να δώσεις, κάντο στην πραγματική σου ζωή, έχει περισσότερη αξία.Έχει αμεσότητα, ανθρωπιά και αλήθεια όλο αυτό! Μην μπερ-δεύουμε την πραγματικότητα με την εικονική ζωή. Η ζωή, οι χαρές, οι λύπες, τα προβλή-ματα και οι προκλήσεις είναι εκεί έξω, και μας περιμένουν να τα αντιμετωπίσουμε........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άρτεμη κ εγώ ήθελα να εστιάσω σε αυτό.Μπερδεύτηκα κ προβληματίστηκα που κάποιες κοπέλες αισθάνθηκαν τόσο άσχημα κ πήρε τόση διάσταση το θέμα.Τι να πω,ο καθένας όπως νιώθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε συ ναι neni86! Εδώ μέσα (φαντάζομαι και σε άλλα site) ακούς πράγματα ε εντε-λώς ιδανικευμένα, τις ιδανικές δυνατές φιλίες, τα λόγια τα πολλά και τα μεγάλα (που λέει και το τραγούδι). Πολλές υπερβολές, αηδία με πιάνει κάποιες φορές……. Γιατί αυτός ο παραμυθένιος κόσμος να μην βρίσκεται και στην πραγματική μας ζωή, θα ζούσαμε στη γη της επαγγελίας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το έχω γράψει κι εγώ παλιότερα και τώρα μετά από 1,5 χρόνο στο φόρουμ έρχομαι να γράψω ότι δύο από τις πιο εκλεκτές μου φίλες τις γνώρισα εδώ μέσα! Η επαφή μας δεν είναι συχνή, αλλά η επικοινωνία μας με ότι μέσω διαθέτουμε, είναι!

Άνθρωποι κρύβονται πίσω από τις οθόνες, και με αγγίζουν όλες οι ιστορίες γιατί τις βιώνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, γνωστοί - άγνωστοι, δε με πολυαπασχολεί. Αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα αν κάποια ιστορία αποδειχθεί θέατρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ifigeneia χαίρομαι που βρήκες κάποιους ανθρώπους πραγματικούς φίλους μέσα από ένα site!Έγώ είμαι πιο συγκρατημένη αν κ δεν το αποκλείω να βρεις κάποιους φίλους αλλά όχι μόνο μέσω οθόνης.

Καλημέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...