Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΥΡΕΤΟ 39.7 ΜΕ ΑΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 -5 ΩΡΕΣ ΞΑΝΑΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΥΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ(ΤΙ Ταλαιπωρια για να κατουρηση ενα χρονιαρικο νινι).Σαββατο συνεχισε να εχει δεκατα μεχρι 38 και σημερα απυρετη αλλα πολυ γκρινια και λιγο διαρροια.την ξεντυνω να την κανω ενα μπανακι το πρωι κατα τις 12 και τι να δω ηταν γεματη σπυθουρακια πωπω σαν φραουλιτσα η καημενη!επαθα σοκ το μυαλο μου πηγε σε καποια παιδικη αρρωστια ,λογω του οτι εγω δεν εχω περασει ουτε μια θορυβηθηκα ΔΕΝ ειναι καιροσ να κολλησω καμια ερυθρα ή τιποτα αλλο λογω του οτι ειμαι 5 μηνων εγκυος.

πΑιρνω την παιδιατρο τηλ και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα σοβαρο και πως ειναι ιος τον οποιο τον ονομαζουν αιφνιδιο εξανθημα.

Τι να πω η καημενη το κλεινω το τηλ και εψαχνα στο internet διαβασα καποια πραγματα και ηρεμησα λιγο!Τωρα θα την παω αυριο να την δει!

εχει καμια παρομοιο περιστατικο με το νινι της .Μου ειπε βεβαια πως αυτο κολλανε τα παιδακια μεχρι 2 ετων και να μην ανυσηχω!

για πειτε μου!!!!!!!

Δημοσίευση

Kalhspera kai apo emena ....emna o anipsoulis mou eixe bgalei opos les esy kai ton phgame ston giatro kai den itan kati sobaro apla htan pou eixe zestathei polu ...ton eixe ntish h mama tou baria logo xeimona....mas edose na to kanoume mpanaki me Laktasid ..(den ksero an to grafo sota)..kai tou egigan se 2 meres...san fraoula eixe gini o ka'imenoulis !!! Sas euxomai perastikoulia sas !!!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω για την απαντηση σου ekoliou!/μακαρι να ειναι κατι περαστικο και να μην υποφερει παρα πολυ ειναι πολυ αναστατομενη κοιμαται και ξυπνα με εντονο κλαμα και κανω ωρα να την ηρεμησω αντε να ερθει το αυριο.

Δημοσίευση

magda εμεις το περασαμε αυτο με πυρετο 40+ ο οποιος κρατησε για 3 μερες.

πηγαμε στην παιδιατρο τον εξετασε και ο μικρος ηταν μια χαρα.ευτυχως δεν καναμε εξετασεις ουρων μιας και τις ειχαμε ηδη κανει πριν 10 μερες..

μας ειπε οτι μπορει να ειναι η απο το εμβολιο της ιλλαρας που ειχε κανει την προυγουμενη εβδομαδα η το αιφνιδιο εξανθημα το οποιο αν βγει θα βγει στην 3η μερα και θα περασει αμεσα και μονο του

οντως μετα την 3η μερα εντονου πυρετου(ελιωσε το μαναρι μου 3 μερες με 40)

γεμισε μικρα μικρα σπιθουρακια που σιγα σιγα εφυγαν μονα τους μαζι και ο πυρετος.

αυτο ηταν ολο!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...