Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ !!!!!!!!!

MAGDA1982

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΥΡΕΤΟ 39.7 ΜΕ ΑΤΙΠΥΡΕΤΙΚΟ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 -5 ΩΡΕΣ ΞΑΝΑΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΥΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ(ΤΙ Ταλαιπωρια για να κατουρηση ενα χρονιαρικο νινι).Σαββατο συνεχισε να εχει δεκατα μεχρι 38 και σημερα απυρετη αλλα πολυ γκρινια και λιγο διαρροια.την ξεντυνω να την κανω ενα μπανακι το πρωι κατα τις 12 και τι να δω ηταν γεματη σπυθουρακια πωπω σαν φραουλιτσα η καημενη!επαθα σοκ το μυαλο μου πηγε σε καποια παιδικη αρρωστια ,λογω του οτι εγω δεν εχω περασει ουτε μια θορυβηθηκα ΔΕΝ ειναι καιροσ να κολλησω καμια ερυθρα ή τιποτα αλλο λογω του οτι ειμαι 5 μηνων εγκυος.

πΑιρνω την παιδιατρο τηλ και μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα σοβαρο και πως ειναι ιος τον οποιο τον ονομαζουν αιφνιδιο εξανθημα.

Τι να πω η καημενη το κλεινω το τηλ και εψαχνα στο internet διαβασα καποια πραγματα και ηρεμησα λιγο!Τωρα θα την παω αυριο να την δει!

εχει καμια παρομοιο περιστατικο με το νινι της .Μου ειπε βεβαια πως αυτο κολλανε τα παιδακια μεχρι 2 ετων και να μην ανυσηχω!

για πειτε μου!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera kai apo emena ....emna o anipsoulis mou eixe bgalei opos les esy kai ton phgame ston giatro kai den itan kati sobaro apla htan pou eixe zestathei polu ...ton eixe ntish h mama tou baria logo xeimona....mas edose na to kanoume mpanaki me Laktasid ..(den ksero an to grafo sota)..kai tou egigan se 2 meres...san fraoula eixe gini o ka'imenoulis !!! Sas euxomai perastikoulia sas !!!

σε ευχαριστω για την απαντηση σου ekoliou!/μακαρι να ειναι κατι περαστικο και να μην υποφερει παρα πολυ ειναι πολυ αναστατομενη κοιμαται και ξυπνα με εντονο κλαμα και κανω ωρα να την ηρεμησω αντε να ερθει το αυριο.

magda εμεις το περασαμε αυτο με πυρετο 40+ ο οποιος κρατησε για 3 μερες.

πηγαμε στην παιδιατρο τον εξετασε και ο μικρος ηταν μια χαρα.ευτυχως δεν καναμε εξετασεις ουρων μιας και τις ειχαμε ηδη κανει πριν 10 μερες..

μας ειπε οτι μπορει να ειναι η απο το εμβολιο της ιλλαρας που ειχε κανει την προυγουμενη εβδομαδα η το αιφνιδιο εξανθημα το οποιο αν βγει θα βγει στην 3η μερα και θα περασει αμεσα και μονο του

οντως μετα την 3η μερα εντονου πυρετου(ελιωσε το μαναρι μου 3 μερες με 40)

γεμισε μικρα μικρα σπιθουρακια που σιγα σιγα εφυγαν μονα τους μαζι και ο πυρετος.

αυτο ηταν ολο!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...