Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

tinkerbel25 έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τρωω κι εγω πορτοκαλακι και ειπα απο μεσα μου....εγω θα γεννησω καλη νυφη εμ και η κριστι τι γαμπρο θα μου δωσει???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Big tinkerbell....οπως big brother... :laugh: :laugh: :laugh:

Χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εισαι θεοπαλαβη!!!

Και για να χουμε καλο ρωτημα....που το ξερεις οτι θελω αγορακι?

Δε θυμαμαι κιολας τι εχω πει σε παλαιοτερα ποστ...

Και μια σχετικη αμνησια-αφηρημαδα παιζει στην εγκυμοσυνη....!!! :blink::blink::blink:

Χαχαχαχαχα μπραβο παντως,μεσα επεσες, αγορακι προτιμαμε, κι εγω το ηθελα απο μικρη. Γερο να ειναι βεβαια....αλλα αν με ρωτουσες το κοριτσακι το θελω αργοτερα,να ειναι το κουτσικο της οικογενειας!!!

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

tinkerbel25 έγραψε:

Χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εισαι θεοπαλαβη!!!

Και για να χουμε καλο ρωτημα....που το ξερεις οτι θελω αγορακι?

Δε θυμαμαι κιολας τι εχω πει σε παλαιοτερα ποστ...

Και μια σχετικη αμνησια-αφηρημαδα παιζει στην εγκυμοσυνη....!!! :blink::blink::blink:

Χαχαχαχαχα μπραβο παντως,μεσα επεσες, αγορακι προτιμαμε, κι εγω το ηθελα απο μικρη. Γερο να ειναι βεβαια....αλλα αν με ρωτουσες το κοριτσακι το θελω αργοτερα,να ειναι το κουτσικο της οικογενειας!!![/quote:2oppz903]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δεν το ειπες ποτε απλα εγω θελω κοριτσακι οποτε πως θα συμπεθεριασουμε????σου εδωσα απο μονη μου λοιπον το αγορακι μου.....αλλα χαιρομαι που ταιριαζουν οι αποψεις μας!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

Οκ τοτε! Υποσχομαι λοιπον στο ονομα του Πητερ Παν και ολης της παλιοπαρεας να γινω καλη πεθερα......για το κοριτσακι σου!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:):):):)

Mprabo filenada....

ΑΝΤΕ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ δουμε την ταινια στο MEGA...

φιλια τα λεμε αυριο

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

Μαρβελ μου μου λειψατε και μενα πολυ ολες!

Λειπαμε απο το σπιτι και δεν πηρα μαζι το λαπτοπ.

Ηθελα να μπω να σας πω τα νεα.

Αν-ν και τινκερμπελ με ψαχνατε ε?

Αχ με συγχωρειτε ρε κοριτσακια.

Δε θελω τωρα να γραψω για πολεις και που ημουν γιατι εχω ψιλοφοβηθει με οσα διαβαζω.

Απλα ειχαμε παει στο γιατρο μου που δεν ειναι στη πολη μου μενω.

Παντως ολα ειναι καλα μας ειπε. Βεβαια οταν θα ακουσουμε την καρδουλα του θα σιγουρευτουμε για ολα.

Μας ειπε οτι εχει δει πολλα και αν δεν το ακουσει το μωρο δεν ειναι σιγουρος για τιποτα.

Παντως εχει καλο μεγεθος και σχημα ο σακος και ειναι σε καλη θεση.

Εγω δεν αγχωνομαι παντως....εχω πολυ θετικο ενστικτο!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ολα καλα θα πανε cristi!!!

και εγω εκλεγα οταν ειδα καρδουλα, αν και δε φαινοταν τιποτα!!!θετικες σκεψεις και 9 υπεροχοι μηνες!!!φιλια!! ;)

Δημοσίευση

cristi mou?????mpravo kopela mou!eides ti omorfo sunais8hma!egw otan eida kardoula k o antroulhs mou fusika klaigame apo th xara-sugkinhsh mas!htan ekplhktikh empeiria.thn epomenh fora 8a deis xerakia-podarakia kai 8a ksetrela8eis..den sou lew gia thn auxenikh..apo ekeinh th stigmh kai meta 8a parakalas na megalwsei gia na to niw8eis h' na exeis enan monimo uperhxo sto spiti sou gia na to vlepeis.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ola kala 8a pane+apefeuge na diavazeis gia to ti sumptwmata mporei na akolou8hsoun giati den isxuoun panta.k gw san k sena ekana,diavaza ka8e evdomada ti 8a erxotan..den hr8an omws auta pou fovomoun..mono elaxistes anagoules xwris emetous+polles kaoures.

8a perimenoume ton epomeno uperhxo gia na mas epivevaiwseis ta proeipw8enta mesa apo th dikh sou skopia!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: na prosexeis polu ws tote!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...