Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια!!!

Ειπα να ανοιξω νεο θεμα για να σας πω τα νεα μου!

Λοιποοοοοοοοοον!!!! Πηγαμε προχθες στον doctor και ειδαμε σακο!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τρελαθηκαμε απο τη χαρα μας!!!!!

:silly: :silly: :silly:

Που να δουμε και μωρο δηλαδη.... :laugh: :laugh: :laugh:

Ειναι λεει σε πολυ καλη θεση στη μητρα. Ειναι ομως ακομα πολυ μικρο για να φανει το εμβρυακι μας....

Δε πειραζει, αρκει που ειναι στη σωστη θεση.

Σε καμια δεκαρια μερες λεει θα το δουμε σιγουρα και θα ακουσουμε και καρδουλα!!!!!! :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: Αχ θα τρελαθω τελειως!!!!!!!! :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

με το καλο κοπέλα κριστι μου!!

αυτες ειναι οι πιο ευτηχισμενες στιγμες μιας νεας μανουλας πιστευω!!οταν πρωτοβλέπει το παιδι της και ακουει για πρωτη φορα τη καρδουλα του

ευχομαι να εχεις μια ηρεμη και καλη εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση

Μαρβελ μου μου λειψατε και μενα πολυ ολες!

Λειπαμε απο το σπιτι και δεν πηρα μαζι το λαπτοπ.

Ηθελα να μπω να σας πω τα νεα.

Αν-ν και τινκερμπελ με ψαχνατε ε?

Αχ με συγχωρειτε ρε κοριτσακια.

Δε θελω τωρα να γραψω για πολεις και που ημουν γιατι εχω ψιλοφοβηθει με οσα διαβαζω.

Απλα ειχαμε παει στο γιατρο μου που δεν ειναι στη πολη μου μενω.

Παντως ολα ειναι καλα μας ειπε. Βεβαια οταν θα ακουσουμε την καρδουλα του θα σιγουρευτουμε για ολα.

Μας ειπε οτι εχει δει πολλα και αν δεν το ακουσει το μωρο δεν ειναι σιγουρος για τιποτα.

Παντως εχει καλο μεγεθος και σχημα ο σακος και ειναι σε καλη θεση.

Εγω δεν αγχωνομαι παντως....εχω πολυ θετικο ενστικτο!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ ολες! Και σε σας ευχομαι τα καλυτερα.

Κατσαριδουλα sorry αλλα δεν απανταω πλεον σε καμια προσωπικη συζητηση. Δεν το κανω επιλεκτικα για να μην αδικησω καμια. Εχω δημοσιευσει σε αλλο thread τους λογους.

Ευχαριστω παντως για τις ευχες.

Δημοσίευση

Cristi συγχαρητήρια κοπέλα μου,

σε καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις. Μόλις πριν από λίγες μέρες είδαμε κ εμείς το σακουλάκι μας και λίγο από το λεκιθικό σάκο όπου βρίσκεται το εμβρυάκι κ η χαρά μου δεν περιγράφεται.

Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες κ να ακούσουμε την καρδούλα. Είμαι τόσο ανυπόμονη κ αγχωμένη να πάνε όλα καλά... ;);)

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο, μια τέλεια εγκυμοσύνη

Φιλιά

Δημοσίευση

Αχ φιλεναδα μια σου απανταω εδω και μια εκει.

Λοιπον δεν σου ξαναστελνω απο κει γιατι εχει πολυ κακο καρμα μου φαινεται....Α και μιας που ειπα καρμα, ας σου ανεβασω λιγο το δικο σου γιατι περιμενω σπορακι συμπεθερουλα.....(δεν ειχα απαντησει τοτε στην προταση γιατι εννοειται αυτο) :P :P :P:P

Απο συμπτωματα που λες δεν εχω ακομα πολλα...

Μονο που εχω ζαλισει το απο κατω διαμερισμα με τα χιλιαδες καζανακια που τραβαω ημερησιως απο το πολυ κατουρι.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αστα φιλεναδα......μεγαλη παραγωγη σου λεωωωωωω!!!!!!!

Κατα τ'αλλα στηθος πρησμενο,κοιλια με σποραδικα πονακια (σαν τις βροχες ενα πραμα), μεση μια απο τα ιδια....

Απ'οτι διαβαζω εδω και κει σε λιγο θα μπω στη φαση "φερτε κουβαδες ξερναωωωωωωωωωωωωωωωωω", ακομα ειναι νωρις....

Αυτα.....

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

χαχαχαχαχ με εκανες και γελασα πολυ....ναι ας τα πουμε απο εδω...

καλε κατουρα αφοβα και να το χαιρεσαι...

ευχαριστώ για το καρματακι φιλεναδα μου...κι εσυ ενα γιατι εισαι εγκυουλα και πρεπει να προσεχουμε :laugh: :laugh: :laugh:

εγω ως πιστη στο ραντεβου μου εκανα τα ντοιν ντοιν μου ολες τις καλες μερες....αλλα εχει ανεβει πολυ το ηθικο μου με ολες εσας που μεινατε αυτο τομηνα οποτε θα ερθει και για μενα...αλλωστε ειπαμε συμπεθερα ε πρεπει να εχουν και λιγο διαφορα τα παιδια μας :P:P:P

Δημοσίευση

Xaxaxaxaxa!!!

Τινκερμπελ εισαι απαιχτη!!!!

Αντε γιατι το σπορακι μου παραπονιεται.....χαχαχαχαχα!!!!

Μου λειψες βρε ζουζουνοκοριτσο....και μου ειχαν χαλασει τη διαθεση ολη μερα αυτες οι βλακειες...

Μπηκα κι εγω ολο χαρα να πω για το σακο και τι να δω!!!

Η Λαμψη σε νεα εκδοση!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τι να κανω κι εγω...συγχιστηκα η εγκυος!!!!

Δημοσίευση

αντε καλε μη δινεις σημασια. οσο κρατας την ανωνυμια σου εισαι καλυμενη. στο θεμα μας εμεις...

μα κι εμενα μου ελειψες...λεγαμε μα την αν-ν που χαθηκες...αμα δεν πεις να μας πεις τα τρελα σου κατι παθαινουμε :laugh: :laugh: :laugh:

λοιπον για φαε τωρα κανενα φρουτακι γιατι ο γαμπρος μου θελω να παιρνει απο ολες τις βιταμινες... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βρε μουρλοκομειο με παρακολουθεις????????

Μολις εφαγα πορτοκαλακια.......... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σκανδαλο στο Μαμμυ!!! Το ματι της τινκερμπελ βγαινει απο τις οθονες των χρηστων και παρακολουθει......τα παντα!!!! :blink:

Χαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τρωω κι εγω πορτοκαλακι και ειπα απο μεσα μου....εγω θα γεννησω καλη νυφη εμ και η κριστι τι γαμπρο θα μου δωσει???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Big tinkerbell....οπως big brother... :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

Μαρηηηηηηηηηηηη νεραιδουλα κατσε σε μια μερια!!!!!!

Πετας απο το ενα θεμα στο αλλο!!!!!

Αχ θα βγω με την αποχη να σε τσακωσω....!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ετσι ειμαι εγω παιδακι μου...τσουπ απο εδω, τσουπ απο εκει...χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...